local-stats-pixel fb-conv-api

Tava profila bilde ar Francijas karogu, ko tā dod?50

696 19

Es nelikšu Francijas karoga filtru savai Facebook profila bildei. Tāpat arī es neizteikšu līdzjūtību un nerakstīšu aizlūgšanas ziņas, izmantojot #PrayForParis, manā Facebook profilā. Tas nav tāpēc, ka man būtu vienalga, vai arī tāpēc, ka es neizjūtu skumjas vai šoku par to, kas ir noticis.

696 19 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Es nomainīju... Tā ir atbalstīšana un līdzjūtības izrādīšana Francijai..

4 0 atbildēt

es nomainiju, jo jutu viniem loti lidzi. tas vareja ar jebkuru atgadities

5 1 atbildēt

Tas vienkārši izrāda solidaritāti un atbalstu Eiropas valstij, kuru ir piemeklējusi traģēdija. 

4 0 atbildēt

Un??!?! Ilgi nebūs jāgaida līdz nākamajam aktam...tākā, iepērciet svecītes jau laicīgi...

Gribiet, lai nekas tāds nenotiek?! Tieciet pie varas tur augšā. Tiksiet pie varas, kontrolēsiet visu sistēmu.

Bet, diemžēl, fakts ir tāds, ka mēs, cilvēki, esam par daudz uz šīs zemītes un kaut kā jau tas skaits ir jāierobežo.

Runājot par Francijas notikumiem...hmmm...ja tā padomā, man nav žēl, man nav skumji par svešiem, nezināmiem, citas tautas cilvēkiem...katru dienu mirst tūkstošiem cilvēku, dabīgā, vardarbīgā nāvē...tākā, visa šī žēlošanās, tā saucamā ''cieņas'' izrādīšana, šķiet baigās buļļa kakas...bet, mēs esam cilvēki un tas ir mūsu dabā, tā ir psiholoģija...cilvēki jau no sākta gala ir lemti pašiznīcībai...meh, cirvīši, vārdu sakot...

3 0 atbildēt

Es uzliku filtru, lai cilveki Francija, kur dzivo manas pazinas un vinu draugi, zin, ka es un parejie cilveki jutam lidzi sai tragedijai, butu Kenijas, Sirijas, Ukrainas u.t.t karogs pieejams, saliktu vinus visus, lai sie jaukie cilveki, kas cinas par brivu neapspiestu dzivi nepadotos. 

3 0 atbildēt

Kā kurš grib - tā izsaka līdzjūtību, nesaprotu ko visi tā cepjās par to ka cilvēki liek uz profila parīzes karogu. Kāpēc cilvēki dusmojās ka nelika krievu karogus ?tas ir šausmīgi? tagad mēs sāksim visi strīdeties par to cik kur cilvēku nomira un mērīties ar traģēdijām? Facebook veidotāji gribēja un  izdarija labu darbu un uztaisija funkciju kur cilvēki no parīzes var atzīmet ka ir drošībā,un atļāva uzlikt karogu . Kāpēc par to jādusmojās un jābļauj "Es nelikšu karogu esmu labāks par pārējiem"Nē tā nav - katrs pats izvēlās kā izpaust savu līdzjūtību. Pasauli tas neglābs - bet parādīt cieņu gan.  Es pati uzliku karogu, jo mani draugi, kolēģi un viņu radinieki atradās parīzē. Es negribēju viņiem līst visiem uz kakla ar liekiem jautājumiem par to kas tur notiek - es vienkārši uzliku sev to karogu lai parādītu maniem draugiem no parīzes ka esmu informēta par notiekošo un ka es jūtu līdzi kopā ar viņiem.  Ne jau tāpēc ka es gribēju glābt pasauli vai vel ko. Tas ka tu nevēlies izrādīt savas emocija - tā ir tava izvēle. Tas ka citi izvēlējās tās izrādīt, viņu izvēle.  Nav jēgas mērīties ar svešu cilvēku nāvēm,apvainoties ka kāds sēro par parīzi bet nesēro par sīriju. Tā ir cilvēku personiska izvele kura nepadara viņu par sliktāku... 

2 0 atbildēt
Man arī ir uzlikts filtrs,bet tas nemaina faktu,ka pati aizgāju līdz FR vēstniecībai. Ja līdz Francijai netieku,tad vismaz no šejienes es jūtu līdzi visiem, kas cietuši un kas zaudēja sev tuvus cilvēkus, vai tā būtu profila bilde vai #prayforparis. Manā redzējumā tas nav uz vienu dienu un kur nu vēl izklaide.. bet to vērtē katrs pats.
2 0 atbildēt
Savu viedokli drīkst paust visi un visi viedokļi nav vienādi. Ja jau Tu esi gudrāka tad ieliec rakstu ar savu viedokli kas bus tāds pats kā visiem un visus apmierinas.
1 0 atbildēt

Es saprastu, ja sprēgātu par tiem pajoliem, kas lika uz profila varavīksnes, bet ne jau par šo gadījumu...

2 1 atbildēt
Es neuzliku. Es jūtu līdzi cilvēkiem, kas no tā cieta, esmu lūdzis par viņiem... Taču esmu dusmīgs uz Fransuā Olānu. Viņš pēc Charlie hebdo solīja uzlabot pretterorisma taktiku. Taču nekas nenotika, lai to novērstu. Ja būtu kas darīts, nebūtu 132 mirušie, bet krietni mazāks. To varēja novērst, ja būtu ieklausījies isis paziņojumā, ka atriebs savu brāļu asinis, ja Francija nepārtrauks uzlidojumus.
1 0 atbildēt

pfff..es ne lieku karogus ne nelieku..neinteresejos emotion

1 0 atbildēt

Nu ja tu negribi likt to filtru tad neliec! Bet ko tā dod? Tas nozīmē ka tu izsaki līdzjūtību Parīzei.

0 0 atbildēt

es pilnībā šo atbalstu un domāju tāpat! emotion

0 0 atbildēt

Neuzskatu, ka tas būtu vispār apspriežams. Pers. man vienalga ko tie melnie sitās savā starpā, bet par Franciju man patiešām bija žēl, mani tas satrauca.

0 0 atbildēt
man šķiet ka shema ir līdzīga kā pirms iebrukuma irākā.... par to neviens neaizdomajas.
0 0 atbildēt
Ir tāda valsts Lebanona?????????????????
0 0 atbildēt

~ Cilvēki ~

0 0 atbildēt

Gluži manas domas emotion

0 0 atbildēt

Ļoti viedi vārdi. Bilde jau neparāda nostāju nevienā jautājumā.

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »