local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone sprāgst, Apple vienalga.56

420 1

iPhone 4S baterija sakarsa un sāka kust, izdalot skābi, bet Apple atsakās palīdzēt un mainīt telefonu.

Reklāma
420 1 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 56

0/2000

man ir bijis tā ka baterija paliek auksta :D

0 0 atbildēt

dodiet uzminēšu- ražojuma kopija "Made in China"??? :)  ķīnā pad mašīnām viltotas  kopijas taisa :D

0 0 atbildēt

Tpc vajag 33. nokiju to iemetot  vulkānā lava sacietēs bet baterija būs zejebis! emotion

0 0 atbildēt
Domāju, ka atkal izmirst iphone galvenie darbinieki.
0 0 atbildēt

"bet arī citu izstrādātāju telefoniem, piemēram, Samsung" Samsunga Galaksijas monstram ir līdzīga batterija, tik ar lielāku atdevi.

0 0 atbildēt

Tu pats saprati, ko Tu pateici? :D 

0 0 atbildēt

to ir viegli izskaidrot, litijs nonākot saskarsmē ar gaisu sāk izdalīt siltumu un dūmus. Tas nozīmē, ka sieviete pati netīšām uzplēsusi litija baterijas plastmasas apvalciņu, jo ja tas jau būtu noticis fabrikā efekts rastos pat pirms iphone pamestu rūpnīcu.

0 0 atbildēt
Agrāk domāju, ka klientus atšuj tikai Latvijā
0 0 atbildēt
Mūsdienu tel. paliekot jaudīgākiem parādās šī ai ka sāpīgā lieta, baterija. Tās spiesti taisīt tik indīgas, kad jebkura noplūde izraisa katastrofālas sekas. Kautgan manam sencim siemens a-35 tā aizgāja pa pieskari ar tādu blīkšķi kad neviena detaļa nepalika pāri.
0 0 atbildēt

A man nav iphone, man ir ipod touch. emotion

0 0 atbildēt

jā starpcitu es arī vienreiz nosapņoju ka man kusa telefons emotion

0 1 atbildēt

Butu labi ja apple palidzetu, bet taja pasha laika ta ierice savadak nevar sakarst un uzprakt ja vinu netur kadu nedelju pie ladetaja, protams vina parkarsis mans Iphone4 kad adejas un es kaut daru ar vinu taja pasha laika ir jutams ka vins paiek silts un tas ir normali, bet ja tu lade to telefonu jau 4 dienas no vieta tad protams vin parkarsis tas pats ar datoru. 

1 2 atbildēt

eu ble man bail emotion

0 2 atbildēt

Runājot par šo situāciju. Jebkura baterija var uzpūsties vai uzsprāgt, tā kā nemuldat. Nenoliedzu, ka Apple produkcija ir uzcenota, bet tas ir tā vērts. Pašam ir gan iPad, gan iPhone, gan arī MacBook. Arī atpakaļ nav velme iet pie citu ražotāju produktiem. iPads nav ne reizi uzkāries, salīdzinot ar Android planšetēm. iPhone gan ir reizēm iekāries, bet salīdzinoši arī ļoti maz. Par MacBook vispār staroju, jo programām kļūdu vispār nav, un veiktspēja ir daudz augstāka, nekā jebkurš cits dators ar līdzīgiem dzelžiem. Bet kapēc gan tik pārcenots? Jūs esat kādreiz redzējuši lētu Porsche?  emotion  

1 3 atbildēt