local-stats-pixel fb-conv-api

Vai zināji tās iedarbību?88

845 3

Tā ir ASV un Apvienotās karalistes populārākā narkotika....

Vairāk kā puse no ASV iedzīvotāju to ir pamēģinājuši vismaz vienreiz....

Pirms 5000 gadiem to pirmie izmēģināja Ķīnieši.

Jā, tā ir marihuāna! Un šoreiz gribu pastāstīt par to, kas notiek mūsu ķermenī uzpīpējot zālīti. Pastāstīšu kāpēc un kādēļ cilvēks izjūt sirds skriešanu un pārsteidzošo prāta darbību.


845 3 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Beidzot normāls raksts par MJ - ne slavina, ne nodirš ++ emotion emotion

108 0 atbildēt
Vēljoprojām nav fiksēts neviens nāves gadījums, ko būtu izraisījusi marihuāna. - Tas man izsaka visu.
64 12 atbildēt

Beidzot sakarīgi pateikts, nevis apmaksātie viedokļi.

34 1 atbildēt

Man nav saprotams vienīgi kāpēc tik ilgi velk to marihuānas dekriminizēšanu. Okej, saprotu , ka tas kaitē alkohola un cigarešu biznesam , bet man ir po* uz to un es zinu, ka neesmu vienīgais kas tā domā. 

25 1 atbildēt
ok Zālīti vēl var uzpīpēt, bet nu "Spice" vai līdzīgās legālās narkotikas lai pīpētu ir jābūt pilnīgi debīlam!
13 2 atbildēt

Un joprojām nav neviena pierādījuma tam, ka zāle būtu kaitīga (kur nu vēl kaut viens pierādījums, ka zāle būtu sliktāka vai pat tāda pati kā legālais alkohols). Par sirdsdarbību - arī skriešana to paātrina, bet tas nenozīmē, ka no tā radīsies sirds problēmas. (Īstenībā dopamīns noved pie adrenalīna izdalīšanās, kas, savukārt, noved pie ātrākas sirdsdarbības; ja jau THC noved pie dopamīna izdalīšanās, tad ātrāka sirdsdarbība ir tikai loģiska, turklāt bez pietiekama dopamīna un serotonīna daudzuma, cilvēkam iestājas depesija, kas ir medicīnas termins, nevis "aj, mani neviens nemīl, pievērsiet man uzmanību", ar to gan vēlējos teikt, ka dopamīna izdalīšanās ir ļoti svarīgs process organismā). Par asinsspiediena pazemināšanu - nu vai tad nav atrastas dabīgas zāles pavecākiem cilvēkiem, kas par augsto spiedienu vien sūdzas? :)

---------------

Raksts interesants, pati nebiju meklējusi tādu informāciju, tāpēc bija forši nejauši uzdurties un izsekot organisma darbībām. Un piekritīšu pirmajam komentāram, patīkami, ka ir tīra informācija, nevis ieslīgšana "tas ir ļoti labi"/"tas ir ļoti slikti" galējībās.

11 1 atbildēt

Es šito izlasīju apkuronā un zināt kas bija pirmais ko gribēju izdarīt pēc lasīšanas? Piezvanīt dīleram un pateikt ka man vajag vēl.

7 0 atbildēt

Nu ko lai saka, es arī jaunībā dzēru, pīpēju un kāsi pīpēju un vēl visādus dranķus, bet tagad kad no visām tām drazām esmu atbrīvojies, dzīvei ir cita kvalitāte un baudijums un neviens mani nepārliecinās par pretējo emotion 

8 1 atbildēt

labs raksts, man ļoti patika  emotion

7 0 atbildēt

Pareizi ir tas ka zālīte būs mums apkārt vienmēr un ir tikai katra paša izvēle lietot vai nē. Absurdi ir tas, ka tie kas nevēlas lietot uzspiež to tiem kas vēlas. 

2 0 atbildēt

Tagad kad pīpēšu varēšu izcelties kompānijā un sabojāt visu prieku, kaut vai par 1m pārlekšanu :D

2 0 atbildēt
Uztaisi rakstu par haluciogenajām sēnēm, būs daudz plusi :D
2 0 atbildēt

Beidzot sapratu, kas notiek, kad uzkurī zāli!

1 0 atbildēt

skriešana arī paātrina sirds ritmu un ja saskriesies par daudz, tava sirds var neizturēt. ar to gribēju pateikt, ka nav ļaunuma bez labuma. vai otrādi, katra brīva izvēle.

1 0 atbildēt

Man vnm miegs nāk un es eju gulēt emotion

0 0 atbildēt

Wow - tagad beidzot sapratu, kas notiek ar mani, kad sapīpējos - gandrīz tekošā secībā, kā sarakstīts šajā rakstā :) Pat biju piemirsis to stulbo sajūtu, ka kaut ko iedomājies un gribi pateikt, bet kad atver muti jau vairs neatceries ko gribēji teikt!

Tu tikai neuzrakstīji to, kāpēc ir smieklu lēkmes un kāpēc mēdz būt fantastisks seks pēc zāles ievilkšanas? Tas saistīts ar lielo ķermeņa apasiņošanu???

0 0 atbildēt

Uzpīpēt var nedēļas nogalēs, pačilot un relaksēties. Un man ir tā- uzpīpē, pasmejies, paēd,  pasēdi un ej gulēt. :D Ideāli, ja nākamajā rītā agri jāceļas. :D

0 0 atbildēt

Hippocampus tulkojumā no latīņu valodas nozīmē Jūraszirdziņš,kas ir ožas smadzeņu centrālā daļa .  :)

0 0 atbildēt

Jāsāk pīpēt, tad varbūt atzīmes uzlabotos emotion

0 0 atbildēt

Zale ir ka dazas pop-grupas, nav nekas pret un saprotu ka citiem patik, bet ir ta maza dalina no fanu baazes kas visu saboja.Pusaudzi kuriem ir parak daudz SWAG ar savu idiotismu un debilo nostaju pret tiem kas to nesmeke man saboja kopejo priekstatu. 

Un dekriminalizacija ir smags jautajums, mums ta visiem poh par to ka cigaresu un iespejams pat smigas kompanijas zaudes naudu, bet ja tadas kompanijas ir kautvai dazus valstsvirus aiz bumbam sagrabusas tad bus gruti legalizet augu. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »