local-stats-pixel fb-conv-api

Tirzas raķešu bāze63

434 1

Tādad biju aizvadījis vieno no savām nedēļas nogālēm tā interesantāk.Biju Tirzas raķešu bāzē. Pastāstīšu kā tad tur izskatās un parādīšu kādas spocīgi,jocīgas un interesantas bildes.Uz raķešu bāzi veda betona plākšņu ceļš un tas bij kādus 2 km garš.sajūtas pa to ceļu braucot kā pa dzelzceļu,bet diezgan dīvainas.Sākumā bijām karavīru tādās kā kopmītnēs,tur bija diez gan daudz māju ap 20 gabalām.Tur gan vis ir izdemolēts un salauzts. Tur agrāk ir bijušas divas karavīru kopmītnes,kafējnīca,divi bunkuri, viena liela kurinātava un pāris dažādākas mājiņas. Varēja arī atrast pāris neizšautas kara laika patronas. Pilsētiņā kad es gāju cauri ir tādas neizsakāmas,mazliet kutelīgas sajūtas.

TĀLĀK DODAMIES UZ BUNKURIEM.

Tur ir redzami četru bunkuru gali pa kuriem tika ievietotas raķetes.Zem zemes varēja palīst apmēram kādus piecus stāvus.Apakšā zem zemes uz raķešu palaišanas telpām veda apmēram 100 m garas ejas.protams arī bij raķešu degvielas tvertne,tvertnēs es domāju,ka varēja saliet apmēram 50 tonnas raķeš degvielas.pirmajā stāvā zem zemes uzturējas galvenie ģenerāļi .kas deva pavēles uz apakšējo stāvu.tur pat bijušas ierīkotas automātiski atveramās durvis uz raķešu palaišanastelpu. Bet viss iespējamais metāls sen jav ir izzagts un nodots metāllūžņos.

Tas īsumā no Manis viss.bildes kādas jau es piebildēju :D

434 1 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Tur tālāk pa vienu ceļu braucot var atrast tādu krīpī baznīcu uz kuru, manuprāt, vēl kāds iet, jo altāris ir tāds. nu.. izskatās, ka tur vēl kaut kas varētu notikt. Baisa baznīca. nakts laikā it īpaši.

0 0 atbildēt

tie aplisi tajas bildes gadijuma nau citplanetiesiemotion

0 1 atbildēt

Kamōn, vecīt ir divi pazemes stāvi un šahtas, 5 stāvi tur nekad nav bijuši.

1 2 atbildēt

Žel,ka viss pamests,butu par kādai sakoptākai vietai vairāk ! emotion

1 3 atbildēt
« 1  2  3 »