local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti, kas šokēs ikvienu.156

1644 17

Gribi dzirdēt diez gan aizraujošus un šokējošus faktus par ikdienā sastopamām lietām? Nāc iekšā!

1644 17 156 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 156

0/2000

Mani nešokēja izlasāmais, bet tā - interesanti palasīt. ;)

0 0 atbildēt

5.zināms

0 0 atbildēt

par želatīnu jau sen zināju

0 0 atbildēt

Pag, pag! Tu stāsti, kas kaitē, bet zini, kaitīgāk ir baidīties un nepaēst pavisam! Tad noteikti būtu letāls iznākums! Ak, jā gaiss ir tik piesārņots ar ogļskābo gāzi, ka iesaku to neelpot!

0 0 atbildēt

daudzi zināmi.. ;]]

0 0 atbildēt

lasot par 5 un 6.Man palika slitki un vairs negribās ēst.emotionemotion

0 0 atbildēt

5. tak visiem zināms !emotion

0 0 atbildēt

phh nothing to worry about emotion  cik labi ka es nedzīvoju amerikā, esmu veģetāriete, needu zivis un lietoju tikai augu želantīnu

un ēdu latvijā audzēto

0 0 atbildēt

jautājums par 9. , es saprotu ka cilvēki ēd " Persiki, āboli, nektarīni" bet ne jau zemes emotion

0 0 atbildēt

cmooon, kāda starpība par tiem auģļiem un vieiem neveselīgajiem mēsliem, ja ir garš''igs lai tik ēd, neviens itkā nav nsprādzis no auģļu un ūdens ēšanas/dzeršanas!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt

nevienu faktu nezinājuemotion

oh god why?

0 0 atbildēt

Par zelatiinu jau sen zinaams, nekaadu probleemu, eedu taapat. :D

0 0 atbildēt

Želatīns patiesībā tiek taisīts no liellopu kauliem, cīpslām un ādas.  Aizmirsi piebilst - arī no ragiem un nagiem emotion

0 0 atbildēt

agá. Un dzívot vispár ir kaitígi.

0 0 atbildēt

Vopšem, nekā jauna vai šokējoša...

0 0 atbildēt

Viens fakts par šokolādi,- ir noteiktas pat normas, cik daudz kukaiņu un netīrumu fragmentu drīkst būt īstajā šokolādē.

0 0 atbildēt

ko lai eed? - es vairs nēdīšu zemesriekstu sviestu un želantiinu, pretigi paliek iedomājoties emotion

0 0 atbildēt

ko lai eed? - es vairs nēdīšu zemesriekstu sviestu un želantiinu, pretigi paliek iedomājoties emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »