local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tiešām Anglija tā s*kā?211

2771 62

Sveiki, tātad ir apritējis jau gads kopš es dzīvoju Anglijā. Nesen atcerējos par vienu rakstu, kuru lasīju vēl dzīvojot Latvijā. Godīgi sakot, sākumā viņs mani sabiedēja, bet tagad, kad esmu pats ar pieredzi, gribētu padalīties ar savu viedokli...

Pelēkie teksti ir kopētie komentāri kas nodirš Angliju

Melnie ir mani komentāri.

2771 62 211 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 211

0/2000

:) pats arī esu bijis anglijā, tikai uz nedēlu ciemoties. neticu tan iepriekšējam rakstam kkādi meli. tur visi cilvēki laipni un viss ok!

1 0 atbildēt

Nu sakuma gan negribejas lasit, bet palasiju pozitivos komentarus un sanemos izlasit.. un nenozeloju ari. gan + tev, gan pasam velvairak gribas beidzot parvakties uz angliju vai vsm aizbraukt tur kadreiz pasam pastities, ka tur ir :)

1 0 atbildēt

SO TRUE

1 0 atbildēt

Brauc mājās latvieti, tu esi piedzēries!

1 0 atbildēt

Nu es arī pusgadu nodzīvoju Anglijā un piekrītu lielākajai daļai sacītā.. Es nepiekrītu par piena kvalitāti, cenas saprotamas,bet Anglijas piens man galīgi negaršoja, tāds jancīgs.. :D Gaļa arī tur nav garšīga, ja neskaita bekonu.. emotion Un man jāpiekrīt par tiem krāniem, es saprotu ka tas tā ir domāts bet man tik un tā nereāli tas riebjas.. :D Un par mašīnu apdrošinu, nu ir tur daudz dargāks tas prieks, ja tu esi jauns, un/vai gribi puslīdz foršu mašīnu būs jāmaksā nenormāla apdrošināšama..

1 0 atbildēt

labsemotion

1 0 atbildēt

kursh slimais tas bija kas tos pelekos komentaarus rakstija?

+ lieku tew par to ka staasti patiesiibu un nesuudzies...es gan taa iisti nemaaku spriest par angliju jo pati dziivoju vaacijaa...mana dalja gjimenes dziivo anglijaa bet vinji ir apmierinaati ar dziivi tur...es esmu pilniigi apmierinaata ar savu dziivi vaacijaa....bet es neizprotu sho peec manaam domaam nepaaraak izgliitotot cilveeku kursh nu tik nenormaali ieniist sho valsti...elementaari nepatiik brauc prom nav jau jaaraud...un vinja valoda....jap pilniigi noteikti kaads krutasi tipinjsh no rajona kuram labi ja 7 klases skolaa pabeigtas...vnk lasu un smiekli naak un taadi pashi vaipraatiigie ir arii lv...pashi juuk praataa jo nezin kaa naudu nopelniit un izsaka visaadus nepieklaajiigus komentaarus par mums kas atstaaj latvijas zemi un dodas uz citu valsti jo domaa par savu dziives liimeni un gjimeni izstikas liidzekljiem...es persoonigi uz dziivi lv vairs neveelos braukt...esmu te pat laimiiga un uz lv braucu tikai ciemos...cilveeki ir laipni un ne tikai cilveeki gados...dziives liimenis ir ljoti pat labs...

1 0 atbildēt

Drīz jau vairs nebūs tik vienkārši dabūt UK darbu,jo jau labu laiku apspriež to,ka nedos iebraucējiem national insurence number bez kura tu nevari strādāt..Laikam jau par daudz esam te :D

1 0 atbildēt

man tas are u allright arī besī :D

2 1 atbildēt

Liels paldies , es jau arī biju sabijies par to ka tur ir tik slikti kā latviesi raksta , pec kādiem 2 gadiem jādodas turp :)

1 0 atbildēt

Autoram un citiem ekonomiskajiem bēgļiem –

tikai atcerieties, ka jūs aizbraucāt uz visu gatavu – to labklājību neuzcēli ne tu, ne tavi savi senči – to uzcēla angļi.

Citādi nākas dzirdēt no tādiem, kā tu – oj, pie jums Latvijā tā un šitā – fak, tu tur aizbrauci uz visu gatavu.

2 1 atbildēt

 

Čalīt, tev ar latviešu valodu problēmas, beidz man angļu mācīt emotion 

1 0 atbildēt

1) Link uz gaišajiem burtiem rakstīto rakstu? 2) Vienīgi nevaru nepiekrist pēdējam komentāram. Ir daudz cilvēku kuri izmanto valsts iekārtu un sēž uz pabalstiem ar mērķi - "viegli dzīvot"

1 0 atbildēt

 

Izlasi rakstu kārtīgi pirms komentē. 

1 0 atbildēt

Piens manuprāt, ka tur maksā 2l 1,5 mārciņu un tas sanāk tieši tas pats, kas pie mums, ja ne lētāk tur pat bija :)

0 0 atbildēt

Iisi izteikshu savas subjektiivaas domas - esmu viesojies tur divreiz (atpuuta paaris nedeelju garumaa), un varu teikt vienu - treshoreiz uz to Pakistaanu vairs nebraukshu..

0 0 atbildēt

Nebiju lasijusi to ieprieksheejo rakstu- bet labais :D viss ir tieshi taaa, kaa rupjais cilveeks rupji raksta ha ha :D Bet nu,protams, uz lietaam jau var skatities no dazhadiem skatu punktiem ;)

0 0 atbildēt
Pelēkā teksta autoram ķieģeļi sejā. Šitāds mēsls aizbrauc uz uk lec tur kā pirdiens.
0 0 atbildēt

beidzod ir kads kas pagriez visu uz labako pusi un tiesi ta ari ir  esm uk jau piekto gadu  un nekad neesmu dzivi vairak izbaudiijusi :)  tev ne ikai cepumu bet veselu kasti :) 

0 0 atbildēt
i21 avatarsi21

Iedomājaties, Jūs mierīgi darat savu ģēlu, bīdat savu štelli, hujārījat savas fiškas  ++ par šo :D :D :D

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »