local-stats-pixel fb-conv-api

Iedomājieties sevi viņu vietā163

507 72

Sveiki. Šajā rakstā vēlos parunāt par vienu no tumšākajām lapaspusēm visas cilvēces vēsturē - Holokaustu. Šajā briesmīgajā genocīdā slimie nacisti apzināti visdažādākajos, zvērīgākajos un necilvēcīgākajos veidos iznīcināja 6 miljonus ebreju, čigānu, garīgi slimo, homoseksuāļu un čigānu. Šajā rakstā fokusēšos uz vienu konkrētu Holokausta epizodi, kas notika Latvijā, precīzāk Šķēdes kāpās netālu no Liepājas 1941.gada decembrī. Par Šķēdes kāpām rakstīšu, jo pats dzīvoju netālu no šīs vietas. Parādīšu jums pilnīgi visas bildes no šī masu slepkavošanas "festivāla" un pastāstīšu jums, ko tieši jūs tajās redzat. Likšu jums mēģināt iztēloties pašiem sevi šo nelaimīgo dvēseļu vietā un aizdomāties. Visiem tiem, kuri komentāru sadaļā atkal mēģinās noliegt Holokaustu, tāpat kā tas notika manā iepriekšējā rakstā par šo tēmu: http://spoki.tvnet.lv/vesture/9-fakti-kas-neapsaubami-pierada-ka/825249 tiks ielikts trekns -5 emotion

507 72 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

Eu tu, okupanta izdirseni....nacistiem dirsas laizīja Tavs pediņš vectēvs vai vesvectēvs.  Latviešiem bija divas okupācijas - vācieši(kas nebūtu tik traki) un degradētie krievi(kuri nolaiduši visu ir pēdējā pakaļā) pat savu lielo impēriju nespēj sakārtot...kāda kanalizācija bij krievijā tāda arī ir palikusi. Un tur, kur krievs dzīvo(okupētajās zemē...un dzīvo laikam par maigu.....parazitē) tur dzīve ir sūdos. Visur, kur nav krievs, ir uzplauksme - kur ir krievs - tur ir mēslu bedre.  Vienīgais, ko es nožēloju no ww2, ka Hitleram par daudz sakāpa galvā, kur nu vēl fakts, ka uzticējās slāvu mēsliem, un hitlers nepiebeidza jūst vateņu parazītus.  Slāvu gēns ir puvis jau neskaitamās paaudzēs un labāk nu noteikti nebūs. Krievs lai sēž savā roģinā un atsūkā vovočkas zeltā rāmēto bildi, bet okupāntu atliekas, kā Tu, sen jau vajadzēja patriekt no svešas zemes.   Nacists/komunists un vienkārši degradēta persona = krievs.

11 6 atbildēt

Jā, nežēlīgi, bet tas tika darīts labu nodomu nolūkā, vajadzēja iznīcināt mazākattīstītās tautas, lai vēlāk normāli dzīvotu. Tak daudziem nepatīk urļiki, čigāni, nigeri, agrāk ebrebreji utt... vot Hitlers un mēģināja šīs tautas iznīcināt. Mūsdienu sabiedrībā viens čigāns kamiņos jau rada dīvainas emocijas, nereti tos čigānus arī mūdienu sabiedrība arī paša un nobeidz... vienīgi tajā pasākumā cilvēkus šķiroja pēc tautības, nevis pēc paša cilvēka - mira daudz labi cilvēki.

5 0 atbildēt
Sieg hiel !!!
5 0 atbildēt

fanātisms - pretīgākā, aprobežotākā un cietsirdīgākā cilvēka izpausme. Nacisti, komunisti, kristieši, jehovieši, vegāni, - vienlaga kuras ticības, novirziena vai pārliecības cilvēki, kad savā apziņā iestrēgst fanātismā, tad notiek šādas lietas, kā aprakstīts rakstā.

Autoram - Tavi raksti ir labi, interesanti, liecina par Tevi kā daudzpusīgu un milzīgas iekšējās enerģijas cilvēku, bet tieši šajā, Tava attieksme, bīstami pietuvojas fanātisma robežai. Lūdzu, saglabā savu apziņu brīvu no dogmām un fanātiski aklām pārliecībām. 

Es dzīvoju Vācijā, un te joprojām atceras šausmas, ko strādāja padomju armijas karavīri, ieņemot Vācijas teritoriju - līdz pat nesen dzimušu bērnu izvarošanai, jo - viņiem vācietis bija nacists, nevis bērns, vai meitene, vai puika - tieši tāpat kā nacistiem jebkurš ebrejs nebija cilvēks, bet vnk žīds, kurš jāiznīcina. Kad pārstāj saskatīt cilvēku, bet redzi nacistus, vatņikus, komunistus, vegānus, utt - tieši tad tiek zaudēta cilvēcība.

4 0 atbildēt
Es tev ieteiktu šādus rakstus rakstot, rakstīt tikai faktus. Neietverot savas emocijas un vārdus kā "smirdīgie", "netīrie" utt. Tas viss traucē uztvert tekstu un tā kā uzspied mums savu viedokli par to. Es neapšaubu, kā holokausts nav noticis, arī manā mazajā ciemā apšāva ebrejus, bet uz faktiem būtu daudz labāks. Turklāt, par faktiem runājot, lūdzu, saskaņo laikus. Sākumā minēta vasara, pa vidu teikts, ka šāva ebrejus visu rudeni, bet beigās jau pieminēts decembris. Es īsti nesapratu kad īsti tas notika- vasarā, rudenī, ziemā vai visos trīs gadalaikos?
4 0 atbildēt
Es pareizi sapratu? Tu ukraiņus, kas mira genocīdā nosauci par tik pat vainīgiem kā žīdus?
4 0 atbildēt
Sieg hiel !!! Izdzēs vēlreiz žīd. 😀
3 0 atbildēt

Lai gan Latvijā skolu sistēma nav tā trakākā, bet arī tur protams tiek melots augšā uz pilnu klapi. Kas attiecas uz pārējo, tas ir vēlreiz nožēlojami, kā tu slēpies aiz ''anonīmā'' komentāra.

3 0 atbildēt

Žīdi ir baisa nācija, to redzam pēc notikušā ar Herbertu Cukuru. Līdz šī  stāsta uzzināšanai manī bija līdzcietība, bet nu vairs nav.

3 0 atbildēt

Raksts manuprāt nedaudz pārāk emocionāls un iekļautās rupjības neveicina faktu uztveri, lai gan lielākā daļa faktu ir pierādīti (vienalga ko arī visādi Hansiji ar putām uz lūpām te raksta). Briesmīga lapaspuse mūsu zemes vēsturē kā jau jebkura neaizsargātu cilvēku slepkavošana.  Par niansēm - žīds pirms 70 gadiem īsti nebija nievājošs vārds.  Par ebreju noziegumiem - nu atliek Veco Derību palasīt, lai neteiktu, ka ebreji nevienam nekad neko nav nodarījuši. Tāda pati tauta kā citas, ar saviem labajiem un sliktajiem cilvēkiem.  Kaut kā māc šaubas par apgalvojumu, ka uz šīm nošaušanām brauca speciāli kā uz izklaidi. "Ebreju jautājuma" pavēļu devēji ne vienmēr spēja izturēt to ko ieraudzīja. Himlers, kad apmeklēja "nāves" nometni sāka vemt un vairāk nekad tur nerādījās.

3 0 atbildēt

fck the gypsies.

3 0 atbildēt

kur ir rakastīts,ka viņiem tas sagādāja baudu, un vai ta mums vajag homo un atpalikušos?sabiedrība būtu tīrāka

3 0 atbildēt

Saukt latviešus par nacistiem ir maigi izsakoties nekorekti! Ja tu šādi noniecina savu tautu, par tevi tas neko labu neliecina! Mīnuss emotion 

3 0 atbildēt

Mūsdienās daudzās Āfrikas valstīs notiek genocīds. Bet pasaule uz to piever acis, jo redz-tas nenotiek Eiropā, vai Amerikā, tāpēc nav svarīgi .. 

3 0 atbildēt

 nekādas orģijas nenotika, nekas no citām zemēm nebrauca skatīties ?"absurda teātri"?, Arāja vienība šāva atsperdamies un laupīja zeltu, dārglietas, zobus - tas viss bija tiem atļauts, vācieši uz to riebumā noskatījās. Viss ir zināms, pat no "arājistu" ģimenes locekļiem, ka viņus mājās atveda tādā stāvoklī, ka dažam labam bija pilnas kabatas ar gredzeniem un pilnas bikses ar sūdiem.  Tas ir smags temats, tā ir smaga tēma un vērmahtam nav ar to nekāds sakars, DAŽĀM SS daļam un "arājiem" - ir, bet, vienalga  - es neredzu pierādījumus tām "ultranežēlībām" - nošāva - fakts, tas, ka ņirgātos izģērbjot utt, mmm... - nope, ja ņem vērā cik cilvēkus viņi dienā nošāva un to faktu, ka viņus burtiski nesa uz dzīvesvietu, kādā pi*elē viņi bija piedzērušies pēc tam (un tas patiesi ir fakts, ne mans izdomājums, viņiem pat oficiāli bija vairākas reizes lielāka šņabja deva nekā standarta zaldātiem)

3 0 atbildēt

Esmu bijis sķēdes kapas, tur dziļāk meziņa ir vel viens piemineklis, tas ir vēl smieklīgaks, tas tapis padomju gados, tur teikts " Šeit fasistu okupanti nonaveja neskaitamus Padomju pilsoņus"  DDDDDDD

RELATĪVI NESEN TUR TAPIS OBJEKTĪVAKS MONOMENTS. 

Viennozīmīgi, nacistu ideoloģijas lielaka kļūda bija versanās pret žīdiem, un viņu augstpratība no krieviem atbrīvotaja Austrumeiropā. Ja nacisti būtu atmetusi savu destruktīvo žīdu politiku, vai to darijusi klusāk, un devusi atbrīvoto teritoriju iedz. patiesu brīvprātīgu partnerību, vāciesi būtu ieguvusi milionus, kas Sarkanarmiju aiztriektu līdz Ķīnas robežai. 

Komunisti un nacisti ir vienlīdz noziedzīgi, nav labo un ļauino sabiedrotie nogalinaja milionus metot savas bumbas uz pilsētam. 

KARĀ IR KARAVĪRI UN KARA IR CŪKAS, CŪKAS SĒZ AIZMUGURĒ UN ŠAUJ OPUNENTUS. kARAVĪRI CĪNIJAS NO Staļingradas caur Volhovu līdz Kurzemei un Berlīnei, aizstāvoties pret sarkano mēri. 

Raksta autors izraisa smieklus, es autoram varu tikai atbildēt ar joku. Es ļoti labi saprotu, tos upurus, mans vectēvs ar gaja bojā koncentrācijas nometnē, viņs strādāja par elektriķi kada vācu koncentrācijas nometnē, dzēruma nokrita no sarg torņa emotion joprojām glabaju bildes no darba vietas viņam bija izsniegta smuka darba forma. Ar diviem zibeņiem uz kakla atloka emotion 

2 0 atbildēt

Cik zinu,visas šīs fotogrāfijas tika uzņemtas nevis Liepājā,bet Salaspils nāves nometnē,kam ar Liepāju diez vai bija kāds sakars.  Kurš muld- neņemos spriest,bet šos pieminētos faktus nenoliegšu. 

2 0 atbildēt

bildes ar ātro kredītu izsniedzējiem?

1 0 atbildēt

Hā, vēl viens trollis parādījies, vai arī maskējies Paganels ko?  emotion mīnuss troļļiem!

4 3 atbildēt
Tev -. Pretīgs raksts, drīzāk pretīgi pasniegts. Valodiņu pietaupi bērns, raksti taču internetā(publiski), nevis pats savai lasīšanai.
5 5 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »