local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis publicē šokējošu informāciju par 2 Valsts policijas darbiniekiem!64

524 4

Sen jau ir zināms, ka likumi neattiecas uz parastajiem mirstīgajiem, un polcijas darbinieki var atļauties darīt to, par ko citus liktu aiz restēm.

Salvis Kārkliņš savā Facebook profilā vakar publicēja šokējošu stāstu par savu pieredzi ar 2 policijas darbiniekiem.

524 4 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Klāt nebiju, pats neredzēju! Ļoti iespējams ir tas, ka menti dežūrē ap šādām iestādēm, attiecīgi dzeramnaudu saņēmusī vai kafiju dzerošais apsargs pateica ārā gaidošiem mentiem ka pusim ir paveicies. Izmantojot savu statusu un autoritāti tiek apzagts cilvēks un izvirzot apsūdzības nomelnots cilvēks. Skaidrs ka alko analīzēs nekas neuzrādījās, tādēļ grūti piesiet neadekvātu rīcību. Pie tam 4 policisti vienā mašīnā? 

8 0 atbildēt

Varbūt ,ka tas arī ir taisnība, tādā gadijumā viņam vēlu veiksmi uzvarēt šos neliešus, jo tādi nav policisti, bet gan noziedznieki policista uniformā. 

Bet rodas dažādi jautājumi, neskaidrības:

Ja pareizi saprotu , viss notiek ap 10 rītā, tātad tur ir ļoti daudz cilvēku, kas kaut ko būs redzējuši , takā būs liecinieku .

''aizgāju un iemetu 5 euro , ar pirmajiem spiedieniem izkrita ap 150 euro , aizgāju samainīt , apsēdos pie cita automāta iemetu atkal 5 euro , un izkrita atkal ap 100 euro ,''- izklausās neticami ,ka nieka 30 min ar 10 eur var laimēt 250 eur , veiksme? es neticu veiksmei un sagadīšanai !

''telefons tiek izrauts no rokām un pārlauzts uz pusēm , pārlauzta tiek arī baterija'' -manuprāt telefonu ir grūti pārlauzt, ja vien tas nav salokāmais, bet piem.5 colas smartfonu vai mazo telefonu ar pogām būtu problemātiski pārlauzt ar rokām vien. Bet BATERIJU? Tā ņemt vienkārši pārlauzt? Kā žagaru ? kaut kā neticās.

''ne ap 350euro ko ielika starp pasi''- ja pareizi saprotu ,laimēja 250 eur, tātad 100 eur bija paša, kurš šādu lielu summu glabā makā, visus kurus pazīstu vairāk par 50 eur neglabā, pats vairāk kā 20 eur makā neglabāju- liels risks pazaudēt, zagļiem vieglāks ķēriens, karte- vieglāk un vienkāršāk. 

6 0 atbildēt

Traki izklausas.Tur tiesham tikai pamatiga izmekleshana vajadziga,jo tik nopietni apvainojumi neatstaj citus variantus.Policijai vajadzetu but visvairak ieinteresetai noskaidrot patiesibu, nevis uzreiz sakt ,,aizstavet mundiera godu,, ... 

6 0 atbildēt

Lasiju šo jau agri no rīta facebook. Uzreiz kā izlasiju, radās jautājums - kā policija varēja to naudu atrast, ja noslēpi to sev zeķē? Kas viņi izģērba? Cik zinu, garajās zeķēs nemaz nevar tik labi redzēt vai kas ir iekšā ja bikšu stari ir pa virsu, bet īsajās tad sanāk, ka apavi jāvelk nost un tur nebija pieminēts par to, ka policija būtu likusi šim vīrietim izģērbties.

Nē nu protams var jau arī ignorēt šādas lietas, jo varbūt cilvēks neatceras, bet kaut kā neticami šķiet. Ja arī ir taisnība, tad policija vien tur nebija iesaistīta, bet bija arī iesaistīts pats Fēniks, kurš varbūt sadarbojies ar šo policiju. Ne tādi vien brīnumi no cilvēkim ar atgadijumiem ar policiju, ir dzirdēti.

6 0 atbildēt

Musara BLAG pi*arASI! 

Godigi es ticu Salvim... Un matisa menti ir un bus suda brali lidz kapa malai! 

6 1 atbildēt

Pats dzīvoju Aizkrauklē,es zinu vismaz 5 točkas,kas gadiem darbojas,un policija nezin-nesmīdiniet,Latvijas policiju var pielīdzinat musu politiķiem-vienkārsi kauns!

5 0 atbildēt

  Tas viss ir dēļ tā,ka policijā strādā neizglītoti un neadekvāti cilvēki("pateicoties" tiem,kas likvidēja policijas akadēmiju).Man jau sākumā likās ,ka viņi uzbruka dēļ tā laimesta.Nu ko varu pateikt-ka tādiem kretīniskiem nelietīgiem kropļiem(savādāku nosaukumu nav pelnījuši),policijā pilnīgi un galīgi nav ko darīt.Šitie var tikai ielu slaucīt un i to ar uzraugu,kuram sūdaina runga rokās.Nu pa galam neieredzu šitādus,baigie jau nu policisti,ka kakāt gribas!

         Bet ir viens milzīgs bet,vai tik tas stāstiņš atbilst patiesībai!?Pārāk dāsni aparāti un pie tam 2gb,pie tam vēl bēdigi slavenajā "Fēniksā",un tajos mēslos naudu met tikai idioti.Neapvainojies,bet tā tas arī ir,un nekad neticēšu ,ka pie tam divi automāti tik īsā laikā iedos tik lielus laimestus.Nu tas tā...

6 1 atbildēt

Pēc pieredzes - ieraksti mēdz pazust.

Radusies situācija, nav pirmā un nav arī pēdējā - kamēr netiks veikta smaga policistu atlase un vēl smagāka to kontrole tikmēr kārtības nebūs, bet, protams, lai būtu vēlme tikt cauri atlasei un strādāt šo darbu- būtiski būtu nepieciešams paaugstināt algas (x2).  Koks ar diviem galiem...

4 0 atbildēt

Ko lai saka... Nevar tekt, ka nepatiess raksts, bet nevar arī uzreiz piekrist. Gan jau IDB pateiks, kuram taisnība un tad varēs vainīgo kārt pie lielā zvana 

4 0 atbildēt

Sorry, bet izklausās pēc fantāzijas.... 

3 0 atbildēt

Un tādi cilvēki gādā par mūsu valsts pilsoņu drošību...

3 0 atbildēt

Labs komplekts manam rakstam, kurā publicēju policijas melus! emotion

3 0 atbildēt

A.C.A.B All Cops All Bastards... 

2 0 atbildēt

To gāzes baloniņu varētu viņiem tur kur saule nespīd iebāzt, būtu viņiem mācība!

3 1 atbildēt
Nu ko lai saka +par.rxtu. Ja taisnību stāsti tad vnk spēlēji ne pie tā automāta. Tā teikt izcēli mentu naudu. Viņi jau tu tik iebrauc lai novērtētu situāciju un izdzert tasi kafijas vai ne.Tapec piem es neeju uz tādiem kantoriem...un vispār nedaru tādas muļķības.Daudz laimes jubilejā...
2 0 atbildēt
Man arī bijusi pieredze ar šādiem "varoņiem". Tikai man pa citu tēmu. Man viņus vienkārši uzsūtīja nelabvēlis ar kuru bija domstarpības, kuram viens ments bija draugos. Vienkārši iestūma savā busiņā un piekāva. Sita tikai pa vēderu. Kad beidza sist, tad vēl ņirgājās, ka tipa pastaigāt vēl varu un vēl lika to viņu busiņu tīrīt, jo no somas bija riekstiņi izbiruši, kuru iepriekš izrakņāja. Uzskatīja mani par kautkādu narkomānu, kuram pilna soma ar kautkādiem ieročiem. Vienvārdsakot kautkādu huiņu lēja, laikam lai justos vainīgs par kautko, vai nezinu kapēc. Vēl draudēja ar kautkādām lietām, tipa es vēl maigi esmu ticis cauri. Aizveda uz iecirkni un sastādīja protokolu par alkoholu, jo par nelaimi biju tieši iedzēris un laikam vienīgais ko beigās varēja, gribēja piešūt. Kā saka pa vieglo tiku cauri, pēc viņu domām. Notika pārus gadus atpakaļ un kopš tiem laikiem ir riebums pret mentiem, nevis kautkāda tur drošības sajūta. Cik bijušas saskarsme, tad tā bijusi tikai negatīva. Takā jā, es arī ticu šim stāstam, bet nenoliedzu, ka iespējams, daudzkas ir piepušķots šajā stāstā vai noklusēts.
2 1 atbildēt

Bļe nu kā var būt tik stulbi un ticēt šim bullšitam, tak jādomā līdzi ko lasa, pamuļķi  emotion 

1 0 atbildēt

Varbūt audzināsim pacietību un vispirms pagaidīsim izmeklēšanas rezultātus, pirms publiski mētāties ar mēsliem 

http://apollo.tvnet.lv/zinas/tu-kropli-brauksi-uz-iecirkni-matisa-iela-virietis-dalas-sokejosa-pieredze-ar-policiju/717488?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

1 0 atbildēt

mjāāā.....diezkas labs nav! emotion 

0 0 atbildēt

kroplji

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »