local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu leģionāri420

4486 45

Raksts ir pacelts.

Oriģinālais raksta ievietošanas datums ir 16.02.12.​

Šis ir raksts, kurā ir īsi apkopoti vēsturiski precīzi fakti par latviešu karavīriem vācu karaspēka rindās 2. pasaules karā. Šī raksta mērķis ir atspēkot melus un apvainojumus, veltītus leģionāriem.

... ... ...

Katru gadu laikā, kad tuvojas 16. marts, Latvija un latvieši saņem asu kritiku no Krievijas un krievvalodīgo puses par itkā nacisma atbalstīšanu. Latviešu karavīri tiek apvainoti kā kara noziedznieki, ebreju slepkavas un nacisma ideoloģijas atbalstītāji. Cilvēki, kuri labi neorientējas Latvijas vēsturē, uztver leģionāru atceres gājienu naidīgi un pārmet latvijai nacisma atdzimšanu un kara noziedznieku atbalstīšanu. Tas atbalsojas arī rietumzemēs, kur izraisa sašutumu par latviešu „nacistiskajām” darbībām.

4486 45 420 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 420

0/2000

Kauns nezināt.

 

0 1 atbildēt

__________

0 1 atbildēt

PFFFFFF_____

0 1 atbildēt

Paldies visiem par savām domām(Slimajām_useless) publicēšu RUs TV saitā...Lai redz jūs atklāti..emotion

0 1 atbildēt

manuprāt tu idializē, bet nu jau paliek.

0 2 atbildēt

Protams ASV vēl par to kaunējas kadu laiku vēlāk.

0 2 atbildēt

Šitajā sūda saitā lkm bildes un  detalizētu info lkm nevar likt..ne..???Sk...

0 2 atbildēt

Lkm Salaspils u.tt. neskaitās.. ...???Visa info ko tiko redzēju/lasiju___Publicēšu RUs TV saitā sižetam..Par lielajiem LV vīriem un (AUTORIEM)...Lai redz kādi jūs Sūdi esat....emotion

0 2 atbildēt

Raksts jau labs un izsmeļošs, bet šādi raksti būtu jāraksta krievu valodā, lai tie sasniegtu mērķauditoriju..... Citādi, šis raksts izskatās tikai un vienīgi pēc "+" zvejošanas. Par centību "+"

5 9 atbildēt

so stastu bija verts last .Bus ko krievu urlam kas lamajas bast acisemotion

7 11 atbildēt

Parakstisimies pret Waffen SS marsu http://epetitions.direct.gov.uk/petitions/27795

http://www.petitions24.com/stop_the_16_march_marches_and_latvians_revising_history

Tas nav-latvisesu karaviri! Tas ir Waffen SS. latviesu karaviri-Latviesu strelnieki un vini karoja par latviju un pret fasizmu!

1 5 atbildēt

miinuss par to, ka neuzskatu to par "sveciiti uz kapa vai bazniica pieminjai" visi shaada tipa raxti ir kaa benziins ugunskuraa kurs deg jau pus gadsimta kur malka ir nevis shie cilveeki kas gajaa bojaa kara laikaa, bet biezhi vien ne liidz galam zinoshi pusaudzi kas lej suudus viens otram virsuu nedeelju ap sho datumu... tev nekas nav jaapaskaidro, vienkaarshi izdari secinaajumus, vai buutu te tik daudz sho suudu te izleejies komentaaros shai dienaa ja shii raxta sheit nebuutu? vai tieshaam shis raxts kko maina? nevajag krist galeejiibaas, bljaujot ka kaads apspiezh un aizliedz piemineet.... bet nevajag jau svineet un taisiit paraades, ja jau esat nodaliijushi legjionaarus no paareejiem karaviiriem iedalot iipashu dienu....

1 5 atbildēt

davitj vas gadov nadfo kak vshej:D chtobi ne ostalosj vas na zemle,vi jobnulisj na vsju golovu,kak mozhno legionerov proslavljatj?:D vse starajutsja zabitj ob etom poskoreje,a vi dalbojobi ih na marshi vivodite.jesle bil bi gitler zhiv to 100% bilbi prezidentom latvii,ni odna strana jego ne prinjala bi krome vas mudakov.udachno vam poskoreje sdohnutj ot goloda,kotorij vam obespechivajet vashe zhe praviteljstvo:)

0 4 atbildēt

Izlasot rakstu un papetot komentarus, saku laikam saprast, kad jusu visi laikam tomer gribejat lai mus okupe Vacija. 

Labak no otra pasaules kara butu palikusi Vacijas sastava, bet nu kada starpiba, gan jau Krievija bus pati pedeja valsts kas mus atkal sabradas un beigas russifices, tapat ka ar parejam pasaules valstim. Mes jau esam norakstiti, nolemti.

0 4 atbildēt

vareetu uzzinaat kuraa momentaa esmu aptraipiijis kkaa godu? uzdodu jautaajumus un censhos saprast, kapeec jaaliek tik liels uzsvars un legjiona piederiibu? ja jau tik ljoti iedali labajos un sliktajos, sanaak ka cilveeki, kuriem tajos laikos biezhi vien nebija dizhaas izveeles kurajaa pusee karot, ir slikti un nav pieminjas cieniigi karojot krievu pusee?

0 5 atbildēt

kaads var paskaidrot kaads sakars ir 16. martam ar Latvijas neatkariibu un patriotizmu?

0 6 atbildēt

pietiek dirst smirdigas latvijas avizes un televizijas pilnigi riebjas lasit *****asi jus jasak sist nost zurnalistus  vesturi neizmainisat tapat es saviem berniem macisu kas bija gitlers un pie ka karoja smirdigi ubagi fasista *****es sukataji 

0 6 atbildēt

Man patiešām nāk smiekli par cilvēkiem kuri lepojas ar šiem "varoņiem" kuri izpostīja simtiem ciematu nogalināja tūkstošiem cilvēku un nekādu tēvzemi viņi neaizstāvēja. Bet protams komentārus kuri ir visjēdzīgākie un patiesākie ir nomīnusojuši 13 gadīgie "patrioti" ar izskalotām smadzenēm. Visi kara veterāni ir pelnījuši cieņu un sapratni, jo viņi visi cīnijās par kādu mērķi un daudzi bija spiesti to darīt un es saprotu par ko es runāju, jo mani vecvectēvi cīnijās abās frontes pusēs, bet vectēvs kurš cīnijās leģionā neizturēja un izdarīja pašnāvību ,jo nevarēja izturēt savu līdztatuiešu slepkavošanu un tēvzemes "aizstāvēšanu", kura viņam bija uzspiesta. Lūdzu izpētīt faktus pirm lepoties par pašmāju masu slepkavām!

2 13 atbildēt

Un mēs nevaram godāt tos senčus, kas cīnijās krievu pusē?  + par rakstu.

1 13 atbildēt

Man poh tiešām, viņi aizgāja nacistu pusē, tāpēc nebrīnos, kāpēc viņi tiek saukti par nacistiem. Labs nacists ir beigts.

2 18 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »