local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par pasakām.113

2545 8

Kanibālisms, spīdzināšana, starpsugu sekss...Gandrīz katrs bērnībā esam dzirdējuši vai lasījuši kādu pasaku. Bieži vien pasakas teksts bija pēdējais, ko dzirdam pirms aizmiegam. Esam jau pieauguši un pasakām it kā par veci, bet vai tiešām? Nē, jo īstās Brāļu Grimmu pasakas spēj radīt bailes pat pieaugušam cilvēkam. Raksts par patiesajiem pasaku tekstiem un informāciju. Zinātājiem iesaku izlaist daļu par mums zināmo pasakas versiju, bet uzreiz pievērsties izgrietajiem tekstiem. Neiesaku latīt tālāk šo rakstu tiem, kam mammas vēl lasa pasakas!

@aigarszs

2545 8 113 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 113

0/2000

pelnrušķite - par apaviem, sākotnēji kurpes bija no zaķa ( lievre) ādas, kas ar laiku pārgāja uz stikla (verre) tīri ar "sabojāto telefona"principa " palīdzību - vārdi izrunājās līdzīgi dažādos dialektos utt....a stiklu kāreiz augstmaņi krutumam pārdēvēja par krsitālu.

0 0 atbildēt

hmm.. Grimmi laikam savu garadarbu bija paredzējuši kā role-play scenāriju S&M cienītājiem emotion

0 0 atbildēt

Ir tikai divi vārdi kas asociējas man. Ahūns ibio!

1 1 atbildēt

cuk zinu grimmi minēja arī, kā meitene pavadīja visu nakti pa stundai pie katra rūķa, bet nu tas jau nevainīgi. Vēl jau arī citi stāstiņi :)

0 0 atbildēt

Esmu redzējusi pelnrušķīti, kurā māsas griež pirkstus un ēvelē papēžus. Kurpes gan bija stikla, un transportu neatceros, bet jā esmu redzējusi to versiju, kura ir mazlietiņ tuvāk īstajai brāļu Grimmu pasakai.

0 0 atbildēt

6. pārlabo, ka nevis Sniegbaltīte, bet Sarkangalvīte. :)

6 6 atbildēt

wtf?

0 1 atbildēt

Childhood status: ruined emotion

3 4 atbildēt

Man tagad 10,bet zinaju to jau no agra vecuma ir perversi,bet man ta patam nelasa pasakas un nekad nav lasitas.Tā kā te jau  nesēž jaunaki bērni par 10 vecumu un tiem jau sen pasakas nelasa

3 6 atbildēt

Bļa jūs galīgi atpakalikuši esat? Puse komentāru te ir ar pilnīgiem dauņiem, kuri pat teikumu nespēj salikt kopā nepasakot HERP A DERP I'M FUCKING RETARD WHO SPEAKS ONLY MEME BULLSHIT"

Izvelciet galvu no dirsas un iemācieties paši kaut ko uzrakstīt, nevis lietojiet izdrāztus mīmus, bļa.

2 5 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »