local-stats-pixel fb-conv-api

Neticamākās bēgšanas no cietuma80

2767 24

Izdarot kādu tiešām rupju pārkāpumu tu nokļūsti cietumā,piemēram nošaujot kādu cilvēku,nolaupot no bankas "mazliet" naudiņas,bet daudziem cietums nepatīk,tapēc tie mēģina izkļūt no cietuma pirms viņu cietuma sēdēšanas laiks ir beidzies,tāpēc šodien es tev pastāstīšu dažus stāstus,kuri liks tev mazliet padomāt cik gudri ir cietumnieki un viņi darīs visu lai tiktu ārā no cietuma.

p.s - kā mācēju tā tulkoju,ceru kautko sapratīsiet.

2767 24 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

4. šodien pa nacionālo ģeogrāfiju stāstīja par šo cietumu un teica ka newiens vēl naw aizbēdzis no šī cietuma.

0 0 atbildēt

tas pēdējais nebija no Ilustrētās vēstures?

0 0 atbildēt

( Bet 1962 gada 11 jūnijā Frenks Morris un Džons Anglins veikuši vienu no vissarežītākajām bēgšanām no cietuma Pasaulē.) 

0 0 atbildēt

5. tas notika 2000. gadā un viņus nemeklēja tikai gadu, turklāt to Rodrigezu atrada un ar nāvessodu sodija par poliča novākšanu, bēgot no tā cietuma

0 0 atbildēt

par to pašu 5.  - Tad kad viņus noķēra, tad, saprotot, ka nav iespējams izbēgt, tas Harpers pats nošāvās, piecus noķēra dzīvus, divi padevās pēc 2 dienām.. visus sodija uz nāvi, bet man šķiet, ka tikai Rodrigezam tika navessods izpildits 2008. gada.. par parejiem vel neatradu!

0 0 atbildēt

5. bildē rogrigezam ir giggle face :D

0 0 atbildēt

1. Viņš nogalināja cilvēku uz 30 gadiem?

0 0 atbildēt

Labs raksts +

0 0 atbildēt

Vispār diezgan paskopa un nepilnīga info! Par Dilingeru varēja uzrakstīt sīkāk un skaidrāk, kā arī tie čaļi no Teksasas , sauca par Texas 7, un lielākā daļa no viņiem tika noķerti jau dažas dienas pēc izbēgšanas!

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Par parejiem nezinu,bet par Dillingeru ir pilnigi meli,vinam bija ists ierocis ko piegadaja vinam uzpirkta cietuma vadiba,un apsargus vins iesledza savaa buri(un ar pistoli(ja tas ta butu)nevareja pagatavot,jo dienakti bez uzraudzibas palika 2* pa 1min.sardzes mainas laika)pec tam netrauceti izgaja no cietuma un tas teritoriju pameta cietuma direktores masinaa!Ja nodeva gan vinu draudzene,pirms kino apmeklejuma!

0 0 atbildēt

emotion thnx par idejaam 

0 0 atbildēt

Vienu vārdu sakot ZAIBIS

0 0 atbildēt

Kur Shawshank cietums? emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Lielisks raksts!

0 1 atbildēt

Tu esi nenormāli atpalicis bērns , uzsveru bērns , jo normāls cilvēks nevar rakstīt tik nenormali gramatiski nepareizi , raksts labs , bet visu bojā gramatika !   KAUNS.

2 3 atbildēt

ja pluss

0 1 atbildēt

vel tādus +

0 1 atbildēt

 

emotion 

0 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »