local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku pasākums - finanses 2. daļa. Rēķini.38

178 6

Biedrība ir nodibināta (Biedrība "IZRĀVIENS", reģ. nr. 40008225199) un konts atvērts, līdz ar to visiem, kuri ir pieteikušies pasākumam, nesen tika nosūtīti rēķinu uz e-pastu. Ir nelielas izmaiņas sakarā ar solījumu atmaksāt pāri palikušo naudu, ja tāda būs. To mēs, diemžēl, nevarēsim izdarīt sekojošu iemeslu dēļ - pirmkārt, pāri palikušās naudas nebūs daudz. Otrkārt, ja būs pārpalikums, to mēs maksimāli novirzīsim kvalitatīvākai pasākuma norisei, piemēram, labākām balvām. Treškārt, pāri palikušo naudas summu jebkurā gadījumā piefiksēsim un novirzīsim citiem pasākumiem, kas saistīti ar Spoki.lv. Tas būs tāds kā Spoki.lv fonds.

Lai katrs varētu būt pārliecināts par mūsu darbības caurspīdīgumu, es ierosinu pie maksājuma mērķa beigās norādīt sevis izdomātu 8-zīmju kombināciju. Ar tās palīdzību varēsim brīvi publicēt izejošos un ienākošos maksājumus neizpaužot jūsu datus, kā arī jūs varēsiet zināt, ka tā tiešām ir jūsu ieskaitītā nauda un nevis mēs uz dullo kaut ko ierakstījuši. Tāpat tā arī būs papildus informācija ar ko jūs identificēt.

Spokiem, kuri ir nepilngadīgi, rēķini ir izrakstīti uz aizbildņa vārda. Rēķinam ir 10 dienu apmaksas termiņš, taču ja nevarēsiet iekļauties termiņā, lūdzu dodiet ziņu! Kā arī, ja ir kādi jautājumi, droši rakstiet e-pastu uz spokituss2014@inbox.lv vai arī zvaniet man 20381545.

Atgādinu, ka pieteikšanās pasākumam nav beigusies, to var izdarīt nosūtot e-pastu uz spokituss2014@inbox.lv līdz 15-JUL-2014. Pasākuma norises datums 02-AUG-2014. Jaunumi sakarā ar pieteikumu stāvokli ir atrodami http://ej.uz/Spoki_tuss_2014 . Tie, kuriem tabulā nav Spoki.lv nika, ir vai nu aizbildņi, vai arī palīgi organizētājiem. Informācija par tiem, kuri samaksājuši tiks atjaunoti vienreiz 24 stundās.

178 6 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Pirms te sarodās čupa ar interneta karotājiem kas to visu noniecina, padomājiet vai spējat to izdarīt labāk/kvalitatīvāk, un ja varat, droši rakstat organizatoriem ieteikumus, tiks apsvērts. Morālu daunismu lūdzu atstājiet citiem rakstiem.

30 3 atbildēt

Skaties, ka drīzumā nesāc saņemt zvanus no lietotājiem, kas reģistrējušies tādos portālos kā gribu.lv vai gejiem.lv emotion

24 0 atbildēt

Nereģistrētie un mazgadīgie lietotāji, varēs Tev pīkstināt uz mobilo, vēlās nakts stundās emotion

19 0 atbildēt

Atkal rēķini. Pat Spokos jau emotion

9 2 atbildēt

Ja es arī brauktu uz šo pasākumu, tad es maksātu tikai un vienīgi pie ieejas. Diemžēl es savu naudu nevienam neuzticu.

Good luck!

5 0 atbildēt

Kur iesaistīta nauda, tur arī daudz emociju un aizdomu. Bet kādam jau jāuzņemas visa rīkošana un līdz ar to arī ''uguns izsaukšana'' uz sevi. Lai izdodas un varu galvot, ka pēc tam daudzi atkal kasīsies. Tādi nu tie ļautiņi ir!!!! Lai izdotos ir vajadzīgs pavisam nedaudz- labs laiks, labvēlīgi cilvēki un labs garastāvoklis. To arī novēlu!

5 0 atbildēt

Es jau saliku sito numuru visas geju lapas ko zinu :D

8 4 atbildēt

Viss tiek plānots :) Malacis, ka organizē visu kārtīgi!

3 0 atbildēt

KAS PIE VELNA ?

 

6 3 atbildēt

Nu bet protams... uz koncertu biļetes tu arī priekšlaicīgi nepērc? emotion 

Komentāros visi tik gudri... tikai nezin gan kāpēc līdz šim neviens ar savu gudrību nav izcēlies un sarīkojis kaut ko tamlīdzīgu šeit!

Gudri di*st nav malku cirst...

2 0 atbildēt

Jaasaak jau ar to, kursh normaals cilveeks vispaar apmeklee spokiem.lv pasaakumus? atceros picu bildes veel joprojaam :D

2 0 atbildēt

Es varu braukt? Man tikai tad mamma brauks līdzi, man nav vēl 18, viņa mani nelaiž vienu uz šitādiem pasākumiem!

2 0 atbildēt

Vai tad iepriekšējo rakstu neievietoja cits lietotājs? tb spoku pasākums 1.daļa?

2 0 atbildēt

Tātad vel mēnesis lai izdomatu braukt vai nē...;)

2 0 atbildēt

Man tas vairāk atgādina kādu biznesa darījumu, nevis pieteikšanos uz atpūtu... ceru beigās Jacky tak nebūs jāatdod sava dvēsele?  emotion

4 2 atbildēt

Es saožu uzmetienu :spoku_pavars_montana: emotion

2 1 atbildēt

Cik ta liela ir tā dalības maksa? emotion

1 0 atbildēt

pag, no sodienas ir 10 dienas lai iemaksātu?

0 0 atbildēt

gribu maksāt pasākuma dienā. neesmu vēl 100% pārliecināts, vai tikšu, bet 90% ka jā.

0 0 atbildēt