local-stats-pixel fb-conv-api

Eizenhauera koncentrācijas nometnes63

787 4

WW2 pēdējais netīrais noslēpums- šausmīgākās koncentrācijas nometnes nebija fričiem un krieviem arī ne- demokrātiskajiem amerikāņiem bija šis tas tāds, kā priekšā nobāl gan vieni gan otri...Ja ēdināšanas normas Gulagā bija 1200Kcal, tad jeņķi pamanījās dienā izsniegt 300-400Kca (tas ir, bez tā,ka svētdienās gūstekņus vispār nebaroja) un, kaut arī 200 metru attālumā no nometnēm atradās Reina, gūstekņi cieta no nepārtrauktām slāpēm.



787 4 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Nu,nu nešauj pār strīpu. Es salīdzināju visus skaitļus tavā tekstā,un atklāju ļoti daudz neatbilstību-faktiski nekas neatbilst īstenībai.

Šitos sūdu neesi ņēmis no kremļa propogandas kanāliem?

Martin Brecht -pameklējiet googlē-tāds cilvēks ir,bet ne tas,kas šajā attēlā.

0 0 atbildēt

Filmu pagaidām neesmu redzējis un diez vai skatīšos, jo darbā ir atslēgti video, bet mājās ir jautrākas lietas ko darīt :( Tāpēc man ir grūti teikt, ko tur ir stāstījis Zayas. Ticēšu Tev uz vārda, ka viņš kaut ko komentē.

Sakars ar Basku ir vistiešākais, jo abos rakstos (Tavā un viņa grāmatā) ir atspoguļotie tieši tie paši fakti. Ja Baska grāmatā izklāstītie (identiski Tavējiem) fakti nav izturējuši kritiku, tad nav arī Tavējie.

Tu iemeti linku kurā ir vesela grāmata, protams, ka es tagad nelasīšu to visu. Ja vari, iemet citātu ar atsauci uz lapas pusi tajā grāmatā, savādāk man nav 2 brīvu stundu, lai to meklētu. Tajā ko es izlasīju izbraucot cauri ar acīm, bija rakstīts par Polijas-Vācijas teritoriālajām izmaiņām, kuras uzspieda PSRS, bet sabiedrotie neprotestēja.

0 0 atbildēt

Cenšaties vairāk pieturēties pie oficiālās vēstures nevis šādām filmām. Ir ļoti daudzu šādu it kā "dokumentālo" filmu ar krietnu devu dezinformācijas. Ir dokumentālas filmas par to, ka Latvijas teritorijā vienmēr ir dzīvojuši krievi, ka eksistē citplanētieši utt. Šādu vēstures gadījumu ar 1 000 000 nomērdētu vācu kareivju amerikāņu nometnēs nebūtu iespējams noslēpt!!! Tas ka vēsture par to klusē ir izdomāts pufelis! Visi kauli, un simtiem cilvēku liecību paliktu. Tas, ka tajā dokumentālajā filmā ir dažas liecības neko nemaina. Neaizmirstat ka šādas dokumentālas filmas tiek ražotas ar noteiktu politisku mērķi.

Sākot mani kritizēt pieraksties savu vēstures priekšmeta atzīmi, lai es redzu, ka nediskuteju ar muļķi.

2 3 atbildēt