local-stats-pixel fb-conv-api

Tepat Eiropā. Dzīvas vergu lelles.(Šokējošs stāsts) DW156

642 19

Pabrīdinu. Stāsts tiešām ir šokējošs. Lai nu arī cik visiem ir stipri nervi apdomājiet divreiz. Bērniem nu riktīgi nav ieteicams.

Kādu laiku nebiju neko licis spokos, bet cik manīju daudziem patīk tādi asāki stāsti. Spoki, eksperimenti utt. Atļaušos nelikt šoku sadaļā. Tātad sāksim.

Šīs stāsts nāk no deep web foruma, kas tika ievietots 24.martā 2011.gadā Ceturdienās vakarā. Šeit anonīms cilvēks, ja tā viņu var nosaukt, cik var noprast ārsts - ķirurgs, stāsta kā ir izveidojis dzīvas vergu lelles.

- Esmu izviedojis dzīvas vergu lelles. Es burtiski pārveidoju jaunas meitenītes dzīvajās sekss lellēs. Viņas nevar ne pretoties, ne aizbēgt nedz arī parunāt, viņas domātas tikai seksuālam iegribam. Kā man tas izdevās?


642 19 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000
Atgādina filmu "the human centipade".
0 0 atbildēt

Ja tas nav feiks, tad drausmīgi.. Ir jau daudz dzirdēts par kaut ko tamlīdzīgu, un, ja tā ir patiesība, ne kārtējais feiks, tad tas ir pierādījums, cik slimi var būt cilvēki, vēl piedevām, kas strādā ārstniecībā... Šausmas.

0 0 atbildēt

Vēl šausmīgāk būtu, ja tas ķirurgs naktīs laupītu meitenes un sievietes pa vientuļiem nakts ceļiem un pēc tam kaut ko šādu izdarītu. emotion Tad jebkurš, kurš klauvētu pie manām durvīm dabūtu ar pudeli pa galvu un no mājas bez bruņojuma neizietu. emotion

0 0 atbildēt
Lasu un aiztieku sevi vietās. Vēl kādam roka biksēs? 😊
0 0 atbildēt

sick

0 0 atbildēt

Vēl kaut ko šādu,lūdzu.

0 0 atbildēt
Čau! Ja kāds grib lai es viņu uzzīmēju tad atbildiet man komentāros! Būs raksts! Pluss no manis par šo rakstu
0 0 atbildēt
Un nav pat pielikts links, kur var vienu pasūtīt? Pfff. Mīnuss.
3 3 atbildēt
Man tas pats.
0 0 atbildēt

Slima idiota murgi priekš slimu idiotu ausīm... emotion

1 2 atbildēt

Lielākais sviests ko esmu šeit lasījis, nogriež kājas un rokas kas tad tur var palikt no tāda cilvēka un vispār reāls murgs, neticu tādiem vai negribu ticēt.... emotion mīnusu jau nelikšu bet tik stūlbus rakstus gan vairs neliec, ja nu vienīgi pats tici šīm blēņām... Varēji vēl beigās pielikt ka viņš viņas tirgo citplanētiešiem kas brauc pie viņa uz lauku fazendu un pelna ar to nejēgā lielu naudu emotion 

1 3 atbildēt

 Vai šādi murgi vajadzīgi spoku rakstos?

1 8 atbildēt