local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku Tuss 2.augustā - Ogres Salā ! (papildināts)51

Sveiki Spoki, daudzi noteikti paspēja iečekot aptaujas rezultātus ,izpētot, aptauju secinājuši,kas ir uzvarētāji. 1. vietu ar 32% ieguva Talsi, 2. ar 31% Ogres sala. Nāksies apbēdināt visus Talsu kārotājus ,fanus un vēl nezin ko, jo,Talsi bija komentāru favorīts no pašu spoku iesniegtajām atbildēm,tāpēc tas tika ievietots aptaujā,taču ,kad sazinājos ar idejas autoru neko īpaši precīzāku par to,kur varētu pasākums norisināties, tikai idejas - gan pie kāda ezera, pajautā talseniekiem - īsi sakot līdz pasākumam ir nepilna nedēļa, bet konkrētība nebūtu nekāda. Tāpēc starp organizatoriem praktiski vienalsīgi tika nolemts piešķirt pasākumu otro vietu ieguvušajai Ogres salai. 2.augustā tiekamies Ogres salā! Par transportu - No Rīgas visērtak uz turieni ir tikt lietojot vilcienu,braucot līdz Ogres stacijai un tālāk dodoties uz šoseju. ,kur to diezgan labi varēs pamanīt. Droši vien vismaz pirmajiem,kas ierodās un ja galīgi nezinās,kur tas atrodās varēs sarunāt,kādu ,kas ierodās pretī un pavada uz pasākuma vietu, tāpēc piesakieties uz pasākumu ,ka būsiet ,gluži vienkārši ,lai var rēķināties cik būs,vai iet kādam pretī utt. Pieteikties uz veco ,nemainīgo epastu - spokituss2014@inbox.lv . Norādiet vārdu, uzvārdu, niku, vecumu un tel nr,kā arī ja būs nepieciešams ceļa rādītājs norādiet to. Nepilngadīgajiem joprojām nepieciešams savs pilngadīgs aizbildnis,kuru jānorāda piesakoties - drošāk organizatoriem un pašam nepilngadīgajam. Līdzi ņemiet teltis, guļammaisu ja plānojat nakšņot, par ēdienu un dzeramajiem katrs rūpējas pēc savas gaumes un iespējām, līdzi ņemiet laika apstākļiem atbilstošu apģērbu,ieteicams pretodu līdzekli un labu garastāvokli:)

papildus info pie organizatoriem - Nacionāliste ( http://spoki.tvnet.lv/profils/shmanki ) , Hurricanelv ( http://spoki.tvnet.lv/profils/hurricanelv ), 2ticketstoparad ( http://spoki.tvnet.lv/profils/2ticketstoparad ), Žļurga ( http://spoki.tvnet.lv/profils/zlurga ), Hug monster ( http://spoki.tvnet.lv/profils/hug-monster ) , Come Again ( http://spoki.tvnet.lv/profils/ComeAgain ) (vislabāk vērsieties pie manis ,vienkārši šobrīd visvairāk brīvā laika).

ogres salas koordinātes

LŪGUMS TIEM KURI BIJA PIETEIKUŠIES GAURATAM UZ E-PASTU VAI MAN PRIVĀTI AIZSŪTĪT VAI BRAUKS ARĪ UZ ŠO VARIANTU,VAI NO TA ATTEIKSIES,LAI RODĀS SKAIDRĪBA PAR IESPĒJAMO CILVĒKU SKAITU UN VAR IZPLĀNOT KĀDAS BŪTU ATBILSTOŠĀKĀS AKTIVITĀTES!

99 2 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Es jau biju tikai ieteicējs nevis organizētājs emotion

3 8 atbildēt

Kārtējā sīko, yolo, swageru, hipsteru, pokemonu un nariku savākšanās. Cik tizlam jābūt, lai uz kaut ko tādu parakstītos? Tad labāk es eju uz kādu citu random tusiņu.

5 10 atbildēt