local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par LSD54

435 0

Kas ir LSD un kāda ir tā iedarbība? Un kāda ir tā misija? Par to īsumā un konkrēti. Nu, varbūt arī ne tik īsumā... Bet konkrēti gan.

435 0 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

daļa patiesības. Tikai daļa, pārējais viss ir paslēpts patiesībā iekšā pašā kā tādā. emotion

Good luck. Lielākā daļa LSD lietotāju nemaz nenonāk līdz 4 stadijai, tikai tāpēc ka tam ir jāgatavojas un tev ir jābūt noteiktām zināšanām un izglītotai sirdij pirms vispār mēģini LSD. Šoreiz ir tā, ka nekas ne no kā nerodas. emotion

3 0 atbildēt

Kastaneda un suns, pilnīgā laimē un saskaņā čurājuši viens otram virsū, acīmredzot atrazdami šajā nodarbē kādu dziļāku, no citiem slēptu kosmisku jēgu.. ahahaha tā smējos! 

 

Un runājot par citām narkotikām, kas ir līdzīgas, tad DMT ir tā saucamā Dieva narkotika, ar ko var sasniegt augstāko baudu šajā nozarē. Bet par to citā rakstā, vai ne, LordsX? :)

3 0 atbildēt

Ir atšķirība, ar kādiem nolūkiem tiek lietots... ja fiksā ideja "apdolbīties", var paveikties, bet aiz neuzmanīgas attieksmes var rasties smagas problēmas.

3 0 atbildēt
Ar sēnēm var nokļūt vismaz līdz 3.līmeņa sākumam, neslikti!
1 0 atbildēt

sen nebiju lasijis tik daudz... :D

1 0 atbildēt

5.stadiju aprakstījis kāds pāremocionāls suprime ego beasts vai arī cilvēks, kurš nekad to nav sasniedzis.  Tā ir taisnība tik ilgi, kamēr to neuztver nopietni. Šis raksts citiem lsd "mēģinātājiem" sagādās milzum daudz "pieredzes".

LSD  =  prāta spogulis. Simple as that. 300microg. tevi novedīs 4.kā krītot ūdenskritumā, un 5.tā ir ap stūri. Taču, viens no miljona zin. Ja visi cilvēki, kuri jebkad ir, bija un būs, izjutuši šo sensāciju*, un no tās tiešām kaut ko iemācījušies, izglītojuši prātu un sirdi, mēs nedzīvotu šādā pasaulē, kāda tā ir tagad.

1 1 atbildēt
:)
0 0 atbildēt

intresants raksts...emotion

0 0 atbildēt

Apsolu,ka pamēģināšu kādu reizi dzīvē es LSD

0 0 atbildēt

Nju tā tik ir manta 

2 2 atbildēt

The best!

0 0 atbildēt

Tu lieto LSD emotion nu nav brīnums emotion

0 1 atbildēt
Nedomā, ko raksta! (lasīt)

Paprovēt to nav tik garlaicīgi, kā te uzrakstīts,

0 11 atbildēt