local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, par kurām Krievija klusē51

1954 13
1954 13 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Nu par 6. punktu krievi ļoti mīl runāt un vēl jo vairāk mīl apliecināt :)

Un manā skatījumā šis punkts ir mazsvarīgs :)

2 1 atbildēt
Daudz kas kā izrādās Krievijā ir labs, homoseksuāļus tur ienīst, melnos un aziātus arī nevis kā "attīstītajā" eiropā visi visus mīl :D Un kur tu rāvi tos Hitlera 11 miljonus - tas tak ir aplams apgalvojums!
4 4 atbildēt

Krievijā nav visvairāk miljardieru, Amerikā ir. pārbaudi faktus, pirms publicē.

0 0 atbildēt

Kāpēc viss jāklusē pret savu tautu?! 

0 0 atbildēt

Tie kas mīl amerikāņus, paši par sevi ir pasisti, kā tādu tautu var slavināt? Tas nenozīmē, ka cildinu Krieviju. Abi nīcina zemi pietiekoši.

1 1 atbildēt
Narmaaaļna
0 0 atbildēt

Pēdējais un pirmais ir labi!!!

Pārējie:Fuck this.

0 0 atbildēt
I avatarsI

2. bez Putina Krievija būtu lielākā dirsā, kā ir tagad, jo tikai viņš sargā valsti no totālas izzagšanas.

Nevaru piekrist rakstam, jo liela daļa no tā ir tikai stereotipi, nu tikai nabadzība tur ir visur izņemot dažas lielpilsētas.

2 3 atbildēt

Liels kroplis, kurš apskauž un ienīst visu pārējo pasauli. Un visu mīlētais Putins, kurš ved valsti uz katastrofu. Tur ir daudz dabas resursu, fantastiski talantīgi cilvēki- lai gan liela daļa talantīgo laižas uz Rietumiem, arī pēdējais krievs- Nobeļa laureāts- strādā un dzīvo Anglijā. 

0 2 atbildēt

lai nu kaa, man ik pa laikam uznak veelme izplaut rusifikacijas pereklus lv... izshaut visus kas rukaa leitnju vietaa un attirit darba vietas no krievu cuukaam, ka biehi vien rukaa itkai tapec, ka kriplim radnieks/draugs ir arii tur kautkur priekshaa un tikai tapec mudaks pienjemts un netiek atlaists, jo kriplis vnk ir krievvalodigais un tapec paliek tur lidz pastardienai, jo sukai ir savi aizstavji par kripltiesibam un kriplvalodas lietoshanu darba laikaa.... sorry par lamu vardiem...

3 5 atbildēt

Nu pzd atradi par ko uzrakstiit Amerika vispar ir ienistaakaa valsts pasaule ,nabadziba ir visur arii LV un daudzaas valstis ir pret geju-lesbiesu organizacijas un Hitlers un Stalins bija abi galvaa sauti kaut kaads bulshits ko tu te samurgoji neaiztavu te krievus bet neko  ieveriibas cieniigu neuzrakstiji

0 3 atbildēt

Es par KRIEVIJU ! emotion

0 7 atbildēt

Krievija neslēpj ka viņi necieš amērikāņus.

0 7 atbildēt
Krievu karaspēks netiek katru gadu sūtīts uz citām valstīm,lai biedētu civilos,un karotu ar "terorismu" Krievija nesludina cionismu,un nelien parādos. Es patiesībā sliktā redzu vairāk Amerikā nekā Krievijā. Vajag taču domāt,nevis paļauties uz pliekanu infu ko uzrok no pakšiem,tikai tādēļ ka vajag. Draņķīgs raksts vispār. Nomelnošana kautkāda.
11 22 atbildēt

Informacijas avots?emotion

Vnk shis tas liekas apshaubams

6 18 atbildēt

Krievijai ir skaista himna,noteikti labāka par mūsu sēru himnu.

1 37 atbildēt