local-stats-pixel fb-conv-api

Vai zināji? - Bībelē aicina slepkavot citu reliģiju piekritējus!83

96 3

Daudzi bīstas no Islāma, kā iemeslu minot faktu, ka šī reliģija mudina nonāvēt neticīgos un citādi domājošos. Bet vai varētu būt tā, ka arī Kristietībā mudina uz to pašu?

Lūk, kas interesants ir lasāms Bībelē (Mozus 5. grāmata 13:7-11):

"Kad tavs brālis, tavas pašas mātes dēls, vai tavs dēls, vai tava meita, vai tava sieva, kas pie tavām krūtīm, vai tavs draugs, ko tu turi kā savu dvēseli, tevi slepenībā kārdinās, teikdams: iesim, kalposim citiem dieviem,- tādiem, ko ne tu, nedz tavi tēvi nepazīst, no to tautu dieviem, kas dzīvo jums apkārt, vai nu pavisam tuvu pie tevis, vai arī tālu no tevis, no viena zemes gala līdz otram,tad nedod viņam vaļas un neklausi viņam, un tavas acis lai žēlodamas nekavējas pie viņa, un tu netaupi viņu un arī viņu nenoslēp, bet tev viņu būs bez žēlastības nokaut; tava roka lai ir pirmā, kas viņu nonāvē, un pēc tam visas tautas rokas, ar akmeņiem tādu būs nomētāt, un lai tas mirst, jo viņš jums ir licis novērsties no Tā Kunga, tava Dieva, kas tevi ir izvedis no Ēģiptes zemes, no verdzības nama."

Pārliecinieties paši! emotion

96 3 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Reliģiju nav - tā ir tikai zombiju likšana vienā maisā kopā. Raditājs ir pārāk liels, lai to iespundētu vienā/kādā reliģijā!

1 0 atbildēt
Mans mīļākais jautājums ticīgam cilvēkam. Kas radīja Dievu? emotion
2 1 atbildēt

Šeit konkrēti ir runa par nodevēja, uzpirktā, pašlabuma meklētāja nonāvēšanu. Te nestāv rakstīt- ej, nogalini kaimiņu, jo viņš ir gejs.

2 1 atbildēt

Paskatoties uz baznicam un bernunamiem viss ir skaidri redzams. Vispar ja skatas kura valsti sakusies bibeles pirmsakumi man viss ir skaidrs! Pluss kops citas valstis ir atlauta viendzimuma lauliba baznica ,manas acis baznicas ir kritusas. Jo tie kas ir izlasijusi kaut reizi vizmaz bibele kas teikts par tiem viendzimuma laulatajiem,loti labi zin kas elle sagaida.Un pluss Bibele katru reizi jaunajos izdevumos pieliek kaut ko klat. Citi saka ka Jezus ir Dievs. Kammon vins bija viens no praviesiem ,sludinatajiem  un tadu bija daudz! Dievs ir viens ! 

0 0 atbildēt

Esmu veģetāriete. 

0 0 atbildēt

Pirmkārt, šis fragments ir izrauts no konteksta, lai saprastu jēgu ir jāizlasa vismaz visa nodaļa. Manuprāt šeit tiek aicināts cilvēkiem nogalināt ļaunumu(nevis pašu cilvēku) jau tā saknē. Otrkārt, Vecā derība skaidri nosaka, ka cilvēkam nebūs nogalināt citu, par šejienes grēkiem Dievs būs tiesātājs. 

2 2 atbildēt

tu un objektīva analīze... nu arī nesader =[

0 0 atbildēt

Tikpat labi es izdomāšu savu dievu un savu ticību un jūs visi varēsiet man ziedot.

0 0 atbildēt

Atbildiet: Kas bija pirms kristus, par religiju???? 

Un kam ticeja romiesi kad kristu pienagloja krusta??? Kam ticeja aukstie priesteri??? 

Bibele ir sviests ar krejumu! 

Religija ir ka teja, Udens un lapas! 

1 1 atbildēt
Pilnībā piekrītu
0 0 atbildēt

Visas reliģijas tiešā vai netiešā veidā iesaka vai pavēl nogalināt savai ticībai nepiederošos .

0 3 atbildēt