local-stats-pixel fb-conv-api

Tev tas jāredz!!! Briesmīgais vides piesārņojums Ķīnā!!!77

Sveiki, spocēni!

Ķīnai vienozīmīgi ir ar ko lepoties, to zin visi.. sākot kaut vai ar ekonomiskiem un rūpnieciskiem aspektiem, bet taja pašā laikā kokam vienmēr ir divi gali - Ķīnai ir arī ar ko kaunēties. Es, protams, varētu sākt iegrimt dziļās ar vidi saistītās tēmās, un pastāstīt to, ka Ķīnai vienkārši vides standarti ir krietni zemāki, kas arī palīdz tai tik viegli attīstīt milzīgos ražošanas procesus un apjomus, bet es to nedarīšu. Varu tik pieminēt to, ka Latvijai pēc Eiropas direktīvām, regulām un paktiem prasības ir tik tiešam stingras.. nepietiek tikai ar cieto daļiņu attīrīšanas iekārtu uzstādīšanu, bet nāk arī visādi cikloni un citi sarežģīti tehniski brīnumi, un pa lielam attīrīšanas iekārtas izmaksā vairāk, kā ražošanas iekārtas. Bet nu tas tā, nelielam ieskatam. Bet nu jā, Ķīnā visa tā ar vidi saistīta būšana ir kā ir. It kā jau standarti viņiem uzlikti ir, bet kurš gan tos pildīs?!..

Briesmīgais vides piesārņojums Ķīnā ir pilnīgi nekontrolējams un neatgriezeniski bojā kādreizēji skaistos dabas skatus. Šajā rakstā jums parāīdšu patiešām sokējošu bilžu kolekciju, lai dotu jums ieskatu, ar cik briesmīgiem apstākļiem ik dienas cilvēki saskaras šajā milzīgajā Austrumu Ražošanas Impērijā!

1510 6 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000
2. - Smaķels gan laikam labs bija... Ārprāc, kas ir noticis ar šo skaistk valsti... Vēl nesen tur nebija tāda piesārņojuma, bija meži, upītes bija tik dzidras, bet kas tagad?
0 1 atbildēt
Jēnu nevis juanu
0 1 atbildēt

Nekā šokējoša šeit neredzu.

1 2 atbildēt

Katrai valstī savas problēmasemotionbet nu latvijā ir labākemotion

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »