local-stats-pixel fb-conv-api

Vai zināji tās iedarbību?88

845 3

Tā ir ASV un Apvienotās karalistes populārākā narkotika....

Vairāk kā puse no ASV iedzīvotāju to ir pamēģinājuši vismaz vienreiz....

Pirms 5000 gadiem to pirmie izmēģināja Ķīnieši.

Jā, tā ir marihuāna! Un šoreiz gribu pastāstīt par to, kas notiek mūsu ķermenī uzpīpējot zālīti. Pastāstīšu kāpēc un kādēļ cilvēks izjūt sirds skriešanu un pārsteidzošo prāta darbību.


845 3 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Zale ir ka dazas pop-grupas, nav nekas pret un saprotu ka citiem patik, bet ir ta maza dalina no fanu baazes kas visu saboja.Pusaudzi kuriem ir parak daudz SWAG ar savu idiotismu un debilo nostaju pret tiem kas to nesmeke man saboja kopejo priekstatu. 

Un dekriminalizacija ir smags jautajums, mums ta visiem poh par to ka cigaresu un iespejams pat smigas kompanijas zaudes naudu, bet ja tadas kompanijas ir kautvai dazus valstsvirus aiz bumbam sagrabusas tad bus gruti legalizet augu. 

0 0 atbildēt

Vispār IR 1 gadijums kad no marihuanas nomira, BET iespejams tās ir baumas o.o.

0 0 atbildēt

Blāviens labi ka atmetu kurīt to zāli, tā jau pīpēju dienu dienā. emotion

0 0 atbildēt

Wow - tagad beidzot sapratu, kas notiek ar mani, kad sapīpējos - gandrīz tekošā secībā, kā sarakstīts šajā rakstā :) Pat biju piemirsis to stulbo sajūtu, ka kaut ko iedomājies un gribi pateikt, bet kad atver muti jau vairs neatceries ko gribēji teikt!

Tu tikai neuzrakstīji to, kāpēc ir smieklu lēkmes un kāpēc mēdz būt fantastisks seks pēc zāles ievilkšanas? Tas saistīts ar lielo ķermeņa apasiņošanu???

0 0 atbildēt

man patīk domāt uz ganjas, tas ir tik... brīnumaini. ;d

0 0 atbildēt

Pirmkārt Marihuāna nav narkotika, es ar savu 95 gadus veco vecvecmammu apspriedu šo tēmu un viņa pat teica ka tā nav narkotika...

otrkārt no Marihuānas nevar dabūt sirdslēkmi, vai vispār nomirt, lai nomirtu tev ir jāizpīpē 234 kg 15 minūtēs, izlasi manu rakstu par letālajām devām.

treškārt smadzenēs ir receptors kurš........ ai noskaties video http://www.youtube.com/watch?v=9vygJr4VgoM&feature=related

12 12 atbildēt

Power of Weed

0 0 atbildēt

Jāsāk pīpēt, tad varbūt atzīmes uzlabotos emotion

0 0 atbildēt

Man vnm miegs nāk un es eju gulēt emotion

0 0 atbildēt

Hippocampus tulkojumā no latīņu valodas nozīmē Jūraszirdziņš,kas ir ožas smadzeņu centrālā daļa .  :)

0 0 atbildēt

Uzpīpēt var nedēļas nogalēs, pačilot un relaksēties. Un man ir tā- uzpīpē, pasmejies, paēd,  pasēdi un ej gulēt. :D Ideāli, ja nākamajā rītā agri jāceļas. :D

0 0 atbildēt
Ideāls raksts
0 0 atbildēt
Tagad pirms kontroldarba jauzvelk un 10 gatavs ;d
0 0 atbildēt

Kā jau te minēja, par LSD būtu feini, skatījos dokumentālās un apbrīnojami. Par DMT, nu nezinu, par to vari savai interesei palasīt vai noskatīties DMT: The Spirit Molecule. Tā ir viela, kura labāk lai ir mazāk zināma, kam vajadzēs, tas pats info sameklēs.

0 0 atbildēt

+++ malaciiiits

0 0 atbildēt

Raksts labs, bet šis viss ir citu mežoņu safabrificēts, lai nebūtu marihuānas dekriminalizēšana. Noskataties filmu The Union. Šis ir tikai tas ko mums stāsta un mēs to uzklausām, jo ķipa savādāk nevarētu būt :D

0 0 atbildēt

KAPEC KAPEC LATVIJA NAU ATLAUTA ZALITE BUTU TIK JAUKI HHEEEHEEemotion

0 0 atbildēt

Es personīgi neko sliktu nesaku par marihuānu, zinu, ka cilvēkus nenogalina, bet tomēr... 

Agrāk pati mēdzu ik pa laikam uzpīpēt zālīti. Man jau no dzimšanas ir problēmas ar sirdi un vienmēr kad uzpīpēju pāris minūtes(kas varēja arī būt stundām ilgs process) mana sirds dauzījās tā, ka es pat īsti neko nespēju padarīt, sākās sirds klauves un tev liekas, ka kaut kādā mirklī tev sirds izleks no krūtīm, tajā mirklī pat labāk gribās nomirt, lai tas murgs beigtos. Protams, man arī ir bijušas reizes, kad viss ir bijis jauki un tā, bet tā padomājot - vai patiešām vajag tērēt piecus līdz desmit latus, lai divas stundas justos forši?! 

0 0 atbildēt
Vaitad metāla pīpīte nav paipiņa?
0 1 atbildēt

Nomirst jau nenomirs no zalītes ,bet jūs kāds esat palasijuši kādi ir blakus efekti.Jūs tik gudri makat teikt neviens nemirst utt. :)

2 3 atbildēt
« 1  2  3 »