local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Gaisa Spēku aprīkojums.67

850 6

Kad taisīju rakstu par top 10 dārgākajiem lidaparātiem, lietotājs eveplayer ieteica lai uztaisu rakstu par Latvijas Gaisa Spēku aprīkojumu.

Bildes ir kā piemēri jo daža laba Latvijas Gaisa Spēku bilde jau ir Spokos.emotion

Ja es kaut ko palaidu garām vai kaut kas ir mainījies dodat ziņu!

850 6 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Wikipedia
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Ganjau šie te tiek turēt noliktavā un netiek darbināti (baidās ,ka salūzīs) un izvelk ārā 3 helikopterus uz 18.novembri.

1 0 atbildēt

ak jūs naivie, LAtvijas gaisa spēki ir viss NATO , nevis tāpēc, ka glābs mūs, bet sargās savas robežas... ;) ja Te ielidos kaut kas no austrumiem, neaicināts, diez vai tas kukuruzņiks būs gaisā, tur būs pavisam kas cits sākumā, bet 12 h vēlāk būs balle

1 0 atbildēt

2002. gadā es dienēju obligātajā dienestā gaisa spēkos Lielvārdē... Ar Let  L 410 tika lidots uz Zviedriju... Ar Mi 8 pāris reizes tikām vizināti pa teritoriju... Apguvām desantēšanos no pusotra metra augstuma... 

Tātad desmit gadu laikā nav ieguldīts nekas lai atjauninātu gaisa spēku avioparku... emotion

1 0 atbildēt

Gaisa nespēki... Pat Leišiem ir iznīcinātāji...

0 0 atbildēt

Miškaemotion

0 0 atbildēt

Nu i nevajag. Mes vienalga nespetu staties gigamega nacijam preti..

Bet tas tikai liek man aizdomaties, ja pasaulei ir militara tehnika, tad vina cieti tiks pielietota..  ne jau tapat vien pasaule tere astranomiskos ciparus militarajam spekam. Dodu visus simts procentus, ka musu paaudze piedzivos pasaules karu un jaunas pasaules kartibas piedzimsanu.  Personiski ceru, ari tas gasanu..

0 0 atbildēt

Ka krievi lidos ar savejo iznicinataju helikopteram kaput :D  emotion

0 0 atbildēt

If one hostage is brave enough, than there will be another as well.

0 0 atbildēt

lidmašīnu an 2 starpcitu ražoja arī poļi bet izgudroja 1947 gadā.

0 0 atbildēt

Bet tas tiešām ir viss, kas mums ir?

0 0 atbildēt

Ar šiem gaisaspēkiem mēs noliksim Krieviju uz ceļiem

0 0 atbildēt

Atvainojiet... Bet vai tie tiešām vēl tiek izmantoti Latvijas valsts gaisa spēkos??? Es domāju ka tie ir kādi muzeja eksponāti!!! emotionTad ja AirBaltik laikam tiešāk ir lielākas iespējas aizstāvēt valsti.... emotion

0 0 atbildēt
Skarbā patiesība.....mums nav gaisa spēku tie nav mūsu aparāti bet izmantot varēsim ..
0 0 atbildēt

kadam diktatoram uz pundursalinas bus lielaki gaisa speki emotion

0 0 atbildēt

Tā vietā lai pirktu zviedru nolietotās triecienšautenes, labāk būtu iepirkuši kaut vai 5 vecus F-15 Eagle vai F15 hornet. Otrs variants ir bezkaunīgi paprasīt krievam lai Abrenes vietā iedod 10 Migus, jo Abreni tāpat jau neatdos.

Savādāk tik tiešām visi gaisa spēki ir 5 raganas uz slotām un vecs kukuruzņiks un militārais lidlauks Lielvārdē kurš gan jau ir bēdīgā stāvoklī.

0 0 atbildēt

Mums jau daudz labak,sis vecs raksts

0 0 atbildēt

Tā nu notiek, kad budžetu sadala galīgi nevajadzīgām lietām un armijai piešķir pašu minimumu, Mums kā valstij šo nemaz nevar nosaukt par gaisa spēkiem tas ir apkaunojums Latvijai, skatoties uz to kādi gaisa spēki bija pirms 2 pasaules kara. Diemžēl visiem jau vienalga, tāpēc jau Baltijas gaisa telpā patrulē NATO biedri, nevis mēs paši. Sen kā laiks iegādāties jaunu tehniku un arī iznīcinātāji par skādi nenāktu, bet pagaidām tikai plānots iegādāties helihopterus, bet cerams nevis krievu herņu. 

1 2 atbildēt

ja nemaldos bija arii kkaadas tris reaktiivaas,bet tikai latvieshiem pilotu nav un igaunu piloti sniedz mums savus pakalpojumus :d

0 1 atbildēt

Var mierīgi šo visu pārdot un algot Čaku Norisuemotion

0 1 atbildēt

Nav nekaadu izniicinataaju? Pff, gaisa speeki saucas. emotion

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »