local-stats-pixel fb-conv-api

Tas, ko sabiedrība neapjauš!89

378 27

Ko vairākums sabiedrības neapjauš.

Atoms sastāv no 99,9999..% tukšuma, tā atlikusī daļa(cietā - fiziskā), ko mēs redzam, arī ir tā enerģija, ko mūsu acis transformē un pārvērš bildē, tātad fiziskā pasaule ir tikai ilūzija. Šīs lietas skolās, augstskolās nestāsta, bet skola ir tā, kuras veido nākamos zombijus, kuri īstās Visuma lietas neuzzinās, tie paši skolotāji, lektori ir auguši šajā sistēmā un paši arī to nezina, viņi ir kā aitiņas, kuras audzina nākamās aitiņas. Lielās korporācijas mūsdienu Lielie Dūži(Ilumināti), šo Visuma noslēpumu zina, un tādā veidā manipulē ar sabiedrību, kura šīs lietas nezina. Šī pati sistēma ietver sevī politiku, reliģiju, izglītību, medicīnu, sportu, medijus(tv,radio,ziņu portāli) - caur šīm arī zombēšana notiek pilnā sparā.
Kā es to zinu? Man bija avārija un bezsamaņas stāvoklis un šajā brīdī, es pabiju dvēseļu pasaulē un tāpēc, atgriežoties fiziskajā pasaulē, es to visu esmu beidzot apzinājies, ko biju sajutis, jo neko bildēs neredzēju(neatceros). Un tas, ka man vienmēr kāds stāvējis blakus dažnedažādākajās situācijas, arī esmu pārliecinājies. Mēs visi fiziskās pasaules būtnes, īstenībā esam dvēseles, fiziskais ķermenis ir tikai maska mūsu pašu dvēselēm. Viss Visums ir enerģijās, mazākās, augstākās frekvencēs. Visas emocijas arī ir frekvencēs, mēs paši esam frekvencēs.

Baznīca, lai nezaudētu savu ietekmi, caur saviem pātariem noliedz visu astroloģiju, meditācijas, citplanētiešus. Protams, katrs, kam grib var ticēt un darīt ko vēlas, nevis kaut kāda sevis ierobežošana, kā reliģija. Baušļi - katrs pats cilvēks saprot, ko viņš vēlas darīt un ko nē, baušļus izdomāja, lai tikai tos trakos cilvēkus ieliktu kaut kādos rāmjos. Vēl par bībeli runājot, viņa ir vairākas reizes pārrakstīta un katrs ar savu redzējumu viņā ir bāzies iekšā. Reliģijas piekritēji, paskatieties paši, cik dēļ jūsu slimajiem murgiem cilvēki gājuši bojā.

Reliģija - cilvēku zombēšanas veids caur bailēm. Ja nedarīsi tā, kā rakstīts bībelē, tevi sātans izvārīs katlā un apēdīs, tāpēc visu dzīvi ievēro grāmatas pātarus un baidies, ka tev neuzrodas sātans un nevelk savās netiklībās. Vēl viens, ja jau visi reliģijā, tā slavē dieviņu, ko tad paši baidās no kaut kā vēl un staigā saspringti un nervozi. :D

Uzrakstīšu savu bībeli, iegūšu sekotājus un aizies mana reliģija. Izdomāšu savu novirzienu vēl un pasludināšu šo par galveno ticību.

Medicīnā - plašs zāļu tirgus, zāles ražo, primāri, lai tās iztirgotu un dēļ cilvēka paša labuma tas jau ir sekundāri. Ārsts balstās uz kaut kādiem novērojumiem un izsaka diagnozes, bet cilvēks tak labāk pats iekšēji sajutīs, kas ar viņu kaiš. Protams, tie, kuri sabaidās un tad tik pirks vislaik ārstu izrakstītās zālītes, daļai palīdz, bet daļai tā arī nē un visu laiku ir zāļu varā.

Izglītībā - kā jau zinām augstskolās liela nauda apgrozās, bet izglītības līmenis nav un studentiem nepatīk tas viss un tāpēc kojās, vai nu nedara neko, vai arī dzerstās, protams, ir tie, kuri urbjās tajās grāmatās, jo tas jādara, jo tā tikts audzināts un negribas būt sētniekam utt. Ne velti augstskolas tur savos sarakstos studentus, kuri jau vairākus mēnešus uz skolu nenāk, tikai tāpēc, lai iekasētu no valsts piķīti. Tas ir visās skolās praktiski, auklējas ar skolēniem un baida ar visādām lietām, bet skolēns jau māk apiet šo visu un kopē, pērk darbus. Skolotājs jau pats taču to saprot, bet tēlo nezinīti :D

NASA arī visu noliegs, kas notiktu, ja trakajam cilvēkam, atklās kādu noslēpumu par ārpuszemes būtnēm, te tak visi nojūgtos un sāktu spridzināt un ālēties.

Ziņu portālos - sēž un vienkārši copy paste ziņas no LETAS(un citiem avotiem), kur ziņas speciāli tiek sagatavotas pēc pasūtījuma. Ā un tad vēl tie speciāli noalgotie komentētāji, kuri kūda cilvēkus, lai tik cilvēki būtu satraukumā un ņemtos.

Politika- viss arī notiek pēc pasūtījuma. Merkele jau gribēja savus bēglīšus, lai nāk Vācijā. Ieroču tirgus, lai ietu plaukumā ir jākultivē, dažādas kara, spridzināšanas lietas un aizsargāšanās metodes, lai cilvēkos dzītu satraukumu un mudinātu iegādāties jaunākās pretraķešu gaisa sistēmas un ap māju apvilkt dzeloņdrātis, lai bēgļi netiek iekšā. :D

Katrā ziņā viss tiek darīts, lai cilvēkos dzītu iekšējo satraukumu un bailes, lai cilvēks vienmēr būtu sasprindzis un viegli ietekmējams.

Aiz monitora gudrinieki - neapmierināti tumsoņas, kuru vienīgais veids, kā gāzt savu žulti ir virtuālajā vidē, jo dzīvē ir zaķpastalas.

Vecāki audzinot savus bērnus, bailes, kuras paši nav izstrādājuši, uzreiz dzen jau savos bērnos iekšā. Tu nedrīksti darīt tā un tā, vēl to un to, un bērns augot, jūtas apjucis, ieslodzīts un mūsdienu sabiedrības redzējums ir tikai tam visam sekas.

Paskatamies uz jaunatni, sevi vispār neattīsta ne fiziski, ne izglītojoši, bet nododas tizlām lietām, kā citu apdiršana, dzeršana, tusēšana, trulu lietu interese. Un apkārt tas viss tiek kultivēts, pat šis saits spoki.lv visu šo bezpriģelu kultivē.

Visa dzīve ir informācijas uztvere, katrs var izvēlēties, kas viņam palīdz un kas nē.

Izvēle ir katra rokās, turpināt zombēties un dzīties pēc kaut kā, kas nedos pilnību(materiālie labumi), vai apstāties un saprast, kas ir īstās dzīves bagātības, kā draugi, ģimene, tuvākie cilvēki. Neaizmirstiet paši par sevi un savējiem, dzenoties pēc kaut kā. Tas veids, kā smelties labu pašsajūtu, katra izvēle. Arī izvēle būt īgnam un neapmierinātam ir katra brīva izvēle.

Tiem, kuriem patīk tupēt savā kastē un gāzt savu žulti, ieskatieties spogulī, kādi neudačņiki esiet :D

Ja kādam, kas nepatīk citos, gan, kas ar pašu notiek, tad vaina nav jāmeklē citos, bet tikai un vienīgi sevī. Taisnība jau mums visiem acīs kož :D arī man, bet tas ir forši.

Esiet, paši, mīlestības pilni un apstarojiet apkārtējos!



378 27 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 89

0/2000
Bija labs domu lidojums, bet man pietrūka viedoklis par militāro bloku. Paldies par rakstu :]
0 0 atbildēt

Ak kungs

jums visiem vajag nedaudz racionāluma savā dzīvē

http://lesswrong.com/

0 0 atbildēt

O,jā no enerģiju vibrācijām līdz nlo. gudri,gudri. emotion 

2 2 atbildēt

Es esmu "lielais dūzis" un neko tādu nezinu. Salti meli. emotion 

0 0 atbildēt

Labprāt apsvērtu dažādu situāciju risināšanas iespējas ar šo personu.  emotion 

0 0 atbildēt

Raksts izaicinājis uz sarunu, tātad trāpīts desmitniekā.

1 2 atbildēt

Samērā bezvērtīgs raksts, ne? "Kā būtu, ja mēs patiesībā sapņotu visu laiku, un mūsu fiziskais ķermenis atrastos uz citplanētiešu kuģa?" - kāda starpība? Mēs dzīvojam šajā pasaulē, kurā visvieglāk ir pieņemt ko mums māca, jo starpība jau nav nekāda, kam mēs ticam. Vienmēr cilvēkam tā stulbā tiesme dumpoties.

0 1 atbildēt

tieši tāpēc, tāpēc ar kaut ko ir jāsāk, un tas ir sākot ar sevi pašu, nevis, ko gaidot no citiem.

0 1 atbildēt
Cilvēkiem šķiet normāli,ka viņi tur dzīvniekus krātiņos,kūtīs,aplokos,...tos kauj,slauc,cērpj,izmanto,tur neziņā par brīvību,utt.Bet tad ja pašus kāds izmanto un slauc enerģētiski,tas viņiem rada šoku.Paradoksāla situācija.
1 2 atbildēt

lai vairāk tādas lupatas, kā tu rodas :o :o :o emotion emotion emotion žēl, ka tizlenis anonīmi slēpjas  - bet tas jau jūsu garā emotion

1 3 atbildēt

tieši tā, tava izvēle izpaudies emotion aiziet, vēl paņem kādu rungu aizsardzībai emotion

2 4 atbildēt

sry, bet viens nekad neesmu bijis emotion un būtībā, šis nav raksts uz to eliti, bet uz katru no mums, lai mēs aizdomājamies, ko darām un kas ar mums notiek. emotion

1 4 atbildēt

Ak dievs, kas tu par mīksto, sēdi aiz monitora lielais varonis un tēlo varoni

1 4 atbildēt
Šī civilizācija sen ir nopelnījusi attīrošu kodolkaru.
0 5 atbildēt