local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, ko izgudroja krievi!38

Krievijā cilvēki izgudro daudz dažādu lietu un iekārtu.
Šīs ir vienas no spilgtākajām, un mūsdienās izmantotākajām tehnoloģijām un ierīcēm!

Būs arī otra daļa!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
186 35 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000

Pirmo tvaika lokomatīvi uzbūvēja 1804. gadā angļu konstruktors Ričards Trevitiks.

0 0 atbildēt

pares rakstus atpakal spokos akvalangu izdomaaja tas burvju makslinieks un patenteeja

0 0 atbildēt

a kur vodka?

0 0 atbildēt

sviests! krievi izgudroja tikai satelītu un helikopteru. ja kas, helokoptera izgudrotājs ir dzimis latvijas terotorijā, netālu no jelgavas, bet pāris mēnešu vecumā aizmauca uz krieviju

0 0 atbildēt

datoru nezigodroja krievs un arii apple to neizdarija, apple un mikrosoft bija pirmaas kompaanijas kas izveidoja personaalos datorus, bet lielie tranzistoru un spuldzu monstri jau bija pirms tam.

0 0 atbildēt
Oksigēns un hidrogēns :DDD
0 0 atbildēt

Pirmais tanks arī te nav pieminēts.

Esmu dzirdējis versīju, ka pirmai tanks tika uzbūvēts Rīgā lkm 1905. gadā, bet kkur bija raksts, ka pirmais bija 1903. gadā un tas nenotika cariskajā Krievijā.

0 0 atbildēt

Krievijā izsenis ir mītuši gudri prāti un pilnīgi dumji prāti- pirmais dzelzceļš un lokomatīve kas reāli darbojās bija Uk, bet tā kas sapuva cara parkā tomēr bija ātrāk un arī paceļamais tilts turpat sapuva kā ar par datoru pašiem intreses nebija tālab ļoti daudzi izgudrojumi tā arī palika tikai izgudrojumi un netika ieviesti līdz nācās kopēt pa jaunu :)

0 0 atbildēt

mākslīgais zemes pavadonis var saukties Tikai Un Vienīgi Pavadonis ! dirsā visus debilo amērikāņu "satelītus" - "SPUTŅIKS" ir bija un būspirmais māslīgais Planētas Zeme Pavadonis !!!!

0 2 atbildēt