local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošā Ziemeļkoreja!!216

2723 9

Kā tas ir – būt iedzīvotājam vienā no noslēpumainākajām un izolētākajām valstīm pasaulē? Var jau nojaust, ka diez ko patīkama vieta tā nevarētu būt! Daži to dēvē arī par ‘’tumšāko plankumu uz Zemes virsas’’, un ne velti šo vietu tā arī dēvē... Ja ārzemnieks apmeklē valsts galvaspilsētu Phenjanu, vispirms viņam liksies, ka šī vieta nav tik nabadzīga, kā prese raksta, visi ir labi apģērbušies un viss ir ekstremāli tīrs, BET - tikai vēlāk viņš sāks apjaust patiesību, ko viņi cenšas parādīt ārzemniekiem - speciāli, labi apģērbti cilvēki ir pieņemti darbā, lai staigātu apkārt, izrādītu savu laimi un smaidu, speciāli veikali, piepildīti ar augļiem un citiem labumiem, u.c. veida propaganda. Šie pasākumi tiek realizēti arī tāpēc, lai apslēptu šokējošo patiesību par Ziemeļkoreju (turpmāk ZK). Tā kā iesaku iekārtoties un sagatavoties iespējamiem pārsteigumiem, jo centīšos skaidri un detalizēti atklāt šo patiesību.

Vispirms nedaudz par tagadējo valsts līderi. Kā jau zinām, pagājušā gada 17. decembrī pasauli pāršalca ziņa par 69 gadus vecā Kima Čenira nāvi, kurš bija pie varas nepilnus 18 gadus. Lai gan tagad viņa vietā ir nācis jaunākais dēls Kims Čenuns un lai cik dīvaini tas neliktos, viņš un viņa tēvs nebija oficiālais valsts prezidents, bet gan Kima Čenira tēvs Kims Irsens, kurš ir atzīts par valsts ‘’mūžīgo prezidentu’’! Viņš jau ir miris 18 gadus, bet turpina būt par valsts galvu. Lūk, daži interesanti un dīvaini fakti par Kimu Čeniru:

1. Viņa biogrāfijā ir minēts, ka viņš neizmanto labierīcības kā citi cilvēki.

2. Viņš ir plānojis atrisināt bada problēmu valstī, radot milzīgus trušus.

3. Kamēr ZK plosīja bads, līderis gada laikā importējis Hennessy $700’000 vērtībā, kļūstot par šī dzēriena lielāko pieprasītāju pasaulē.

4. Speciāli darbinieki aplūkoja katru rīsa graudu, ko viņš ēda, lai nodrošinātu tā precīzo lielumu un krāsu.

5. Viņš sevī injicēja jaunavas asinis, jo uzskatīja, ka šādi varēja palikt mūžam jauns.

6. Iedzīvotāji runā, ka viņš un viņa tēvs ir radījuši pasauli un kontrolē laikapstākļus.

7. Tā kā līderis ienīda savu 161 cm īso augumu, viņš pavēlējis visus galvaspilsētā dzīvojošos īsos cilvēkus nosūtīt uz neapdzīvotām salām, tā viņu īsais garums nevarētu ‘’inficēt’’ nākotnes paaudzes!

1.

2723 9 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000

2 daļu pa Dienvid Koreju , KOMUNISMS SŪKĀ emotion

8 0 atbildēt

Starp citu jautājums autoram, no kurienes ņēmi faktus? Tas viss tiešām interesanti, bet ziniet ko, arī izklausās pēc propogandas :D tikai pretēji vērstas.

Īpaši interesanti likās par radio, kuru nevar izslēgt, ja kāds ir lasījis Džordža Orvela "1984", tad sapratīs kā to domāju.

8 0 atbildēt

PSC un mes vel sudzamies par krizi :(*

8 0 atbildēt
GAY avatarsGAY

Manā skatijumā - labākais raksts ko šobrīt spokos esmu redzējis! Iemesls tam varētu būt, ka man ļoti patīk uzzināt ko jaunu par nezināmajām teritorijām organizācijām - NASA, Area 51 utt. Vēl man šajā rakstā patika, ka ideāli tika izklāstīta informācija, nekā lieka. Ja varētu dot medaļas, iedotu visas iespējamās, tiešam super! Visu izlasīju ar lielu aizrautību. Vēl vienu daļu lūdzu un vairāk šādus rakstus same! Perfekti! emotion emotion emotion emotion emotion

8 0 atbildēt

un es vēl domaju, ka pie mums ir sūdīgi...emotion , paldies tev Dievs, ka dzīvoju Latvijā.....emotion

7 0 atbildēt

īstenībā žēl to cilvēku, kuriem jau no pašas bērnības tiek izskalotas smadzenes. viņiem nav savas domāšanas. un vēl tā mācību stunda `paškritika`.. vnk nav ko teikt. priecājos, ka mums te, latvijā, tā nav. lai arī kādi ēzeļi ir pie varas, tomēr mēs varam un drīkstam rīkoties, kā pašiem patīk un kā uzskatām par pareizu. a tur - pasaki ne tā vienu vārdiņu un kirdik!

7 0 atbildēt

Esi stipri pacenties :) Raksts arī interesants :)

7 0 atbildēt

Grūti iedomāties, ka tās totalitārisma šausmas, par kurām skolā māca, reāli šobrīd pastāv!

7 0 atbildēt

Ļoti liela un noderoša informācīja, kā arī labas bildes!

ļoti labs raksts emotion

7 0 atbildēt

Prātā uzreiz Orvela "1984"...

Paldies par rakstu, interesanti.

6 0 atbildēt

ES MĪLU LATVIJU!!!

6 0 atbildēt

Patiešām prieks lasīt interesantu un gramatiski pareizu rakstu :)

Plusiņš no manis!

6 0 atbildēt

tāpat sabruks tā murgainā iekārta agri vai vēlu..

6 0 atbildēt

noskatījos video. tagad gribu tur dzīvot! :D

izskatās, ka korķi uz ielām arī viņiem nav! :D

6 0 atbildēt

Paskatījos to otro video, esmu šokā kā tā sieviete kas to visu stāsta pati izskatās ļoti nobījusies un netic ne vārdam ko saka, un vēl tas, kā korejieši ar viltus smaidu cenšās izskatīties laimīgi.

Žēl, tiešām, to iedzīvotāju.

5 0 atbildēt

ZK, tagad manā "Vietas, kuras neapmeklēt" sarakstā ir iekļauta :D

5 0 atbildēt
To radio var izslēgt sadauzot gabalos
5 0 atbildēt

+ par centību. Interesanti bija palasīt, jo daudz kas nebija dzirdēts. 

Žēl to nabagu iedzīvotāju, kam tur jādzīvo :( Bet baigi interesanti, ka nevar atrast tādu lietu par Z-koreju kā KUI (korupcijas uztveres indekss). Šaubos, ka tur nav vispār korupcijas. 

Domāju, ka var pilnīgi 100% teikt, ka tur valda totalitārisms.

4 0 atbildēt

briesmīga vieta izklausās :S

4 0 atbildēt

Tak atceraties, ka kuģis grima un māte izglāba "mūžīgā prezidenta" portretu, nevis savu zīdaini(viņai piešķīra ordeni)! Redz, ka to paredz pat likums...

7 3 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »