local-stats-pixel fb-conv-api

Vai pamatskolas skolēniem būtu jāmācās CSN teorija un jākārto 9.klasē eksāmens?34

283 0

Tā kā uz Latvijas ceļiem ar katru gadu palielinās pārgalvīgu autovadītāju skaits, kā arī tie, kuri tiesības ir nolikuši pirms 20 gadiem, tagad ir sākuši braukt ar domu: «Pakraties malā, ņuņņa, man tiesības jau no 1996. gada!», tad varbūt ir laiks ieviest izglītības iestādēs obligātu priekšmetu, kurā māca CSN?

283 0 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Autoskolās māca kuros gadījumos jālaiž gājēji, bet daudzi gājē'ji nezin kad viņi var un nevar šķērsot ceļu.

Un vissbīstamākie vadītāji man liekas ir vadītāji no 65+, jo strādājot uz ceļa remontdarbu laikā tādi brīnumi redzēti, ka paliek bail zinot ka tādi apkārt braukā!

0 0 atbildēt

"...bērni var kārtot velosipēdista tiesības, kas ir tik vienkāršs, ka pat muļķis to nokārtos ar pirmo reizi..." - dažkārt velo tiesības nokārtot nevaru, bet auto varu nokārtot bez kļūdām  emotion 

0 0 atbildēt

Nu pēc pēdējām ziņām, ka tiesību iegūšana tagad maksās ap 1000 eiro un vairāk...tad tā ir taisni tā lieta , ko tagad sāks mācīt skolās, vai ari katrs skolnieciņš vais sev  nepirks saldējumu un cocacolu bet samaksās no savas kabatas naudas par šiem kursiem...

0 0 atbildēt

Protams tie šoferi kuri tiesības nolikuši sssr laikā t.i.šoferi ar 25-30 gadu stāžu kuri vidēji gadā nobrauc 20000 km vai vairāk csn vispār nezin?Mani visvairāk kaitina pārgudrie kuri nesen tikuši pie tiesībām tēlo lielos profesionāļus.Ceļā var gadīties tik dažādas situācijas kuras nekad un nevienā skolā neiemācīsies.

0 0 atbildēt

O! Matilde, Ja tu šādi turpināsi, apgāzīsi manu pasauli kājām gaisā! (vai arī tomēr ghostwriting?)

0 0 atbildēt

tāpat būtu jāsāk sodīt,tie,kas apzināti kavē citus.. brauc lēnāk par atļauto maksimālo ātrumu arī pilsēta.. piemēram, mazajās ielās ,starp mājām,kur nav zīmju dzīvojamā zona..

0 0 atbildēt

drīzāk,lai velosipēdistiem sāk likt reālus naudas sodus,jo no tiem,kas brauc ar velosipēdiem regulāri,reti ,kurš zin noteikumus

1 1 atbildēt
Jā ja būtu iespēja arī ar mašīnu braukt mācīties
0 0 atbildēt

Bet nejau tas, ka viņi ātrāk apgūs CSN būs iemesls, ka samazināsies agresīvie braucēji... 

1 1 atbildēt
Jāsāk nevis ar skolu, bet ar vecākiem! Jāieaudzina attieksmi! Ja tās nav, tad neviens skolotājs nespēs nedz ieskaidrot, nedz iemācīt! Starp citu - sākumskolā visiem bērniem csn ir iekļauti obligātajā vielā un kontroldarbos tas arī ir! Manuprāt, vienīgais, kas ietekmē lielu daļu cilvēku ir aizvien lielākās un nopietnākas sankcijas par pārkāpumiem.
0 1 atbildēt