local-stats-pixel fb-conv-api

Vēstule, kuru skaļi nolasīja cietusī sieviete savam uzbrucējam30

587 7

2015.gada janvāra naktī, divi Stanfordas universitātes studenti braukājās ar velosipēdiem, kad pamanīja pirmkursnieku, kurš aiz miskastēm bija apgūlies uz puskailas sievietes, kura bija bezsamaņā. Šā gada martā, Kalifornijas tiesnesis, atzina 20 gadus veco Broku Alenu Tūrneru vainīgu trijos seksuāla rakstura noziegumos. Tūrneram bija iespēja saņemt maksimālo 14 gadu ilgo cietumsodu, bet tiesnesis viņu sodīja ar 6 mēnešu īsu cietumsodu, pēc kā viņš būs policijas 'uzraudzībā'. Tiesnesis atzina, ka viņam negribējās riskēt ar ilgāka soda piešķiršanu, jo tas varētu ietekmēt viņa fizisko sagatavotību. Tūrners ir izcils peldētājs, reiz jau pretendējis uz dalību Olimpiskajās spēlēs – fakts, kas tika vairākas reizes pieminēts tiesas zālē.

Sieviete, kuru Tūrners izmantoja, tiesas zālē vērsās pie viņa ar vēstuli, kurā viņa izklāsta visu, kas ar viņu ir noticis kopš tā mirkļa, kad viņa pamodās slimnīcā, kad viņa izlasīja avīzē, ka viņa ir atrasta aiz miskastēm, puskaila...

23 gadus vecā sieviete BuzzFeed News atklāja to, ka viņa ir vīlusies, ka tiesnesis ir piešķīris tik maigu sodu. Kā arī viņa ir dusmīga, jo Tūrners joprojām neatzīst, ka ir seksuāli izmantojis viņu. ''Lai gan sods ir maigs, es ceru, ka šis atvērs cilvēkiem acis,'' viņa teica. ''Es vēlos, lai tiesnesis zina, ka tas manī radīja degsmi, lai nu kā, bet šis ir iemesls, lai mēs par to sāktu runāt skaļāk.''

Viņa atļāva BuzzFeed News publicēt viņas vēstuli, kuru viņa nolasīja noslēdzošajā tiesas zālē.

587 7 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Nedomāju, ka ir pareizi nosodīt vīrieti par seksuālu izmantošanu tādā situācijā, ka sieviete pati piedzeras līdz tādam līmenim, ka nesaprot ko pati dara un neatceras nevienu detaļu no tā, kas īsti notika..

4 4 atbildēt

Tas sen zinams ,tikai meri var but dazhadi...

0 0 atbildēt

1. Iemācies lasīt.

2. Iemācies rakstīt.

0 0 atbildēt

Nu es pati nedzeru, bet čalim, kas nav self respecta gulēt ar kādu, kura skaidrā mož pat nepaskatītos ar viņu. Vai tasd nav nožēlojumi. Protams, viņas nodzeršanos es neattaisnoju abi līdzvainīgi.

2 2 atbildēt
Drošvien no sākuma devās, bet kad aizgāja līdz seksam un džekam jau stāvēja, šī pārdomāja un džeks vienkārši paņēma.
3 3 atbildēt