local-stats-pixel fb-conv-api

Otrais pasaules karš - neizstāstīts stāsts (4. daļa)54

725 4

Sveiki tautieši, jau ceturtais rakst par Ādolfu Hitleru.

725 4 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000
Abi bija ļoti ļauni! Nav pieminētās Hitlera sliktās īpašības un attēlots viņš kā glābējs, bet nezzin kādēļ "svētais tēvs" jeb pareizāk sakot DĒMONS atstāja aiz sevis nāvi un postu, abi ar PSRS mīlēja izrēķināties ar civiliedzīvotājiem!
2 7 atbildēt
Kādēļ spoki no forša saita pārtapa par nacisma inddeves perēkli
1 13 atbildēt
Ja ja ja. Amerika un Anglija uzvareja 6o karu. Un fa6isti bija atbrivotaji utt.. murgs. Es ESMU PATEICIGS PSRS PAR SMIRDIGO FA6ISMU IZNICINA6ANU. God bless them. Paldijes vectevam par uzvaru. Loti daudz laika pagaja.. Cilveki aizmirsa istos varonus pateicoties asv un lielbritanijas stulbas propogandas delj.. Man lo
1 15 atbildēt
PSRS bija varena valsts. Visijem bija darbs,nebija bezdarbiniekus. Mums bija vis! rupnicas, fakturas. Atceretijes VEF.. a tagad kas? Demokratija? Hmmm.. pec kadijem 10 gadijem Latvija paliks tikaj pensionari. Darbavijetu ar labu algu nav. Jaunijem specialistijem te nav ko darit. Visu pardodam arzemes kompanijam. Paskati6os kas vel bus kad vel beglus atsutis. EU ir bejgas,vina sabruks. Jus vel to neredzat. EU pati sev parakstija naves sodu kad saku vinus pienemt. Pirms Muamara Kadafis naves(vinu nogaliaja ar ASV palidzibu) vinam nema interviju. Un taja intervija vin6 teica " Ja es aizie6u. Un mana vieta bus ka cits. Sirija parstas turet daudzu zmiljonu beglu masu kur6 grib ka lavina noklut eiropa" Sirija bija ka varti kuri attureja to straumi. Bet slavena Demokratiska valsts ASV tas nepatika un vini likvideja vinu. Tapec ka ASV tas ir vajadzigs. Laj destabilzet visu eiropu..
0 15 atbildēt