local-stats-pixel fb-conv-api

Zudušie raksti, kas mainītu mūsu vēsturi.69

1684 7

Raksti, kas vēstures gaitā ir zuduši un būtu spējuši mainīt mūsu vēsturi, tātad, arī tagadni. Rakstu esamība dažos gadījumos nav zinātniski pierādīta un to izdarīt nav iespējams, bet dažas liecības ir devušas iemeslu šō zudušo rakstu meklēšanā un pētīšanā. Patīkamu Tev lasīšanu! emotion

Līdzīgi raksti saistībā ar vēsturi, zinātni u.c.

atrodami manā profilā----> T o p

1684 7 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Vai tad Aleksandrijas bibliotēkā arī nebija kādi svarīgi raksti?emotion

2 0 atbildēt
labs raksts.liels plus :)
2 0 atbildēt

Es domāju kaliela daļa nav nekur zudusi, vienkārši to tur savās rokās pāris izredzētie, un daudz no tā tiek izmantots arī tagad...

Vienkārši mūsu tā sauktajai elitei ir izdevīgi Turēt mūs neziņā.... 

Palasiet grāmatu Tutanhamons, tu ar lieliski aprakst'tis kā priestei čakarēja vienkāršo tautu, es domāju ka tas pats arī ir tagad.

2 0 atbildēt

""On Sphere-Making", Arhimēds. ...Tiek uzskatīts, ka tajā atradies arī laika mašīnas izveides rasējums un projektēšanas gaita. "

Lai mazliet pačakarētu prātu: Ja grāmatā tiešām ir aprakstīts kā uzbūvēt laika mašīnu, tad grāmatu nemaz nav terorētiski iespējams pazaudēt (giggle)

2 0 atbildēt

Par nr.1 emotion Tad jau sanāk, ka kristietība uz puņķiem un meliem vien turās! Un pati baznīca pie tā ir vainīga! emotion

1 0 atbildēt

Tas pats ir arī spokos. Līmeņa dēļ, mazie spoki neuztaisa fantastiskus un interesantus rakstus, kas pat spētu radīt šeit apvērsumu, jo baidās palikt neievēroti un pat ja raksts top, daudzi ignorē, jo redz jauniņais... 

4 3 atbildēt

Un kurš vēl iedomājās par spoki.lv, ieraugot vārdu "raksti"? emotion

4 3 atbildēt

Vispār tas seriāls (10.bildē) ir diezgan skatāms un interesants.Viņiem ir 5.sezonas un visas ir redzētas vairākas reizes.

3 2 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Kā par tām var zināt, kas tur bija rakstīts, ja šīs grāmatas jau sen nav?? emotion
1 0 atbildēt

labs rakstinjsh +

1 0 atbildēt

Un vēl pēc 2000 gadiem cilvēce nav spējusi uzrasēt laika mašīnu? emotion

Taču raksts viennozīmīgi ļoti interesants!

1 0 atbildēt

šos te ir jāmeklē vatikāna slepeno rakstu bibliotēkā!! 

1 0 atbildēt

Super! emotion

1 0 atbildēt

Lidz ar Lieliskajam Babilonas bibliotekam pazuda vieniga patiesa cilveces vesture.

1 0 atbildēt

Vatikāna ir bibliotēka kura nevienu nelaiž un kope'jais grāmatu daudzums, ja ta'saliktu rindā būtu 80 km un vartu derēt, ka visas šīs grāmatas atrodastur!!!

1 0 atbildēt

ķer + no manis

1 0 atbildēt

ir vel viena veida zudusie raksti .. un tie ir spoku liktie "labie" raksti.. nevis tagad parpludinatie  copy-paste... pilns ar tiem ka sudi maskava..

1 0 atbildēt

japaskatas zem gultas,varbut kada zudusi gramata atradisies

1 0 atbildēt

Par 7. - cik zinu visas 8 grāmatas ir Homēra. Autori dažādi, jo tās rakstija viņa mācekļi - gribētu redzēt kā aklais raksta :D Taču Romiešu vai kautkada kara dēļ 4 - 6 no viņam varētu būt iznīcinātas. 2 ir atrastas, par divām ir jautājums - iespējams arast vai iznīcinātas?!

Īliadu esmu pats lasijis, laba grāmata :D Kam gan nepatīk 12 000 rindiņas garš dzejolis? :D Iesaku izlasīt ja ir daudz laika :D kkad drīzumā domaju lasīt arī Odiseju ( tā esot dzejolis ar tikai 8 vai 10 tūkstošiem rindiņu :D )

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »