local-stats-pixel fb-conv-api

Radiotehnika S-9067

301 8

Radiotehnika tika izveidota 1971. gadā un apvienoja A. S. Popova vārdā nosaukto Rīgas radiorūpnīcu (RRR) kā galveno uzņēmumu, Rīgas elektromehānisko rūpnīcu (REMR), kas ražoja visus atskaņotājus, Kandavas radiorūpnīcu (izveidota 1963. gadā) - ražoja pārnēsājamos radiouztvērējus, konstruktoru biroju Orbīta (izveidots 1960. gadā). Mūsdienās par Radiotehnikas pēcteci ir kļuvusi firma "VEF Radiotehnika RRR". Tā aktīvi nodarbojas ar ražošanas attīstību un modernu perspektīvu akustisko sistēmu modeļu izveidošanu. Patlaban tiek ražotas dažādas akustiskās sistēmas un mājas kinozāles, kuras ir ļoti pieprasītas klientu vidū gan NVS, gan ES valstīs.



301 8 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Nevarat lūdzu kāds paskaidrot, kā 90nieces ar pastiprinātāju pieslēdz pie PC ?? :)

Apsveru iegādāties sev šo variantu.

0 0 atbildēt

:D man pieder pirmas tumbas:D

nemaz nezinaju kad viņas ir tik vecas:D

0 0 atbildēt

Ieraugot šīs tumbas uzreiz nostaļģija iekšēji uzjundī emotion emotion

0 2 atbildēt

Tie kas apgalvo, ka šīs ir labākas nekā jaunās. Labāk padomājiet vēlreiz, man ir koka mājas kinozāles skaņas iekārta pie kompja emotion

0 3 atbildēt

ir man tādas kā nr 2.

0 6 atbildēt

Vienīgais, kas S-90 bija labs, tas bija korpuss. Basi rezonējoši, vidus nazāls, pīkstuļu skaņa nedzidra. Citiem vārdiem sakot, nevienmērīga frekvenču līkne un daudz nelineāro kropļojumu. Vienkārši tajos laikos nebija ar ko salīdzināt.

0 7 atbildēt

S-90.... pfffff emotion 

būtu labāk pastījies ko viņi tgd ražo... un nemaz dārgi nemaksā kad būs normālākas dzīvojamās platības un kad izdomās kā atgādāt uz UK pirkšu Radiotehnika Giant FS-100 vajag tikai normālu lampinieku tgd atrast

2 9 atbildēt

tas tumbas ir vnk kriminālas.. bet nu vismaz skaņas kvalitāte priekš tiem laikiem bija normāla...  salidzinot ar musdienu audio tehniku šīs smagi nobāl.

0 12 atbildēt
« 1  2  3 »