local-stats-pixel fb-conv-api

Holokausts... tiešām?64

783 13

Sveiciens latviešiem

Daži jau zin, ka man patīk rakstīt pretrunīgus rakstus, kādam arī ir tas jādara. Bet šoreiz jūs varat paši lemt, ticēt vai neticēt. Es nevēlos glorificēt nacionālsocialismu vai fašismu, es esmu par taisnību,.

« 1  2  3 »
783 13 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Kāds ir skatījies Evalion.  emotion  Nobloķēja viņas kanālu, bļe. 

4 0 atbildēt

Nu ko lai saka, kārtējā interesantā vēstures interpretācija, kaut ar ļoti daudz neprecizitātēm un apšaubāmiem faktiem. Piemērām masu kapus ar lāpstām neraka, to darīja ar traktoriem un pēc tam ar buldozeru brutāli aizstūma ciet. Ne vēlti vēl tagad regulāri atrod jaunus masu kapus, par kuriem nekas nebija zināms (gan vāciešu, gan PSRS radītos).

6 2 atbildēt
Man ar kauka tie ēbreji nepārāk. žēl ka laiks nebija Hitlerunkuļa pusē. Butu vismaz pa paris tautām mazāk un nebūtu jaustraucas pa pārabdzivotību.
4 0 atbildēt

II pasaules karā uzvarēja žīdi un ar jeņķu palīdzību okupēja pašreizējo Izraēlas teritoriju un izveidoja savu valsti. Kā paši atzīst 6milj. upuru ir to vērts lai tiktu pie savas valsts.

4 0 atbildēt

Pateicība par tavu ieguldīto darbu patiesības labā! Paldies.emotion

4 0 atbildēt

Ir tas viss patiesība vai nav, bet rakstīt nu gan ir jāmāk... Ebreji neraksta ar garo "ē" un ir Aušvica, nevis Aušvice. Bet tas jau vispārīgi, ja neņem arī citas kļūdas tai skaitā.

3 0 atbildēt

Bet raksta ir tik daudz pierādijumu/faktu kas pierada vina taisnibu. Tad ludzu pieradi savu viedokli ar faktiem 

3 0 atbildēt
Sabiedrotie nodeva eiropu aziātiem. Jūdiem un vatei
5 2 atbildēt

runa nekur neiet  emotion 

2 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

2 0 atbildēt

Ļoti iespējams un pat ticams, ka kara laikā sniegtie ziņojumi par slepkavību (nošaušanu, kremāciju) skaitu tika "uzpūsti"... Tomēr Nežēlīga apspiešana, pazemojumi, izvrošanas, eksperimenti un masu slepkavības notika, tas nav noliedzams. Protams, ne jau tikai ebreji cieta, Pasaules karš nesaudzēja nevienu. Jā, ebreji tika masveidā pazemoti un slepkavoti, un, jā, ne tikai viņi... Un, jā - visticamāk, ka daļa skaitļu (slepkavību) pastāv tikai uz papīra, lai, tā teikt, pildītu plānu. 

2 0 atbildēt
3 1 atbildēt
Tu losi vispār izlasīji rakstu?
1 0 atbildēt

Mēs visi zinām, ka vēsturi raksta uzvarētāji.

Tāpat kā psrs laikos latvieši tika izsūtīti un atšauti, tā arī citās teritorijās spēcīgākā vara mēģināja atbrīvoties no nevēlamiem subjektiem, gan izsūtot tos, gan arī atšaujot. Līdz ar to, ja grib kaut ko runāt pa holokaustu, tad ir japiemin visas vienas nācijas masu iznīcināšanas - gan armēņi, gan ukraiņi, latvieši, leiši, igauņi, krimas tatāri, kurdi, aborigēni, indiāņi, utt., jo tie bija holokausti.

n24.de bija raidījums par Vāciju 20.gadsimtā. Un tieši tika pieminēts, ka Hitlers piedāvāja tai rasei vienkārši labprātīgi tīties prom no Vācijas, it sevišķi līdz 1936.gada olimpiādei. Tie, kuri draudzējās ar galvu (piemēram, Einšteins), to arī izdarīja, bet tie, kas bija skopuļi, kapiķpisēji un negribēja bez atlīdzības aizbraukt, tie arī vēlāk bija spiesti paciest neērtības, jo paši bija izvēlējušies.  

1 0 atbildēt

es sen šito mēģinu visiem iestāstīt, bet neviens netic 

1 0 atbildēt

uz pirmās plāxnes raxtīts 4 mlj people, nevis ebreji..ja autors to nav pamanījis, tad tālāk lasīt nav vērts..

4 3 atbildēt

Preiļos arī ir ēbreju masu kapi. Man vecmamma stāstija kad pie viņas laukos, viņas lauki atradās aptuveni 7 km no Preiļiem, tie kas dzīvoja 2-3 km no preiļiem, varēja dzirdēt raudas un klaigas. Vecmammas onkulis itkā redzēja kā vīri izrakuši milzīgu bedri un apkārt nostatijuši ēbreju sievietes, vīriešus, bērnus.. pohu* un visus vnk tupa šāva nost. šie vnk krita bedrē... un tur īpaši neskatijušies, nošāvuši līdz galam vai nē, vienalga..pēc tam to visu bedri aizdedzināja. Ome stāstija ka pat viņu mājās vējš atnesa to briesmīgo deguma smaku.

cik daudz tajā visā ir taisnības es nezinu... bet... lai vai kā tas izklausās diezgan briesmīgi. 

2 1 atbildēt

Fakti, atsauces? Tukša salmu kulšana, un izdomājumi ko autors pasniedz par it kā patiesību. 

6 5 atbildēt
Tu āpsi! Tur ir minets 1.1 Miljoni ebreju!
0 0 atbildēt

Secinājums, otro pasaules karā vinēja ebreji . Nodibināja savu valsti , un ieguva neaizskaramās tautas statusu . Malači ! Re no kā vajag mācīties !

3 3 atbildēt
« 1  2  3 »