local-stats-pixel fb-conv-api

10 Dīvainas un neparastas traģēdijas12

730 0

Parasti, ja runa ir par traģēdijām tad pirmais, kas nāk prātā ir piemēram 9/11 vai piemēram mūsu pašu Zolitūdes gadījums. Taču šajā rakstā jums būs iespējams iepazīties ar cita veida traģēdijām. Pēc nosaukuma neuztveriet šo par humora pilna rakstu, jo lai kādas veida traģēdijas šeit tiktu pieminētas, ne viena no tām nav uzjautrinoša.

Iepriekšējie Daily Tens sērija raksti:

10 Briesmīgi gadījumi ar "Mēs bijām pirmie"

10 Profesijas kuras izmira dēļ tehnoloģijām

10 Spēles kuru dēļ varēja sākties karš

730 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Diatlova (Dyatlov) pārejas incidents

Gala slēdziens bija "dabas spēki". Nav tāda slēdziena "neizskaidrojams".

5 0 atbildēt

5. smeeketaajs melnajaa kreklaa meklee savu uguni

1 0 atbildēt

Pa 2 Jajau viņus novaca armija, tad kapec nenovaca otru grupu kas devas viniem pretī? Ir aizdomas ka ta bija lavīna kas vińus novāca un pectam kads vilks vai lacis nokoda meles un apeda acis (visu to garshigako)... Vsp diezgan interesanta lieta Par rakstu + , patika ka bija daudz info,gaidu 2 dalu emotion

1 0 atbildēt

Labs raksts.

0 0 atbildēt
interesanti,paldies! emotion
0 0 atbildēt

Interesants raksts.Iesaku izlasit serijas Apvarsnis gramatu ,,Kumaonas cilvekedaji,, ,izdevnieciba ,,Zinatne,, 1970.g. , autors DZIMS KORBETS.Tas butu tiesi par 1.p.Uzrakstits ista piedzivojumu romana ar shausmu elementiem stilaa,pie  tam viss patiesiba.Par 2.p. butu nedaudz japalabo.Djatlova expedicija nesastaveja no ,,pieredzejushiem slepotajiem un kalnos kapejiem,,.Tie bija studenti,turisti. Visos dokumentos ta ari rakstits-turisti. You Tube ,Taina Perevala Djatlova.Novije Fakti.(thastj 3) ,(THE DYUTLOV PASS).Pedejais gan krievu valodaa,bet ,manuprat ,gandriz ticamakaa versija. Par parejo neesmu interesejies, kaut gan par BHOPALAS TRAGEDIJU zinaju.Union Carbide-firma kurai piedereja nelaimiga rupnica bija laikam Amerikas ipashums,un visa taja skandalaa izturejas cucigi.Domaju, par to informacija ir atrodama.

0 0 atbildēt
Śis diezgan interesants
0 0 atbildēt
Ilustrētajā vēsturē par Martiniku vēl bija rakstīts, ka no 19 kuģiem izglābās tikai viens kuģis ar 7 cilvēkiem. Un tas cietumnieks esot domājis, ka viņš ir vienīgais izdzīvojušais. Tas cietumnieks esot izdzīvojis apčurājot savu kreklu un apsienot apkārt mutei.
0 0 atbildēt