local-stats-pixel fb-conv-api

Uz 3. Pasaules kara sliekšņa?88

878 18

Raksts pacelts

Pirms sāku rakstu, es nerakstīšu par Ukrainas nemieru sākšanās iemesliem dziļi un plaši un nerakstīšu par to, kādēļ tie vēljoprojām notiek, bet par to, kas var notikt pavisam tuvā nākotnē.

P.s Raksts nav propaganda vai mērķis ko ietekmēt, bet gan mans domu apkopojums, kas varētu saskanēt ar notikumiem pasaulē.

P.s.s. Uz komentāriem neatbildēšu.

878 18 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Da vrjošs ty vsjo ...

7 5 atbildēt

Tikko Krievija Krimā 6000 Krievijas karavīrus iesūtīja.... tas sākas....

1 0 atbildēt

Šodien dzirdēju, ka Krievija grib III PK. Šermuļi metas no tā visa, kas jau bija II PK laikā...

Nebūs labi, nedod Dievs, ka atkārtosies Padomju Savienības režīms..

1 0 atbildēt

Dīvaina sajūta, kad apjēdzu, ka dažu pogu spiedienu un  - viss. Mūsu vairs nav. Nav vairs nekā. Lai vai kā, nekādus karus ceru ka nepiedzīvošu .

+ par rakstu , unn man ļoti patīk tavi raksti . ! Ir vērts lasīt . emotion

1 0 atbildēt

Krieviem laikam kariņš ir vajadzīgs, tāpat kā jeņķiem Afgāņi utt. Pats labākais veids kā taisīt naudu lielvalstīm ir karš, gan kongress dod piķi gan arī paši var nozagt lielos apjomos....

2 1 atbildēt

Man bail paliek.

1 0 atbildēt

Bet vismaz krievi mums atombumbas virsū nemetīs, jo tad pašiem būs sūdīgi, kā nekā Maskava nemaz nav tik tālu un ir krievu pilsētas kas ir vēl tuvāk.

1 0 atbildēt

Krievija tikko apstiprināja karaspēka ievešanu Ukrainā.... tiešām tas sākas??? emotion

2 1 atbildēt

Pie visa vainigi ir jenki,vini lien tuk kur nevajag un nodarbojas ar okupacijam.Kapec Krimai butu jalaiza pakala asv ka Latvijai?Latviesiem to nesaprast bet vai tad Ukraina nav demokratija un Krimai nav tiesibas atdalities?Asv okupejaIraku,Iranu,Afganistanu,Libiju un gribeja ari Siriju bet Krima visu laiku bija Krievija un tikai 60os gados Hruschovs to uzdavinaja Ukrainai.Ta ka Krima ir isteniba Krievija,bet asv grib sev okupet to Krimu tapec ta ari nopirka tos demonstrantus un palidzeja gazt valdibu.Pie 3.pasaules kara ja tads bus bus vainigi tikai asv ar savu diktatorisko politiku

3 2 atbildēt

 Manuprāt 3. pasaules karš jau sen ir sācies. Tikai tas nenotiek, kā agrāk, kad sabrauc tanki un karavīri. Tagad tas viss notiek ar massu zombēšanu, sanaidošanu, līdz paši iznīcinas sevi no iekšienes.

1 0 atbildēt

Zinot vēsturi,zināsi nākotni.Kāds šo visu jezgu domāju ar Ukrainu jau dažus gadus iepriekš izplānoja.Tas ko liekas ka mēs zinām ir tikai aisberga redzamā daļa.

1 0 atbildēt

Karš bus, kad un kurš to saks - cits jautajums.

Kievija citigi čakare visus ar macibam, lidinašanos pie musu gaisa telpas un čakarešanas ieks Krimas.

Neiešu spriedelet, bet ja Krievija izdomas uzsplaut uz visu un darit, kas darams, tad ne nato, ne ES nepaspes iepiksteties ... Ilvess saka, ka vajag izmantot 2% no IKP armijas attistibai, es teiktu visus 10%, bet realitate LV uzliek lielu miksto, itka jau sagatavotu ceļu, sak - naciet, mums ir tikai virtuves naziši bruņojuma. Baltijas valstis ir NATO bufera zona, kura tad ari uzķers pirmo sitienu kara gadijuma, ļaujot parejiem kkada mērā sagatavoties.

1 0 atbildēt

World War III un mēs vairs neēsam uz šīs zemes.

Jo cilvēkiem ir tendence pašiznīcināties!

0 0 atbildēt

8. PUNKTS-SUPER.  ,,  ....Runajot par Tuvajiem Austrumiem ,tad tur patreiz ir pat mazakas iespejas notikt militaram konfliktam , nekaa Eiropaa.   ....  ,,     Talaak uzskaititajas valstiis pashlaik tieshi notiek militarie konflikti ,viens pec otra...  jau gadiem ilgi...  . Raksti bet ,tomer ,seko lidzi,kas beigas bus uzrakstits ...   . Aizravies pats ar savu ,,gjenialitati ,, nepamaniji ,ka esi iebraucis auzaas...

0 0 atbildēt

Tā vien šķiet, ka autors ir nesen iesācis ziņu portālus lasīt :P Kara darbības uz pasaules notiek visu laiku, tas nav nekas neparasts. Un ja tu domā, ka tieši šobrīt situācija ir sasprigngtāka nekā citreiz, tad smagi kļūdies. Apdraudējums protams ir, bet nevarētu teikt, ka šobrīd ir lielāks nekā, teiksim, pirms 10 gadiem. Un veinmēr ir iesaistītas lielvalstis. Atcerēsimies situācijas Čečenijā, Gruzijā, Dienvidslāvijā un nesenais ASV konflikts ar Irānu. Visos gadījumos situācija varēja kļūt nekontrolējama, bet vienmēr kāds piekāpjas, lai neizraisītu globālu karu. Esam redzējuši, kā piekāpjas gan Krievija, gan ASV, gan citas valstis, lai tikai saglabātu kontroli pār situāciju. Globāls karš nav nevienam izdevīgs un es teiktu, ka šobrīd neiespējams. Zem visa slēpjas tikai intereses.

0 0 atbildēt

Ja godīgi tēma mani satrauc...

0 0 atbildēt

Tieši tā, turēsim īkšķus, citādi būs pavisam slikti

0 0 atbildēt

Kodolieroči diez vai tiks izmantoti jebkurā gadījumā, taču, lai kā arī izvērstos, mums būs dirsā tā pat.

0 0 atbildēt

Nerubī ko raksti, būtu precīzs pirms mēnešiem 3 ne tagad. DEZINIFORMACIJA

0 0 atbildēt

Lai kads snaiperis iepis galva lodi putinam! emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »