local-stats-pixel fb-conv-api

10 lietas, ko nacisti darīja pareizi191

1744 6

Nacionālsociālistiskā strādnieku partija ir viena no visnīstākajām partijām un politiskās sistēmas izveidotājām pasaulē. Slavena ar savu nežēlību un necilvēcīgo uzvedību. Neskatoties uz to, nacisti bija īstenojuši virkni lietu, kas nāca par labu tās tautai, un daudzas no šīm idejām mēs izmantojam vēl šodien visā pasaulē.

1744 6 191 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 191

0/2000

Tas tikai vēlreiz pierāda, ka vācieši vienmēr ir bijusi gudra tauta, tikai ar vienu slimu cilvēku priekšgalā, kurš lika nogalināt.

2 1 atbildēt

Hitlers bija vegetarietis .

1 0 atbildēt

vispar ko var cepties!! kas bijis bijis, ja nebutu tas ta bijis tad mos jus visu seit nemaz nebutu! ta ir pagatne un ta vienmer paliks pagatne, butu labak domajusi par tagatni un nakotni!

1 0 atbildēt

Starpcitu ebreji ejot uz savu apsolīto zemi, iznīcināja veselas tautas, tas ir nodarbojās ar visīstāko genocīdu.  Palasiet bībeli tur vis skaidri un gaiši aprakstīts.

2 1 atbildēt

Palasot dažu useru komentārus vēmiens nāk,strīdās par to,kas labāks bijis  staļins vai hitlers (speciāli rakstu ar mazo burtu)...jūs beidzat gudri spriedelēt,tas ko jums māca no vēstures grāmatām ir vēsturnieku saprašanā...gribat zināt,kā bija, prasiet tiem cilvēkiem,kas bija tur un to visu redzēja-vecvecākiem,vecvecvecākiem...tie jums pastāstīs vistuvēk,visprecīzāk......

5 4 atbildēt

vel var uzskaitiit daudzas lietas ... vel jau ir lietas ko nacisti iznicinaja pashi jusdami kara beigas lai tehnologjijas nenokjutu amerikanjiem . Nosava pat pashi savus zinatniekus ... taatad bija kaut kas ieveerigs ko sleept .

1 0 atbildēt

„Uzvaras griba”-vispār jau ''gribas uzvara''.

0 0 atbildēt

liels plus par otro ,,, . 

ps. man patiik dzivnieki it iipashi vilki , liels paldies vinjiem par to :)

0 0 atbildēt
sieg heil
0 0 atbildēt

Ko izgudroja krievi : tizlu ģērbšanās veidu un .... un un ?  Es pat vairāk nezinu :D tas arī viss. pārējo visu viņi nozaga no ctām valstīm.

0 0 atbildēt
main fucker
0 0 atbildēt

Hitleram suns bija mīļāks par cilvēku. Vēl viens interesants raksts no tevis. Lieku plusu ...

0 0 atbildēt

Nacisti daudz ko darija pareizi :) :p

0 0 atbildēt

interesants raksts.viss ok.:)

0 0 atbildēt

heil hitler

0 0 atbildēt

Divejādas sajūtas, izlasot rakstu.. emotion

0 0 atbildēt

Biju kaut kur dzirdējis , ka Hitlers vienmēr nēsāja līdzi smēķus , lai citus uzcienātu , bet pats nepīpēja.

0 0 atbildēt

Super raksts. Vienmēr ir pattikuši raksti kur ir informācija pa Nacistisko vāciju,A.Hitleru utml.Un tas ka pārmaiņu pēc tā ir pozitīva informācija.

0 0 atbildēt

Ahūns raksts. 

0 0 atbildēt

Ja nemaldos, Adolfs bija liels ebreju nicinātājs :D jeb pareizāk teikt iznīcinātājs :D :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »