local-stats-pixel fb-conv-api

Izglābtās sejas205

3147 18

Bija laiks, kad viņam, pildot dienesta pienākumus nācās vairāk kontaktēties nevis ar parastiem ļaudīm, bet gan ar spiegiem. Viņa mākslinieciskais talants tika pakārtots ASV CIP interesēm, kur bija viņa dienesta vieta gandrīz 25 gadus. No tiem, piecpadsmit viņš nodarbojās ar grimu... Tagad viņš savu talantu un spējas izmanto, lai palīdzētu slimiem cilvēkiem. Lai tie varētu brīvāk justies šajā pasaulē.

3147 18 205 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 205

0/2000

http://www.spoki.lv/soks/Briesmiga-tragedija/307167 varbūt ka arī šai meitenei viņš kaut kā vismaz nedaudz varētu palīdzēt....

0 0 atbildēt

kādas 5 reizes jau ir bijis.

0 0 atbildēt

nav ko teikt, +

0 0 atbildēt

Tas ir vienkārši abprīnojams darbs! MILZĪGS PLUSS ŠIM CILVĒKAM! :)

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

nedaudz skarbi ka cilvēki piedzimst vai kļūst tādi, kādi ir pirms pārveidošanas.

bet tas vismaz pierāda, ka viss ir iespējams. :)

1 2 atbildēt

Bijis!

0 1 atbildēt

18 un 19 man nepatiik...

1 3 atbildēt

 

 

Man vienalga, es no Valmieras.

 

0 2 atbildēt

Paskaidrojiet man vārdu peizāžas.

0 2 atbildēt

19.  spiderman :D

0 3 atbildēt

tikai bijis jau nezin cik reizes

0 3 atbildēt

milzumliels + šim cilvēkam.autoram - jo ir jau bijis.

19.nabaga cilvēks.

0 3 atbildēt

peedeejaas bildes ir vnk WOW !!  man tik tiesaam pretiigi palika.... emotion

0 3 atbildēt

Apšaubu, ka liktu šeit rakstu, "kurā būtu ieguldījis pamatīgu darbu, gan rakstot tekstu, gan meklējot un liekot kopā bildes.''. Uz pirkstiem saskaitāmi ''spoki'', kas tiešām šādi veido savus rakstus, un tāpat uz pirkstiem saskaitāmi ''spoku'' apmeklētāji, kas spēj un vēlas tos izlasīt,:)

Vieglāk taču ir uztvert pavisam trulos - ar vienu vai nevienu teikumu + video, vai vienk visādas bildes, vai (bilde + 1 teikums) * 13. 

Protams, nav peļami šādi raksti, kad spoks paņem kkur netā atrastu vienu rakstu, pārkrāme bildes un iztulko tekstu, baudāmāk nekā iepriekšminētie varianti, bet vai tas atbilst ''raksts, kurā būtu ieguldījis pamatīgu darbu, gan rakstot tekstu, gan meklējot un liekot kopā bildes.''? Tātad, vai tas ir celšanas augšā verts?:)

Ne ar vienu nestrīdos, katram sava vērtību skala, katram ''pamatīgs darbs'' nozīmē ko citu:)

Vari apšaubīt, vai nē - ka iepriekš teicu - ne-cel-tu. Ir pietiekami daudz jaunu rakstu,lai pa vidu vēl vecos jauktu.

1 4 atbildēt

bijis

0 3 atbildēt

Šausmas. Yack! emotion

1 5 atbildēt

Es arī par atmiņu nesūdzos, bet sen jau vairs smadzenes nepiesārņoju ar nesvarīgam lietām [kas pilnīgi notekti ir jūlija,augusta etc. spoku raksti:)]. Tāpēc vajag tomēr redzēt,kad raksts ir tapis.

Šaubos,ka celtu rakstu,kas ir aizgājis,tas aizgājis. :) Nezinu vai kādreiz no manas puses būs kāds raksts spokos.:) Divreiz sāku,tad atmetu - pārāk sirsnīgi es aizurbos saknē,meklējot apstiprinājumus un detaļas:D beigās tas formāts vairs neder rakstam, nu ne spokos:D...atstāju rakstu likšanu tiem, kas tver to visu vieglāk, un spēj sakrāmēt 20 Rihannas bildes,bez neviena teksta:D .

Peace - punkts 1. un punkts 2. nav jāuztver personīgi - Tavs raksts nav pirmais,kurš ir pacelts,cilvēki raksta,\ ka bijis,bet autors dažādos izteiksmes veidos mēģina pārliecināt par pretējo;)

0 5 atbildēt

Cik var celt tos rakstus uz augšu? Stulba opcija:(

0 6 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »