Un vispār, alu mūsdienās nenormāli gāzē tieši tādēļ, ka savādāk tas nebūtu dzerams(arī nosacīti labos un krutos alus). Gribēto pamēģināt īstu senču alutiņu, bez tās draņķa ogļskābāsgāzes. :)
Un vispār, alu mūsdienās nenormāli gāzē tieši tādēļ, ka savādāk tas nebūtu dzerams(arī nosacīti labos un krutos alus). Gribēto pamēģināt īstu senču alutiņu, bez tās draņķa ogļskābāsgāzes. :)
"bija paspējuši aizklapēt ciet 1917, gadā visu viskija ražošanu un- lai I Pasaules kara beigas nu galīīīīīīīīīgi nekā nevarētu nosvinēt" ķipa ja nevar piedzerties, tad kādu svētku, vai notikumu svinēšana vnk nav iespējama?
Optima līnija pa 9 sant. var vietējā "Super Neto" iegādāties.... Viņam ar nezin kādi brīnumi ir iekšā!
vispār brāgu var uzmeistarot pats no saviem sūdiem kā to darina 2 karā. Alu no rīsiem var // varēja nopirkt Maxsima
daudz kas nebija zināms!!!
tākā 2l alu aizliedza pie mums ražot pseidoZilie un staigāt ar alus pudeli sanāk dārgāk(dēļ štrāfiem) nekā dzert sīvo, tad sen neesmu alus garšu baudījis
Aldaris ir normāls, Cēsu sūds, vēl labs ir Rēzeknes briuwers (nezinu kā rakstīt) :D Aldarim baigi labi ir Pilzenes un Dižais Gambrinus. Dažreiz arī patīk Līvu Nefiltrētos dzert, griķu alus arī normāls!