local-stats-pixel fb-conv-api

9 fakti, kas neapšaubāmi pierāda, ka Holokausts patiešām notika96

752 46

Ir biedējoši apzināties, ka pasaulē joprojām ir cilvēki, kuri atsakās ticēt tam, ka Holokausts patiešām notika. Pierādījumu ir nomācoši daudz un tādēļ cilvēkam ir jābūt nenormāli daudz naidam sevī, lai pārliecinātu sevi, ka 6 miljonu cilvēku nāve ir viltota. Par spīti tam, ka maza daļa netic, Holokausts patiešām notika un šajā rakstā par faktiem, kas to pierāda.

752 46 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Liecinieki ziņojumi un dienasgrāmatas nav uzskatāmas par ticamiem pierādījumiem, jo tos var safabricēt, jebkurš var uzrakstīt dienasgrāmatu tajā ielikt fotogrāfiju un gatavs, ja liecinieki ir tik pat neticams pierādījums. Esmu bijis tajā nometnē ekskursijā un droši varu apgalvot, ka 8 cilvēkus nav fiziski iespējams savbāzt tajā krāsnī.

Gāzes furgonos oglekļa monoksīds netika pumpēts, tika savienota izplūdes gāzu truba ar kravas nodalījumu, oglekļa monoksīds acumirklī nenogalina.

Tātad pēc oficiālajiem ziņojumiem, ar gāzi noindētos sadedzināja, man tāds jautājums, tieši kuri izdzīvojušie varēja pastāstīt par ciklona b izmantošanu?

7 1 atbildēt
Holokausts protams notika, tikai nonāvēto ebreju skaits nebija pat 1 miljons.
5 0 atbildēt

Un no kurienes tad šādi dati? Okupācjas muzejā figurēja dati par to, ka Latvijas iedzīvotāju (nevis latviešu) skaits 2.Pasaules kara laikā samazinājās par 1/3. Un šī trešdaļa aptuveni vienmērīgi sadalījās uz abu okupācijas režīmu darbību. Šis cipars sevī iekļauj ne tikai latviešus, bet tos pašu ebrejus utt. Tā ka latviešu skaits par 50% nekādi nevarēja samazināties.

5 0 atbildēt

Pasaule vispar ir ljoti maz ,,neapsaubamu ,,lietu.Parasti visu nosaka pie varas esosie ,tapec ari pa laikam ,,jauno faktu gaisma,, shis tas var mainities ,kamer atkal kads ko jaunu ,,neatklaj,, ...(sk.augstak) Bet ,ja tiek pienjemts likums par kaut ka apspriesanas ,noliegsanas vai petisanas aizliegumu, - tas vien jau liek aizdomaties. Aizdomaties ,ka ,,kaut kas taja visa nav tirs,,...

3 0 atbildēt

Tik daudz melu vienā vietā sen nebija dredzēts

2 0 atbildēt
Fakti palielk fakti.Iespejams daudziem šiem lieciniekiem bija piedavajums runat par labu it ka holokaustam lai samazinatu ieslodzijuma laiku vai materiali atbalstot.Polpulacijas skaitu uz papira ir diezgan vienkarsi samazinat.Mans vectevs bija Vermahta un tas saucamas soda brigades parsvara bija ieaaistitas partizanu apkarosanai vacu armijas aizmugure.Viniem vnk nebija laika slepkavot gardegunus.Un ta vestures figna ar zidiem neiet cauri jo Vermahta liela dala virsnieku bija zidu izcelsmes.Ta ka man neistastisi visus sos izdomajumus.Pat ar tam gazes un kremacijas kameram pa Discovery radija ka tas vnk fiziski nav iespejams tik daudz nosvilinat cilvekus.Tam butu vajadzigi vairaki gadi lai to skaitu ko min sie naudasmiletaji spetu nodedzinat.Katram sava taisniba.
4 2 atbildēt
Čali, ko tu jau paspēji sapīpēties?
1 0 atbildēt

Cik gan ļoti vajag izbesīt apkārtējos, lai šitā dabūtu?

1 0 atbildēt

Uztaisi rakstu par Annu Franku

3 2 atbildēt
baigi stulbi ir tas ka kristus tacu ir celies no ebrejiem
0 0 atbildēt

Latvieši ar zaudēja trešdaļu iedzīvotāju.

0 0 atbildēt

tātad alfabēts ir jāizlabo. alfabēts ir priekš cilvēka, nevis cilvēks priekš alfabēta!

1 1 atbildēt

saka ļoti daudz ko, nevar ticēt visam ko saka, it īpaši anonīmie muļķīši internetā

0 0 atbildēt

Es nerunāju par pēdējo turcijas apvērsumu jo to izveidoja pats prezidents, es runāju par iepriekšējiem apvērsumiem

0 0 atbildēt
Raksts labs,bet skaitli galigi aplam,ja nemaldos ni vestures gramatam pa holikaustu un ebreju iznicinasanu skaitlis sasnieda tik 780,000 aptuveni...pat miljons nebija,a te 6 miljoni...ei un sazin...ta jau beigas var teikt,ka vispar nekas nav bijis un atstiepa vnk kajas del kada mera vai ka tada:d
3 3 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Šeit ir ļoti daudz lietotāju kuri uzskata ka holokausts nebija! Tici man! emotion

P.S. Nevjaga jaukt ebrejus ar Izraēlu. Vairāki, arī man pazīstami, ebreji ir nosodījuši Izraēlas genocīdu pret palestīniešiem!

P.S.S. Labs raksts! Plusu esi nopelnījis! emotion

3 4 atbildēt

kremļa trollis

4 5 atbildēt

Piereģistrējies un liec mīnusu! 

1 2 atbildēt

Godīgi sakot, pēc manām domām nebia vērts atkārtot jau visiem sen zināmas patiesības bet gan tad pastāstīt kas tieši ir tie cilvēki (ja tie ir cilvēki) kam var ienākt prātā noliegt Holokaustu. Es tādus nepazīstu un pat izdomāt nevaru kas tie varētu būt.

4 5 atbildēt
« 1  2  3 »