local-stats-pixel fb-conv-api

Tetovējums uz sejas izmaina dzīvi43

Pagāja tik nieka 3 gadi, lai Kimberlija Vlaminck atbrīvotos no 56 zvaigznītēm. Viņa pirms ilgāka laika bija uztetovējusi 56 zvaigznes uz savas sejas. Tajā laikā tas viņai likās forši, stilīgi, bet mazliet pastaigājot ar šādu skaistu sejas dizainu, viņa saprata, ka tas nav domāts viņai. Bija nepieciešamas tikai 9 lāzera procedūras, lai atbrīvotos no šīs sejas nastas.

658 6 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Tas tādā gadījumā bija prikols, ka viņa gribēja laikam 3 vai nu cik tur tās zvaigznītes, viņa uz galda aizmiga un viņai uztetovēja 56?! 

0 0 atbildēt

kas tur traģisks? nav ne vainas

0 0 atbildēt

"Šīs 9 lāzera procedūras izmaksāja tikai nieka 13600 dolārus."

mhm, protams, nieka. iedod man šos nieka 13600 dolārus!

0 0 atbildēt

zvaigznes tetove  maukām

0 0 atbildēt

Manupār nemaz nebij tik neglīti. Diezgan skaisti, bet es nesaprotu ka viņa varēja kļūt tik sa=lavena tikai tetovējuma dēļ? Tas taču bij tikai zvaigznītes, nebis kaut kāda tur amerikas bilde vai kk tāds. Jo tad jau milijoniem cilvēku kuriem ir vel lielāki tetovējumi arī būtu slaveni. 

1 2 atbildēt

Nu 4. Pec kropla izskatas nevis pec aborigena. Sktaci stulbums nenak viens, re kur lidzi komplekta tatto. LOLemotion emotion emotion Ieraudzitu uz ielas, laikam nospraktu aiz smiekliem! emotion emotion emotion emotion emotion emotion

1 4 atbildēt