local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Marihuāna ir tik slikta, kā mums stāsta?113

Šī noteikti nav propoganda un es nekādā veidā nepopolarizēju marihuānas lietošanu! Man ir neitrāla nostāja šajā jautājumā, lai notiek kā notiek,šis ir vienkāršs raksts,lai informētu sabiedrību! PATĪKAMU LASĪŠANU!
Aptaujā tika aptaujāti 10'000 cilvēku,kas ir lietojuši marihuānu vismaz vienu reizi ,kas ir pietiekami liels skaitli, lai iegūtu priekšstatu par rakstā minēto.

1118 31 113 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 113

0/2000

420

0 0 atbildēt

īstenība, es par legalizācijuemotion TIkai pats nepīpēšu, bet drīzāk meklēšu variantus, lai sāktu audzēt un pelnīt... Jo vienmēr, būs cilvēki, kas apreibinās tādā vai citādā veidā, tad kādēļ nenopelnīt.

0 0 atbildēt

Ja kaut kas tajā s*dā ir spējīgs ietekmēt smadzenes, liekot tām uzvesties savādāk, tad tas ir kaitīgs! 

1 1 atbildēt

Vārds, ko tu meklēji ir liekulis nevis Hipokrāts. Hipokrāts bija sengrieķu ārsts, nevis cilvēks, kurš rīkojās pret saviem uzskatiem.

0 0 atbildēt

Kas ar jums notiek?? emotion Dēļ kautkādiem sīkiem sūdīe* jūs skrienat ielās, demolējāt, bet kad reāli būtu kaut kas jādar, jūs neko nedarat tikai sēžat un liekat rakstus, vai komentējat! Ejam uz ielām(tikai mierīgi  emotion ), sākam runāt ar visiem Dombrosvkiem, un pārējiem deputātiem, rakstam vēstules prezidentam, da jeb kam, lai marihuanu legalizē, vai vismaz dekriminalizē!!!  emotion + Latvija tagad cīnās ar 'legālajām' narkotikām, kas reāli nogalina cilvēkus, vai sačakarē viņu dzīves. Kāpēc? Jo viņas pārdod pa 1,50-5Ls/gramā, viņas ir tik lētas, jo legālas, un nav jauztraucas pa mentiem, protams nabadzīgāki cilvēki izvēlēsies spice utt, bet marihuāna no 7-12Ls/ gramā, tā taču ir šausmīga starpība ne? Marihuāna ir dārgākā, jo nav legāla, bet nenogalina, un neizposta cilvēku dzīvības, ja marihuānu legalizētu, kristos tās cena vismaz līdz 5ls/gramā, stipri vairāk cilvēku izvēlētos marihuānu, nevis 'legālās' narkotikas.Un jūs tiešam domājat, ka nepilngadīgajiem tā būs vairāk pieejama? Pfff emotion , marihuānu ir vēl vieglāk dabūt nekā tabaku, vai alkaholu, taču LEAGALIZĒJIET marihuānu!!! emotion

1 1 atbildēt

Es jau tev tās z-svētku dāvanas tik daudz esmu uzdāvinājis emotion

0 0 atbildēt

marihuanas legalizesana ir politisks riiks! ja to legalizes daudzi paliks bez naudinas.. 

un es domaju ka katram pasam jaseko lidzi cik biezi lieto jo pat alkahols kurs ir legals ja neprot lietot ir loti loti kaitigis! taka japipe pratiigi tad ari nebut nekadu problemu..!!!

1 1 atbildēt

''You smoke weed and incarcerate million other people who smokes weed, isnt that hipocritical?''

''Do you like getting handjobs?''

''Yes''

''Do you like to give handjobs?'' ''offcourse no''

''Isnt that hipocritical?''

atceros citātu no harold and kumar :D

 

 

2 2 atbildēt

Esmu pilnīgi un galīgi PRET! Jebkurā gadījumā tā ir apreibinoša viela.

Pēc testiem skaitos tuvu ģēnijam, nedēļas laikā vairākas reizes tika uzpīpēta tīra zālīte, bez piejaukumiem, augstas kvalitātes-prāta spējas kritās katastrofāli un tādas saglabājās vēl vairāk kā mēnesi-nespēju koncentrēties uz sarežģītām lietām!

Jebkura viela ir kaitīga, kā arī ir no citiem dzirdētas interesantas lietas par blakusefektiem!

 

Bez tam-neesmu sastapis nevienu cilvēku ar augstiem sasniegumiem un asām prāta spējām kas smēķē zāli, savukārt dārzeņi ir pilns, kuri nespēj pat saprast vienkāršas lietas!

10 10 atbildēt

Neviens no maniem kursa biedriem ne no RAV, ne LVU, kuri regulāri vilka zālīti, neko nav sasniedzis.  Varbūt tā ir sagadīšanās, bet drīzāk gan ne.

2 3 atbildēt

Galvenais iemesls, kādēļ varas iestādes uz zāli skatās šķībi ir paša auga elastīgums. pīpēšana ir tikai sīkums.

Kaņepe ir ātrražīga, nav tik kaprīza, tās šķiedras ir ideāls izejmateriāls papīram, audumam un daudz kam citam sadzīvē noderīgam.

Pagājušajā gadsimta sākumā, mežu magnāti, jusdami, ka kaņepe tiem var nocelt peļņu sāka aktīvu kampaņu, kuras rezultātā uzpirkti zinātniegi sastāstija visādu sviestu, kuras rezultātā varas iestādes iznīdēja apjomīgu kaņepju audzēšanu kā tādu, neskatoties, ka pīpējamas ir tikai pāris sugas, kuras aug tikai siltajās zemēs.

3 4 atbildēt

Manuprāt  gan aizstāvjiem , gan cilvēkiem,kas ir pret šo augu,ir jābūt objektīviem savā nostājā . Tikai tad var normāli diskutēt. 

0 1 atbildēt

Jamaika ikp ir kautkur 120 vietā. Takā piedomāts fakts.

0 1 atbildēt

ir bijuši labāki raksti par šo tēmu, bet ir samērā labs.

0 1 atbildēt

Marihuāna dziedē vairāk slimību ,kā izraisa. Patiesībā,marihuāna neizraisa nevienu slimību. Protams,ja lēnākus refleksus lietošanas laikā neuzskata par slimību.

Kas tās par muļķībām? Ko tad viņa dziedē? Marihuāna iedarbojas uz CNS- lēnām trulinot cilvēkus! Paprasi kādam psihiatram- cik pie viņa iet cilvēki, kas pīpējuši zālīti. Parunā ar kādu ārstu- nejau uzklausi kādu, kas pīpē zāli.

2 4 atbildēt

NARKOTIKA IR UN PALIEK NARKOTIKA.

4 6 atbildēt
Zaale tak smird peec meesliem
1 7 atbildēt

Man garšo burkāni!

5 14 atbildēt

Es neatbalstu marihuānu! 

8 18 atbildēt

Marihuāna reāli degradē saprātu! Tad jau labāk, lai sīkie spaisu pīpē!

0 14 atbildēt