local-stats-pixel fb-conv-api

Tumšākie Donalda Trampa noslēpumi80

565 12

Vēl nekad ASV politiskajā vēsture, neviens kandidāts nav bijis tik skandalozs kā Donalds Tramps. Bijušais biznesmenis bieži tiek izsmiets medijos kā nacionālais joks, āksts, kurš iepinies tur kur nevajag. Vai tiešām viņš ir tik svēts kā pats izsakās? Kā šis raksts pierādīs, tad nepavisam.

565 12 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

vai tev samaksāja Kilntone? emotion

3 0 atbildēt
Labs raksts
5 3 atbildēt

Man ir tikai divas lietas,kuras riebjās!

Viena ir rasisms un otra,nēģeri!

3 1 atbildēt

Teikšu īsi un skaidri :

TRUMP For President!

5 3 atbildēt

Nākošais raksts: Tumšākie korumpētās Killārijas Killtones noslēpumi. Pirmsvēlēšanu rezultātu manipulēšana, vēlme nogalināt ar drona palīdzību Ziņneso un pasaules apgaismotāju Džūlianu Asanžu, daudzu cilvēku noslēpumainās nāves, kuri kaut kāda veidā gribēja tiesāties pret Klintoni vai viņas saistītajām organizācijām/cilvēkiem. Daudz, kas cits  emotion 

Jeb kurā gadījumā pretīgie masu mēdiji negrib lai jūs to zinātu, tāpēc iesaku lasīt no neatkarīgiem interneta avotiem, kā dažādiem blogiem, WikiLeaks utt..... Cik es redzu pi*arson, tu tikai izplati uz priekšu Trampa 'melno krāsošanu'. Varbūt laiks arī uztaisīt rakstu par Klintoni?

2 0 atbildēt

obamas dzimšanas apliecība ir viltota, tas ir fakts, pagūglējat paši, protams obama pats to noliedz, bet ir pierādījumi

2 0 atbildēt

Tu nekad nezināsi, kas vēl aiz viņa stāv. Tur notiek lietas, kas pat sapņos mums nerādas. Cilvēki sen vairs netic tikai tam ko redz un dzird.

1 0 atbildēt
Nekādi noslēpumi jau tie nav...
1 0 atbildēt

Kads vispar ir padomajis ,kapec tas notiek ?Kapec tadi divi ,,kandidati,, ? Demokratija ? Nu ,nu, a saprats kur ? Te varat cinities un sava starpa kasities,kuram kandidatam butu jauzvar , kursh ,ta teikt , mazaks kroplis... bet isteniba butu labak ,ja neuzvaretu neviens no piedavatajiem.Lai butu precizi 50% pret 50% ....  emotion Interesanti , ko tad vinji daritu ??? Citadi paliek iespaids ,ka kadiem tur augsha( kas bida bandiniekus) bija vajadzigs ielikt Klintoni par prezidenti, un ,lai to nodroshinatu,izlika ka otru kandidatu Trampu,domadami ,ka tik traku jau noteikti neizveles. Bet vispar jaatzist ,ka abi kandidati ir viens otra ,,cienigi,,...

1 0 atbildēt

      Jūs esat muļķi ja domājat ka viņš pats tic tām sazvērestības teorijām un ka viņš melo  bezjēgā , tas ko viņš izdarija ir viens no ģeneālākajiem veidiem kā pievērst sev uzmanību, kas viņam deva 2 milijardus vērtu Mēdiju parādi tas strādāja kā reklāma.

1 0 atbildēt
Diemzhel trump is huina un labs raxts no pidrasa.
5 4 atbildēt

Mazs miljons dolāru aizdevums. emotion

3 3 atbildēt
Kur var tā liet? Par melnādaino diskrimināciju, tas bija fufelis, uzpūsts zilonis no mušas. Viņš viņus dzina ārā no mitekļa, jo šamie atteicās maksāt īri. Tā ir diskriminācija?
0 0 atbildēt
Drīz pasaulē būs tāda dir** ka pat vairs normāli pastaigāt nevarēsim. Būsim reāli agri vai vēli pienāks karš. Tā ir realitāte. Internetā raksta daudzko, tikai nezinām kas ir patiesība un kas nē. Tas ir laika jautājums.
0 0 atbildēt
Paskatoties netā tās sanāksmes tie cilveki taka tādas aitas fano par tiem abiem, nesaprotu kur tik naivi var ticēt kadam, pašiem savas smadzenes nav! Ja katrs no mums sāktu domat loģiski šitādi sūdi nenotiktu!
0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt
Veiksmi viņiem, bet tas ir diez gan apšaubāmi. Vairāk kā puse pilsētas ir pamesta un nabadzīga. Vairākums cilvēku brauc prom. Ja viņiem nepiešķirs vairāk līdzekļus Detroitas glābšanai, tad pilsēta ir mirusi.
0 0 atbildēt

http://www.nationalgeographic.com/taking-back-detroit/

Šitas ir National geographic, bet līdzīgs kautkas bija arī GEO.

Ceru, ka viņiem izdosies pilsētu atkal sakārtot. Ne gluži tādu, kā bija iepriekš, bet tākā jaunu sabiedrību.

Bet jā, tā pilsēta mirst...  Tur pelņa ir galvenokārt no tiem metāliem, kurus izmantoja autobūvē, un tad iedzīvotāji tos izrok un pārdod uzpirkšanas punktos.

0 0 atbildēt

1. Par Tedu Krūzu un JFK. Tramps NEKAD nav teicis, ka Teda Krūza tēvs ir nogalinājis JFK, viņš teica, ka Krūza tēvam ir saistība ar Kenedija slepkavu un tā gluži nav paranoidāla sazvērestības teorija, bet pastāv pat virkne reālu pierādījumu, kas oierāda gan tiešu un netiešu Krūza tēva saikni ar Kenedija slepkavu. 2. Par meliem. So what? Visi melo, neatkarīgi no vecuma vai dzimuma. To dara visi, un ir daudz lielāki un briesmīgāki meļi. Tramps savus melus, savu, vietām, bezjēdzīgo muldēšanu un faktu neprecizitāti ir spējīgs atzīt, ko nevar lielākā pasaules cilvēku un Klintone jo īpaši. 3. Klintone - ASV parāda pieaugums un karš Tuvajos Austrumos, Tramps - sekas līdz galam nav zināmas. Besides, nav nozīmes, kuru no viņiem ievēlēs. Viņi abi pietuvinās pasauli soli tuvāk jauniem kariem un jaunam Pasaules karam. Tas, ka ASV ir dziļi sūdos, tas jau tagad ir redzams..

0 0 atbildēt

Priekšvēlēšanu kampaņa ir priekšvēlēšanu kampaņa, un protams, ka pretinieka noliešana ar dubļiem nav nekas jauns. Tikai normāli. Tomēr gan es, gan lielākā daļa manu draugu gan no ASV, gan Latvijas, tomēr sliecas balsot par Dolanu. Jā, es piekrītu, ka nēģeris, meksikānis vai polis, kas sēž uz kakla visai nācijai ar saviem wellfare, ir kā skabarga pakaļā. Un beidzot uzrodas kāds, kuram pietiek drosmes to pateikt, un kurš spēj tikt pietiekami augstu, lai viņā ieklausītos. 

P.S. Nedaudz novirzoties no tēmas, bet nu, gan jau par šo arī kādam būs butthurt. 

Par geju precībām man kāds pietuvināts cilvēks pateica lielisku frāzi: "dosim viņiem iespēju oficiāli noslēgt laulību. Lūdzu. BET - laulības šķiršana būs aizliegta."

Tā kā, domājošā amerikāņu sabiedrības latviski saprotošā daļa, kas šo lasa - no sirds iesaku 8. novembrī izdarīt pareizo izvēli. 

MAKE AMERICA GREAT AGAIN!

P.P.S. Šī nav politiska reklāma, tikai aicinājums ļautiņiem ar mūsdienās reti sastopamo veselo saprātu, izdarīt ko labu sev un apkārtējiem.

Yes, we are hitlerary Litter! emotion

3 3 atbildēt
« 1  2  3 »