local-stats-pixel fb-conv-api

Vienas no spēcīgākajām bildēm...162

2868 12

Es pat nezinu ko te lai raksta! Šīs bildes ir ļoti patiesi dziļas un es uz viņām tā ilgi skatījos..

2868 12 162 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 162

0/2000

Un tās ir tikai VIENAS no visām drausmīgajām,spēcīgajām,bet diemžēl patiesajam bildem...

 

vot dazreiz gan gribētos lai butu photoshop

0 0 atbildēt

Kur tiesam ir Dievs? ja vins palidz,  maina tavu dzivi.. nu neizskatas.. 

Make me think..

0 0 atbildēt

Smagi lasīt ko tādu. :(

0 0 atbildēt

viena no šaušelīgākajām bildēm ir 2. . padomājiet kādas sāpesir piededzinot netīšām pirkstu pie karsta vāka vai kkā cita. bet cilvēks kas ir spējīgs uz kko tādu.nepakustoties un neizdvešot nevienu skaņu...  vnk nav vardu,ļoti emocionāli spēcīgi

0 0 atbildēt

Nja tiešām spēcīgi:/

0 0 atbildēt

Nežēlīgā pasaule.

0 0 atbildēt

bildes labas. žēl ja dažām nevar saprast parakstus, īpaši tai kurā minēta ASV bombardēšana. domāju, ka tur misējies autoram ir. 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Raudāju, lai gan mani grūti saraudināt. Paldies. Tagad man liekas ka man problēmu nav.
0 0 atbildēt
7. nevis tiek mestas ārā pa logu, bet māte ar bērnu izleca, jo nebija citur kur bēgt, māte nokrita zemē un nomira, bet bērns uzkrita uz mātes un izdzīvoja, mīkstinot kritienu.
0 0 atbildēt

Labs raksts emotion 

0 0 atbildēt

žēl to cilvēku... emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

6. Nav taisnība, to "cilvēku" nošāva, jp tika noķerts par vairāku cilvēku slepkavību, taču karavīra dzīvi bilde sabojāja.

0 0 atbildēt

bildes liek aizdomāties, bet būtu vismaz aprakstu palaboji.

1 2 atbildēt

Ir viela aizdomāties, kaut gan spēcīgas bildes vienmēr nav skumjas!

1 2 atbildēt

Autors jauc ķīnu ar Vjetnamu

0 1 atbildēt

daļa no viņiem tautas kontekstā paši vainīgi, īpaši āfrikāņi, viņiem tur ir kur audzēt pārtiku, viņi vienkārši to nevēlas. Viņi nezin kas ir darbs(pirms nosodat komentāru tiešām pameklējiet ko un uzzinat ko), slinkums.

7 8 atbildēt

 

rok kapus attiecībā uz upuriem?  "Tika sakropļots dumpinieku pēc." kā to saprast? tu tā arī dzīvē runā? un tu vēl tai pirmajā pamanījies komatu ielikt? :)

3.bilde. kurš lūdza Dievu? mācītājs? neizskatījās. nošautais? tas, kurš jau ir nošauts beigts? kurš ''viņš'' ir kurš? ar snaiperi vai tad var nošaut? man likās, ka ar ieroci var. snaiperis ir šāvējs vai ierocis? kā tur ir, ko?

5. bildes teikuma pēdējā daļa ir attiecināta uz tanku (tātad apraks tanku). :)) aiz gadskaitļa ir jāliek punkts, ja tas ir domāts, piemēram, divi tūkstoši otrajā gadā. jo visi gadskaitļi skan kā, piemēram, divi tūkstoši viens gads vai tūkstoš deviņi simti deviņdesmit seši gads :D  līdzīgi tā, kā tu rakstīji 5. un 6.bildē datumus (par mēneša nosaukumu rakstību skatīt zemāk)!  pašlaik 10. bildes teksts ir šāds: "tūkstoš deviņi simti astoņdesmitā Dienvidkoreja, māte atvainojas..." (tā kā pirms 'māte' ir komats, tas nozīmē, ka māte ir domāts kā vienlīdzīgs teikuma loceklis, tātad gan Dienvidkoreja, gan māte atvainojas. uzreiz varēji likt "un" komata vietā) :)) mēnešu nosaukumi jāraksta ar mazo burtu.

starp gadu un mēneša nosaukumu komatam nav jābūt šajos gadījumos. 1922.gada novembris, piemēram. pilns tev ar stila un komatu kļūdām! un dažus, ko tu dēvē par faktiem, arī varētu apšaubīt.  tulkojums, latviski sakot, ir sūdīgs. galīgi neesi piedomājusi pie teksta, tāpēc arī attēlu paskaidrojumi tik... nu, kā lai to pasaka - sūdīgi.  p.s. ja tu atšķir "ka" un "kad" lietošanu, un zini, ka ir "tā kā", nevis "par cik", tad es tevī saskatu lielu potenciālu! <-- teikts visnotaļ nopietni.

2 3 atbildēt

tas nav bildes, bet fotografijas

4 7 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »