local-stats-pixel fb-conv-api

Kas gaidāms līdz 2150.gadam?82

903 6

Kas mūs sagaida 2013.gadā? Pēc 50 gadiem? Un pēc 100? Sākoties jaunam gadam, BBC žurnālisti apkopojuši pareģojumus, kurus izteikuši zinātnieki, politiķi, blogeri un citi mācīti vīri. Lūk, kas varētu (un kas diez vai varētu) notikt laikā no 2013. līdz 2150.gadam.

903 6 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

A kur tad WW3 ko N-Korea grasās uzsākt mantāliekas tas Kim Jong wu ieraudzītu visas tās bildes 9gag ko Amerikāņi liek par viņu nekavējoties nobombardētu viņus.

0 0 atbildēt

,,Mašīnas ir kļuvušas pilnībā automātiskas un tām vairs nav nepieciešams vadītājs."

Tas ir neizbēgami tuvākā / tālākā nākotne ,bet manuprāt tas būtu stulbi....

0 1 atbildēt

Mans viedoklis- 

2030. gads, pasaulē beidzas nafta, elektroenerģijas cenas būtski pieaug, ekonomikas sabrukums 

2035. gads sākas 3. pasaules karš

2040. gads pirmais oficiālais kontakts ar ārpuszemes civilizacijām 

:D 

Vispār skatoties, viss attīstās, bet tajā pat laikā, viss grozas ap naftu, naudu un miljardieriem, notiek lielāka urbanizācija izjaucot dabas balansu, joprojām kari un nabadzība, cilvēks paliekot gurāks atrod arvien labākus veidus kā viens otru nogalināt un visu iznīcināt...

0 3 atbildēt

Pilnīgi noteikti vai droši varu apgalvot, ka līdz 150 gadiem cilvēks nenodzīvos nekas ja nu vienīgi ar elektronikas palīdzību, bet ar mūsdienu tehnoloģiju atstātajām sekās un radiāciju kas lenām sāk izplatīties visā pasaulē, nevis tikai Černobiļas apgabalā, un mūsdienu jaunatne tiek saķīmiķota ar viesiem šiem ķīmiskajiem ēdieniem, kuri varbūt tik daudz nav atceļojuši uz Latviju, bet citur pasaulē jau tas sagrūšanas process ir sāies un tas pieaaugs ar katru paaudzi!

0 3 atbildēt

Man piedur, ka pārsvarā pareģojumi skar ASV. Rodas iespaids,ka tikai ar ASV mainās pasaule..

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »