local-stats-pixel fb-conv-api

Tumšākie Donalda Trampa noslēpumi80

565 12

Vēl nekad ASV politiskajā vēsture, neviens kandidāts nav bijis tik skandalozs kā Donalds Tramps. Bijušais biznesmenis bieži tiek izsmiets medijos kā nacionālais joks, āksts, kurš iepinies tur kur nevajag. Vai tiešām viņš ir tik svēts kā pats izsakās? Kā šis raksts pierādīs, tad nepavisam.

565 12 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Neatbalstu Trampu un uzskatu, ka abi prezidenta kandidāti ir vienlīdz slikti, bet nesaprotu, kāpēc neviens nepievērš uzmanību Klintonei, kura ir savārījusi daudz vairāk nepatikšanu un bijusi iesaistīta pat teroristu apbruņošanā. Turklāt, dažas lietas no šī saraksta atbilst arī viņai, tajā skaitā rasisms un melošana, bet mediji fokusējās tikai uz Trampu un viņa izteicieniem, ignorējot Klintones izteicienus, kas viņu nopietni nomelnotu.

39 0 atbildēt

par klintoni labāk vispār nerunāsim, ja tā tiks par prezidenti tad eiropā ieceļos vēl nepieredzēts daudzums ar bēgļiem jo tai kucei patīk karš un karš rada bēgļus

39 5 atbildēt

Būs raksts par Crooked hillariju ?  Par E-mailiem (Simtos), bengazi ! Es uzskatu, ka gejiem nav jāprecas (pirms pāris gadiem) līdz, geji ir labākie....... No , es balsoju PAR Irākas karu, tagad saku, ka karš bija ''slikts'' !  Do you see a pattern here? Man liekas, kad tevi izmeklē FBI kamēr tu kandidē uz pasaules spēcīgākās valsts prezidenta amatu ir daaaudz skkandalozāk, par Trumpa ''diršanu !

P.S NEaizstāvu Trumpu, Izvēle starp viņiem ir kā izvēle starp Vēzi un Aidu !

25 0 atbildēt

Pff Nr. 5. Tas jau visiem USA prezidentiem raksturīgs un vispār politiķiem kopumā. Kā tajā jociņā: Kas kopīgs politiķiem un spermatozoīdiem?! Tikai viens no miljona sanāk cilvēks.

23 1 atbildēt

A kurš no tiem biezeņiem nemelo? Kurš no viņiem nav skopulis un naudas rausējs? Un Hilari kkāda svētā vai pati ir?

16 0 atbildēt
Man vienigajam vinjsh asociejas ar Žirinovski krievijā????
16 0 atbildēt

Ja amerikāņi ievēlēs Trampu, tad es pilnīgi pamatoti uzskatīšu, ka Amerika ir pati demokrātiskākā valsts pasaulē. Proti, valsts, kurā par prezidentu var kļūt, kā lai to pasaka pieklājīgāk, katrs meža dīvainītis. Un šim tās dīvainības ir visai palielas...

17 2 atbildēt

Un viss šis ir balstīts uz ko?  Visticamāk tā ir informācija, kas balstās uz neko un ir radīta, lai nomelnotu Trampu. Hilarija ir 100x lielākus sūdus sataisījusi un neviens viņā netaisnību nemeklē.

19 4 atbildēt

Tramps ir Andra Bērziņa spēka dzīvnieks

14 0 atbildēt
Bet tomēr labāk gribetos redzēt Trampu prezidenta amatā nekā Klintoni. Klintone būs kā vēlviena Angela Merkele.
18 5 atbildēt

Ceru ,ka amerikani izdaris pareizo izveli..

13 0 atbildēt

Protams.....

Viss tas ir viens liels VARBŪT!! Taču Klintone bija tieši klāt kad sākās Bardaks Irākā Lībijā utt... Un mēs lieliski redzam ar ko tas ir beidzies..

Es saku Lai Tramps rullē un tad redzēs kas notiks..

14 2 atbildēt

Pirmo komentu iemetu neielogojies

Visnožēlojamākais cilvēku, piemēram, latviešu, domāšanā par ASV prezidenta vēlēšanām ir vienkārša nezināšana un ticēšana visam, ko saka.

Saruna ar vidējo latvieti būtu šāda: Ja tu dzīvotu ASV, par ko Tu balsotu prezidenta vēlēšanās? -Par abiem neko daudz nezinu, bet noteikti par Klintoni nevis Trampu. Tramps ir rasists, islamofobs un rupjš! Ar Trampu noteikti būs 3.p.k!

Žēl, bet tāda arī situācija, no vienas puses, nevar jau vainot vienkāršo iedzīvotāju, kurš visu informāciju uzņem no Latvijas medijiem (kuri, ja kāds nav pamanījis, spēcīgi tur ASV demokrātu-kreiso stūrēto mediju virzienu, par Trampa noniecināšanu un Klintones godināšanu vai.. viņas mīnusu un neveiksmju "ignorēšanu)

Iepriekš minētie Klintones atbalstītāji pret Trampu velta uz emocijām balstītu, no konteksta izrautu un no medijiem "mutē ieliktu" viedokli, par Klintones mīnusiem bieži vien nav ne kripatas zināšanu.

Uzskaitīšu dažus

Desmitiem tūkstōsu valsts noslēpumu saturošu e-pastu uzturēšana nedrošā, privātā serverī, to iespējama noplūde, dzēšana, blackberry telefonu iznīcināšana, īsumā - lietisko pierādījumu iznīcināšana. Kā var atbalstīt kandidātu, pret kuru ir uzsākta izmeklēšana.

Neprofesionāla, nožēlojama un vāja rīcība 2012. gada uzbrukumā ASV iestādēm Bengazi; ķīlnieku krīzē ar Irānu; darījumu slēgšanā ar Irānu, Ķīnu un daudzos citos gadījumos

Pret Klintoni var skaitīt un skaitīt nevis tukšus, emocionālus izteikumus, bet globāla mēroga pārkāpumus, valsts mēroga skandālus u.tml. Viņa atbalstīja karu Irākā, Kadafi gāšanu (Viens iemesls, kādēļ Eiropā ieplūst un ieplūdīs miljoniem nedokumentētu, potenciāli ļoti bīstamo ekonomisko migrantu) un daudzus citus karus, konfliktus.

Ja kādu interesē vairāk, vai arī kāds domā, ka es stāstu muļķības, varat izpētīt paši:

http://pastebin.com/XuJpPFni

http://pastebin.com/v7WHnG6b

http://www.prorev.com/wwindex.htm

 

10 0 atbildēt

Pfff... Pirmkārt, kas tie par tumšākajiem noslēpumiem, ja tas viss ir simtsreiz izvazāts presē? Otrkārt, iziešu cauri pa punktiem...

1. Neviens nekustamo īpašumu magnāts personīgi melnā darba darītājus darbā neņem. Ir kontraktori, tiem ir subkontraktori, utt. Tā ir tas ir bijis un būs. Līdz ar to nevar zināt, cik daudz viņš zināja, cik ne. Un liecināšana zem zvēresta vēl neko nenozīmē. Klintone meloja, esot zem zvēresta un tika pieķerta. Joprojām uz brīvām kājām.

2. Un? Daudzi amerikāņi visam kam trakākam tic. Katrs ceturtais tic, ka Zeme ir visuma centrs. Septiņi procenti tic, ka Elvis Preslijs ir dzīvs. Un tā tālāk. Uz vispārējā fona Tramps ir visai prātīgs. Starp citu, Klintone tic, ka karš ar Krieviju ir laba doma. Ir kādi komentāri par to?

3. Ēmm... Putins ir spēcīgs līderis. Kā savādāk viņš joprojām būtu prezidents? Tas, kā viņš to panācis, ir cits jautājums, bet to, ka daudziem krieviem Putins ir dieva vietā, taču nenoliegsi? Kas attiecas uz "viena tante teica" tipa retoriku - pateikt jau var visu ko, bet tā ir tikai spekulācija, ne fakti.

4. Apsūdzības, apgalvoja... Apsūdzības turpinās un turpinās... Atkal jau tukša spekulācija. Bet rasisms ir visai populāra birka, ko piekārt. Pamēģini melnajam aizrādīt, ka izvarot nav jauki un - boom - tu esi rasists. Tā ārpus tēmas - cik melnos esmu saticis, nevienu čaklu nav gadījies redzēt. Slinkus gan pa pilnam. Vai tas joprojām ir rasisms, ja ir balstīts uz novērojumiem?

5. Mēģināju atrast informāciju par šo punktu, kaut kā nesanāca. Laikam būs no kaut kurienes izzīsts. Bet par to, ka Klintone melo vienā laidā, jau pieminēju. Reku labs grafiks:

http://i.imgur.com/yZ0LZDP.png

11 2 atbildēt

Pēdējā laikā pasaule ir neglābjami pārpildīta ar absolūtiem idiotiem...

Tā notiek aiz labas dzīves...

9 3 atbildēt

Nu tām sazvērestības teorijām es ticu arī. Tas, ka to apsmej un daudzi netic/neuzskata par iespējamu, nenozīmē, ka tas tā nav. Palasiet zinātniskos žurnālus, kur aprakstīti visa veida eksperimenti ar "nokrišņu mašīnām" tām pašām vakcīnām un visu pārējo. Kaut vai tas, ka viesuļvētra Katrīna parādijās ne no kā, visi kā viens meterologs apgalvoja, ka tā vētra vienkārši nebija spējīga rasties tā, kā viņa radās. Un tieši tajos datumos tika uz minimļu jaudu testēta šāda tipa iekārta, kas itkā tikai vāc informāciju par visa veida nokrišņiem pasaulē. Tas pats ar vakcīnām, kur visi kā viens pēc dzimšanas tiek potēti.  Un tās meteo stacijas ir amīšiem, slāviem un ķīnai 100%. Vienīgi ir tā, ja to agregātu palaiž uz pilnu jaudu vai arī, kas noiet greizi, tad ar to arī viss beigsies, jo tas process, ko šamā dara ozona slānī, to vienkārši saārdīs un pasaulei kā tādai būs beigas.

Un Tramps nav muļķis, ne jau no pirksta izzīda tos miljardus. Izmantoja stulbos poļus savām vajadzībām un ietaupīja normāli naudiņu emotion

4 0 atbildēt
Tramps ir debīls
8 4 atbildēt

Vistumšākais Trampa noslēpums - viņam nav bijis  emotion  ar Hilariju Klintoni  emotion 

3 0 atbildēt

vai tev samaksāja Kilntone? emotion

3 0 atbildēt

Baigā nomelnošanas kampaņa iet vaļā.. nez, kam tas ir izdevīgi.

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »