local-stats-pixel fb-conv-api

Zināmākie asinskārā Vladimira Putina upuri86

397 11

Cietsirdīgais masu slepkava, Krievijas asiņainais diktators Vladimirs Putins praktizē savu politisko pretinieku un kritiķu slepkavošanu jau gandrīz divas desmitgades. Žurnālisti, cilvēktiesību aktīvisti, politiķi un pavisam parasti nevainīgi cilvēki, kuriem ir pieticis drosmes publiski teikt neglaimojošus vārdus par Putina valdību vai viņu pašu, visi ir samaksājuši ar savām dzīvībām par to. Šajā rakstā par zināmākajiem Vladimira Putina kritiķiem, kuri tika nogalināti vai mira mīklainos apstākļos. Slepkavības sarindotas ne hronoloģiskā secībā.

397 11 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Brauc uz Krieviju un attīri Latviju no saviem mēsliem emotion mīnuss

12 0 atbildēt
Labs raksts, paldies.
7 0 atbildēt
Krievija ir pasaules meslaine un nelaime!!!
6 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

6 0 atbildēt

Paldies par interesantu rakstu emotion +

6 0 atbildēt

Paganel, Paganel, kā riktīgs krievu lapsa - kad izdevīgi tad izliecies par nedabūjušu Kremļa Trolli, kas sāk karjeru ar milfu rakstiem un beidz ar Latvijai naidu nesošiem rakstiem, kad izdevīgi, tad jau pretējā frontē.

11 5 atbildēt

Man nepatīk dirsālīdēji, manliekas, ka tu biji viens no tiem, kas slavināja putinu vēl pirms laika.

8 5 atbildēt

Navaļnijs būs nākamais

2 0 atbildēt

Interesants upgrade tev no fake profilu veidošanas un krievu propgandas materiāla ievietošanas līdz šim

9 8 atbildēt
Kapec mums latviesiem ir jazin par kautkadu smirdigu borizevski vai putinu nah viniem velesanas un vemiens nak no to negativo informaxiju.
2 1 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

diezgan tendenciozi, pārspīlēti (lai neteiktu vairāk) pasniegts saturs, it īpaši jau pašā ievadā.[saprotams, lai pievērstu papildus uzmanību]. autors nezina, kas ir nevainības prezumpcija. nopietni apsūdz masu slepkavībās, bez pierādījumiem, un bez tiesas apsūdzībām, bez spriedumiem. Pasniedz notikumus un faktus tumšākā formā kā ir reāli, spekulē ar faktiem un pieņēmumiem kas nav pierādīti. Un galu galā, parāda savu nožēlojamo, nicināmo divkosību.

0 0 atbildēt
Kas notika? Propoganda, prokrieviskie raksti, a tagad sliktu eiropiešu/amerikāņu pusē esi..
0 0 atbildēt
Ļoti negatīvi. Bet kas tad nu man. Man palicis dzīvot tikai dažus mēnešus. emotion
0 0 atbildēt

Labs raksts! Brīnos ka tik maz +

0 1 atbildēt

Latvijā sev Putinu protams negribētu, bet esmu priecīgs, ka ne visur valda Demokrātija. 

Kārtīgi domājošam cilvēkam ir iespēja ko iemācīties. Te godīgi, daži varbūt pat bija pelnījuši savu likteni. Diemžēl patiesību iespējams nekad neuzzināsim. Sevišķi, ja esat akls CNN lupītājs. 

Ja valdnieks pats tic, ka dara labu savai tautai, ir normāli, ka viņš likvidē draudus, kas viņaprāt tikai uzdodas par cilvēktiesību aizstāvjiem. Labi redzam, kurp "cilvēktiesību aizstāvji" ir noveduši Demokrātiskas valstis.

2 3 atbildēt

Tak jāceļ gaismā viltīgie troļļi!Vai esat pamanījuši,ka šie taktiku mainījuši?!?!Tagad par ''pūkainiem'' letiņiem izliekas...patriotiskus rakstus liek...Interesantākais tas,ka visi troļļi vienādi mainījušies...Vai tā būtu kremļa regula??Mēģina ''iemidzināt''?? emotion  emotion 

3 5 atbildēt

Kārtējais propagandas raksts!

2 5 atbildēt

Ja Tavu komentu izdzēsa-tas sīkumiņš tāds...Man kādu laiku,vispār,nebija iespējams komentēt...Tagat tikai vairāk par vienu mīnusu nevaru ielikt... emotion 

2 5 atbildēt

atsūkājiens visiem negatīvajiem komentiem met pa - 5  emotion 

 emotion 

3 7 atbildēt