local-stats-pixel fb-conv-api

SSD diski – kas tas ir ko uzkož!110

728 3

Sveiki spocēni!

Pēdējā laikā no draugiem esmu dzirdējis, ka dators prasītos ātrāks, jo darbības datorā notiek palēni. Pajautājot vai datoram ir SSD, tikai daži saprotoši pamāj, citi uz mani pat skatās kā uz narkodīleri.

Tāpēc izdomāju izveidot rakstu, kurā pastāstītu, kas ir SSD, kā tas atšķiras no HDD un ko ar to var iesākt.

728 3 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

man uz SSD winodws startejas ~15sec, windows 7 instalācija aizņēma 15min. kompim OS reāli lido :)

0 0 atbildēt

Cik es lasīju, ka nedrīkst uz SSD bieži pārinstalēt datoru

0 0 atbildēt

translate?

0 0 atbildēt

man 35Ls ir par daudz priekš HDD

0 1 atbildēt

Meiģināšu paskaidrot kapēc SSD disks var nobeigties tā čušs un viss, Tādā SSD diskā ir kkas līdzīgs mazām istabiņam, alusmuciņas, jeb daudz mazu kondiķīšu, kurās var noteiktas reizes ierakstīt un izdzēst, un kad šis limits ir beidzies tās šūnas atslēdzas, kad SSD diskam viena šūna beidzas to tu pat nepamanīsi bet kad beigsies noteikti procenti tad var sanākt tā ka tu tiec vainu pie veselajiem datiem, kuri ir vell vesalajās šūnās, vai arī netiec vispār (miris cietnis) Reāli SSD ir liels fleš, Iesaku ja pērciet SSD tad pērciet Intel, nemeklējiet ebaya lētējo variantu un kkā tā, Jo tajos lētēkajos variantos (dzēšanas/Rakstīšanas) skaits ir krietni mazāks, un līdz ar to tādam SSD diskam būs krietni mazāks kalpošanas laiks ;)

Tas tavs pieminētais "HDD un SSD apvienojumi" Gadijumā nav Hibrītdisks ? Un man liekas ka tas nav jaunāks par SSD, (Bet es varbūt kļūdos) Apple Macbook Air vienam modelim nāk līdzīgs hibridisks ;)

0 1 atbildēt

bet paliek atklāts jautājums - darbības mūža ilgums un pārrakstāmo reižu skaits. Ja nemaldos, tad SSD tas nav tik liels.... un tādēļ Windows var viņu pietiekoši ātri nokaut, nepārtraukti pārrakstot savus datus...

0 2 atbildēt

Pirms četreim gadiem PC ieliku 100gb SDD no kura palaižas visas progas. Nemaz nevar salīdzināt ar HDD. Viss lido!

0 2 atbildēt

"nu jau ir diski ar 4Tb ietilpību un pat lielāki, kas parastam, ikdienas vajadzībām lietotam datoram ir krietni par daudz"   

Man ir 2 cietņi katrs pa 2tb. Un tas ir konkrēti par īsu! Vismaz reizi 2 mēnešos nākas dzest kaut ko lai pietiktu vieta! Kā tas var būt par daudz ja viena filma aizņem sākot no 30gb? (runāju par 1080p, citas neredzu jēgu kačāt)

7 10 atbildēt
« 1  2  3 »