local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošs Padomju noziegums.47

833 2

Un tagad Krievija, kā PSRS mantiniece cer, ka Ukraina tai piebiedrosies? Cilvēkiem atmiņa nav tik īsa un šī šausmu lieta, kas tika pastrādāta pret ukraiņu tautu 20. gadsimta 30. gados vēl joprojām daudziem ir atmiņās gan no pašu piedzīvotā, gan no vecāku un vecvecāku stāstītā (protams, tikai no tiem, kuri izdzīvoja).

833 2 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000
Neiesaku lasīt komentārus. Lielākoties tie ir vērsti uz naida kurināšanu un neizglītotās masas pabakstīšanu. Raksts par labu tēmu, diemžēl nepilnīgs. Tiem, kas interesējas vairāk par šo tēmu, iesaku noskatīties 2008.gada filmu "Holodomor: Ukraine's Genocide of 1932-33".
0 0 atbildēt

Noskatieties filmu Soviet Story. visa filma par šo 33./34. gadu

0 0 atbildēt

Ok, bet nesaisti visu ar mūsdienām..

0 0 atbildēt

ko jus visi tos krievus aizstiekat nejau cilveki vainigi bet jobana valsts....tapec tadas zinas nau verts skatities viens par otru gudraks grib but emotion ps..vai tad tagat visi ir baigie normalie cilveki  domaju ka maz cilvecigums palicis

0 1 atbildēt
Tā jau raksts labs ,bet nevajadzēja tasīt pilnīgu copy-paste no "Padomju stāsts" un jā,es nesapratu,ko tu domāji,ka Krievija visp nav mainījusies?
0 2 atbildēt

Kāds vēl Soviet Story...ja kaut nedaudz painteresētos par vēsturi, tad saprastu, ka lielākā daļa ir populistiski pārspīlējumi. Nesaku, ka viss, bet tas nu nav pozitīvais piemērs no kā mācīties vēsturi!

Autors/-e arī mēģina savienot visu ar mūsdienām...nav tam saistības!!!

Ietiktu neveidot šādus dezinformējos rakstus kamēr neesi kārtīgi visu izpētījis. Citādi šobrīd ir tā ka kaut ko bišķiņ palasīju...ļap ļap - raksts gatavs. Tas, ka viņš ir virspusējs, bez jebkāda seguma jau nevienu vairs neinteresē - cepumiņi tiek pelnīti...

0 2 atbildēt

ES īsteno genocīdu. Cik daudzi latvieši ir aizbraukuši no Latvijas? Nevienam Staļinam pat sapņos tādi skaitļi nerādījās. Staļins izsūtīja desmitiem tūkstošus, ES politika piespieda izsūtīties simtiem tūkstošus. Vai tad tas nav genocīds?

Latvijā un ne tikai PSRS laikos ražoja Eropā pilnīgi konkurētspējīgu produkciju. Lieta bija tā, ka rietumu padomnieki viedi norādīja uz Krieviju produkciju nesūtīt, kaut arī Krievija bija gatava to produkciju ņemt pretī par tirgus cenām, bet sūtīt uz Eiropu par cenām, kas ir pat zem pašizmaksas. Mūsējie, protams, paklausīja rietumu padomnieku "viedajiem" padomiem.... Rezultātā rūpniecība tika atzīta par nerentablu un iznīcināta. Ja Latvijā būtu saglabāta rūpniecība, tad neviens neuzspiestu Latvijai to kredītu - tas nebūtu vajadzīgs. Bet ar šī kredīta palīdzību Latviju var turēt paklausībā....

0 8 atbildēt