local-stats-pixel fb-conv-api

10 iemesli, kādēļ Brūss Lī, iespējams, bija pārattīstīts.102

3494 14

Visi kam brīvlaiks, visi kam brīvdiena, esat laipni aicināti izlasīt manu rakstu par Brūsu Lī. Jau bērnībā šis aktieris mani ļoti aizrāva, bet tulkojot šo rakstu, es uzzināju dažus jaunus faktus par šo, iespējams, pārattīstīto būtni. Iepazīstaties, Brūss Lī. emotion

Neaizmirsīsim, ka par ieteikšanu draugiem.lv Tu saņem dažus cepumus. :)

3494 14 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 102

0/2000

10 peedas ir ampeeram  3metri un cik tur centimetri. Tu bish attaalumos apreekjinaajies, ja vieniigi taas moneetas Lii njeeema nost kaadam daunim.

2 0 atbildēt

vismaz puse no raksta ir blēņas izdomājums leģenda mīti ,kas apvij jebkuru leģendāru personību.Reālā dzīvē Brūss nebija piedalijies nevienā oficiālā cīņā!!! VIņam nav nevienas oficiālas uzvaras ,jā viņš bija ļoti ātrs un fiziski attīstīts. Nezinu no kādiem avotiem Tu esi smēlies informāciju...Bet apsolu ,ka pēc jāņiem uztaisīšu rakstu sēriju par šo ļeģendāro cīņu meistaru...Visiem priecīgus JĀŅUS!!!

2 0 atbildēt

Bet par nāvi spēcīgāks nebija.....

2 0 atbildēt
Brūss Lī nekad neuzvarēja Čaku Norisu reālajā dzīvē, Brūss Lī viņu uzaicināja filmēties savā filmā "Enter the Dragon" galvenokārt reklāmas iemesla dēļ, jo kā visiem zināms Čaks tolaik bija tikko kā ieguvis pasaules čempiona statusu, tiesa gan viņi bija labi draugi un šo to iemācija viens otram pat pirms tā.
2 0 atbildēt
Es, protams, apbrīnoju viņu, bet vairāki stāsti par viņu ir pilnīgi aplami. Salauzt boksa maisu, kas veidots no dzelzs? Neiespējami. Dzelzi varētu salocīt, ja tas būtu plāns, bet ne salauzt sitot pa viņu. Un domāju, ka viņš neaizspertu pa gaisu 100+ kg veci. Ja viņš spārdīja bērnus, viss ok, bet viņš ar saviem 70kg, neuzspertu gaisā lielāku cilvēku, nav fiziski iespējams.
1 0 atbildēt

Drīz jābrauc uz sacenēm kikboksā,atnākdams no treniņa šodien nesajutu nekādu motivāciju.

Ienācu spokos paldies brusam un smil3y.

1 0 atbildēt

Nu, izstudējot augšminētos desmit punktus, uzprasās secinājums, ka Čaks ir nepelnīti par daudz ir nogrābis no supermeņa aņuku kvantuma, apdalot visuvareno Lī....

1 0 atbildēt

vajadzeja veel pievienot aprakstu par to.. kaa vinsh ar nunchakiem piedezina pret vinja mestos serkocinjus..  tas vispaar bomba

1 0 atbildēt

"Tas man šķiet nereāli, viņa masa bija ap 80-90 kg, tātad uz šī viena pirksta gūlās svars apmēram 60 kg smagumā."

viņa svars bija apmēram 60kg, pirms nāves 57kg, tagad padomā cik viegli tev būtu veikt pushupus ja tev tagad pēkšņi noņemtu 20-25kg no tava svara.

1 0 atbildēt

Paskaties kā viņš tenisu spēlē ar nunčakiem,vispār žoklis atkritīs...emotion

1 0 atbildēt
Be Water, My Friendemotion
1 0 atbildēt
norm
1 0 atbildēt

Tas triks ar monētu bija iekļauts filmā ar Žanu Klodu. Laikam filma saucas - "Asiņainais sports"

1 0 atbildēt

Tas one inch punch ir brūsa izgudrojums sanāk.Bet kāds shaolin mūks ,kas dzīvo NewYork uzstādīja jaunus one inch punch standartus. No collas attāluma raidīja tik spēcīgu sitienu,ka tev 2x lielākas iespējas būtu izdzīvot ,ja tevi notriektu mašīna ar 50 km/h lielu ātrumu.

1 0 atbildēt
Brūss Lī nebija tikai aktieris vai cīkstonis. Viņš ir MMA pamatlicējs un sasodīta leģenda!
1 0 atbildēt

Šito lasot Čaks piecels Brūsu no miroņiem,lai parādītu kas ir kas...

15 14 atbildēt
17 avatars17

Labs raksts, prieks bija lasīt.

1 0 atbildēt
Leģenda. Simtais komentārs šeit.
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »