local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku pasākums - finanses 2. daļa. Rēķini.38

178 6

Biedrība ir nodibināta (Biedrība "IZRĀVIENS", reģ. nr. 40008225199) un konts atvērts, līdz ar to visiem, kuri ir pieteikušies pasākumam, nesen tika nosūtīti rēķinu uz e-pastu. Ir nelielas izmaiņas sakarā ar solījumu atmaksāt pāri palikušo naudu, ja tāda būs. To mēs, diemžēl, nevarēsim izdarīt sekojošu iemeslu dēļ - pirmkārt, pāri palikušās naudas nebūs daudz. Otrkārt, ja būs pārpalikums, to mēs maksimāli novirzīsim kvalitatīvākai pasākuma norisei, piemēram, labākām balvām. Treškārt, pāri palikušo naudas summu jebkurā gadījumā piefiksēsim un novirzīsim citiem pasākumiem, kas saistīti ar Spoki.lv. Tas būs tāds kā Spoki.lv fonds.

Lai katrs varētu būt pārliecināts par mūsu darbības caurspīdīgumu, es ierosinu pie maksājuma mērķa beigās norādīt sevis izdomātu 8-zīmju kombināciju. Ar tās palīdzību varēsim brīvi publicēt izejošos un ienākošos maksājumus neizpaužot jūsu datus, kā arī jūs varēsiet zināt, ka tā tiešām ir jūsu ieskaitītā nauda un nevis mēs uz dullo kaut ko ierakstījuši. Tāpat tā arī būs papildus informācija ar ko jūs identificēt.

Spokiem, kuri ir nepilngadīgi, rēķini ir izrakstīti uz aizbildņa vārda. Rēķinam ir 10 dienu apmaksas termiņš, taču ja nevarēsiet iekļauties termiņā, lūdzu dodiet ziņu! Kā arī, ja ir kādi jautājumi, droši rakstiet e-pastu uz spokituss2014@inbox.lv vai arī zvaniet man 20381545.

Atgādinu, ka pieteikšanās pasākumam nav beigusies, to var izdarīt nosūtot e-pastu uz spokituss2014@inbox.lv līdz 15-JUL-2014. Pasākuma norises datums 02-AUG-2014. Jaunumi sakarā ar pieteikumu stāvokli ir atrodami http://ej.uz/Spoki_tuss_2014 . Tie, kuriem tabulā nav Spoki.lv nika, ir vai nu aizbildņi, vai arī palīgi organizētājiem. Informācija par tiem, kuri samaksājuši tiks atjaunoti vienreiz 24 stundās.

178 6 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

gribu maksāt pasākuma dienā. neesmu vēl 100% pārliecināts, vai tikšu, bet 90% ka jā.

0 0 atbildēt

Tā jau gribētos, bet esmu pārāk piesardzīga , lai skaitītu naudu uz svešiem kontiem, turklāt vēl mēnesi pirms pasākuma + nav arī nekādas mājaslapas lai pārliecinātos ka viss tiešam tik arī maksā. Itkā jau liekas sīkums, kas tur būs, ja no katra 1 - 2 eiro plaiks, bet organizatoru kopumā varēs kabatās sabāst 100 ērikus, vai arī kam tu viņus izmantot. Bet nu malači ka doma ir, bet es laikam tomēr nepieteikšos.

2 2 atbildēt