local-stats-pixel fb-conv-api

Teorija #6: Apple31

233 14

Sveiks! Esi kādreiz salauzis kaut ko no apple produktiem? Pēc tam dārgi jāmaksā, lai saremontētu, bet remonta cenas līdzīgas jauna apple produkta cenām. Bet dažreiz gribas aizdomāties, vai tas tā nav paredzēts... Ceru, ka patiks, un noteikti vērtēt, kā arī neaizmirsti izlasīt pārējās teorijas! Lai laba diena!

233 14 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

nezinu gan. man visas ieriices no apple, nav gadijies ar taadaam probleemaam saskarties. tiesi preteeji. Telefoni straadaa kaa straadaajushi ari peec 3 gadiem, protams ka saak bremzeet, ja meegjina visu piebaazt ar jaunaakajaam aplikaacijaam, kas veidotas 3x jaudiigaakam modelim. diivaini ne? Mainu tos telefonus tikai tad kad sanaak sasist (ja ir iznaacij jaunaaks) +nemaz tik viegli vins nesitaas, biezi sanaak nomest,un par tam 5staru skruuveem? tak nopeerc ti skruuvgriezi par 1eur. maksaa tik pat cik 4staru skruuvgriezis. un 5staru (T) ir daudz parociigaaks, tik viegli nevar skruuves sacakareet, ja pirksti liiki.

datori ari peec 5 gadiem viss ok, citi peerk jaunu tikai tapeec, ka gribas jaunaaku, nevis tapeec ka vajag. Jaa, maksaa vinjs ..khem.. Bet vajag jau ari palasiit, kas ieksaa. tajaa laikaa, kad pirku saveejo, I7 proci un taadas ieksas portatiivajaa vel piedaavaaja tikai acer, un tam ari cena bija 1200ls +3x smagaaks, biezaaks, un 2x svakaaku bateriju, bez programmatuuras. takaa nav nemaz tik ljoti taas cenas paarspiileetas.

0 3 atbildēt

Gaidīšu nākamo rakstu par Samsung...Tur nu nav jābūt ģēnijam,lai saprastu,ka vecākas lietas kļūst lēnākas,jo viss atīstās un prasa lielāku jaudu kas protams pati caur update neuzlabojās un ir jāpērk jaunāks modelis.Baterija dārgāka pa visu telefonu? Galīgi saspiedies esi? Ja iPhone saplīst ekrāns to ir 3 reizes lētāk sataisīt,kā samsungam+ visi nepieciešamie instrumenti nāk līdzi,lai to paveiktu PATS.Pastāsti man,ko Tu domāji rakstot uzlabot vecākus modeļu? Tas ir tā tu aiznes uz garantiju vai apple un viņi tā vnk viņu uzlabo? Kur Tu kko tādu esi redzējis vai dzirdējis? Cik zinu neviena kompānija nepiedāvā šādu iespēju.Un tavai zināšanām jaunāka ios versija tiek piedāvāta visiem apple produktiem izņemot tagad iPhone 4(un vecākiem) kurš ir novecojis un jaunāka versija ir 7.1.2(vai 7.1.1) Kura arī ir jaunāka tagad piejamā ios versija visiem,līdz iznāks ios 8.Cik esmu dzirdējis tad androida telefoniem ir diezgan švaki ar viņu update,īpaši jau lētā gala tel.

1 4 atbildēt

Tīrākais bullshit

2 7 atbildēt
Nezinu gan, pats Apple produktus lietoju jau vairākus gadus-apm. 2 gadus iPad2, 2gadus iPhone4 un apm 3-4 gadus iPod touch. Protams, viņi jau ir novecojuši un nav vairs tie ātrākie, bet man pilnīgi pietiek, un šo gadu laikā nav bijusi vēlme pēc remonta. Nu varbūt man paveicies, neko nenoliedzu :D
3 8 atbildēt
Āmurgalva, kkāds sūdains raksts - Tev embrij
0 10 atbildēt