local-stats-pixel fb-conv-api

Gulags - nāves midzenis98

793 2

Atradu dažus interesantus zīmējumus no Gulaga koncentrācijas nometnes. Patiesībā nav komentāru par to, cik nežēlīgi bija cilvēki. emotion

793 2 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

SLAVA CCCP!!! Nežēlīgs sarkasms protams!

 

Diez kur tagad ir lielie krievu aizstāvji un vietējie "saskaņieši?"

1 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Nu tiešām nav ko piebilst...

0 0 atbildēt

  Bīstamākā radība uz pasaules ir cilvēki.. emotion

0 0 atbildēt

josefs staļins un ādolfs hitlers, cilvēki bez sirdsapziņas. 

0 0 atbildēt

Tiešām debīli un brutāli. Cirvis čeripā. 

0 0 atbildēt

Ļoti drosmiigi tie nūģi izriikojaas emotion sitaadus vajadzeetu emotion

0 0 atbildēt

Reāli nacistu nogalināšanas veids bija samērā humāns(atļaušos tā teikt), jo gāzes kamerās tika izmantots ciānoūdeņradis. Tās effekts- cilvēki vienkārši noģībst( nav nekādu sāpju vai tmldz.). Protams, tas neattiecas uz spīdzināšanām un tmldz. lietām.

3 3 atbildēt

"Šie zīmējumi attēlo PSRS Gulaga ieslodzīto šausminošo ikdienu un likteni. Patiešām daži zīmējumi parāda, cik zvērīga bija šī koncentrācijas nometne."

Ja nekļūdos, par gulagu dēvē visu koncentrācijas nometņu kopējo sistēmu, nevis kādu atsevišķu nometni. ;)

0 0 atbildēt

vaine...

0 0 atbildēt

jap, atceros šito no vēstures stundām. ;)

0 0 atbildēt

Kada laika periuda? Un kada nomentņu skaita? Un uzreiz tas cipars nekļust tik liels, pie tam precizs cipars sabiedribai nav zinams un diez vai to var tik viegli saskaitit, pa ja butu pieejama visa info. Salidzini cik cilveku nogalinaja Vacijas nometnes tikai kara laika, pie tam nogalinaja nevis viņi nomira no bada vai laika apstakļiem.

0 0 atbildēt

Prodebilkrieviskie vnm mer mekles attaisnojumus tam!   

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Raksts ir jauks protams, autoram +, bet tas ir vēl viens iemesls dažam labam tā sauktajam patriotam pateikt kaut ko sliktu par krievu teutību, par to ka Uzvaras diena (daudzu latviešu nicināmais 9. maijs) un tikai apdirst... tomēr mēs aizmirstam šādus tādus faktus... pirmkārt, ja vācija būtu izcīnījusi uzvaru - sekas būtu vēl neprognzējamākas... 2. daudzos šajos gulagos "strādāja" arī daži latviešu tautas pārstāvji.. (tāds melns traips ne), daudziem no kuriem izpelnījās slavu ar savām nežēlībām.. 3. principā to ko mums iebaro skolā ir ja labi 5% no visām gaismām un ēnām, jo līdz galam neviens nekad neko neatklās, kas tad ir bijis... un vēl joprojām neskaitāmi dokumenti par daudziem gulagiem stāv zem vecā labā zīmoga "Slepeni" ... takā so.. strīdēties negribu un nevēlos.. tikai pagrozam galvu arī uz citām pusēm un nostājamies neitrāli un apdomājam visu bez jebkādām *cijām...

0 0 atbildēt

Koks ar diviem galiem-no vienas puses krievi bi labi, no otras-atkal slikti...tas pats ar vāciešiem...tas tīri kopsummā, no savu vecvecāku stāstiem par kara laikiem..Bet rakstam + ;)

0 0 atbildēt

ainīt,, noskaties ''filosphy of a knife'', ''The Horror of UNIT 731'', ''cutting moments'', ''guinea pig''

''august undergrond mordum''

 

te viss ir daudz skaistāk, nekā lasot šo visu.. 

0 0 atbildēt

Slinks maita tu esi autor, varēji gan ielikt vairāk bilžu ar aprakstiem, patiešam pilns internets ar šīs grāmatas materiāliem.

0 0 atbildēt

tieši tā visi runā tik par vāciešiem re ko krievs darīja!

0 0 atbildēt

Varbūt man nav taisnība, bet spoki nav gluži tā vieta, kur pulcējas cilvēki, kas lasa Solžeņicinu vai M. Vanagu piemēram. Itkā interesanta galerija, tomēr vienkāršam "spokam" bez vēsturiskā fona- vienkārši trakas bildītes.emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »