local-stats-pixel fb-conv-api

Skolniece publiski sūdzas par to, ka tika aizdzīta no skolas, jo izskatījās šādi74

651 5

Savā sūdzībā viņa piemin to, ka skolas vadība uzskatīja, ka viņa novērš citu skolnieku uzmanību no mācīšanās. YA THINK!?

Kad es mācījos skolā, tad klasē nevarēja sēdēt ar cepuri galvā! Kāda velna pēc viņa domā, ka šādi ierasties skolā ir pieņemami? Ja vien tā skola nav paredzēta striptīzdejotājām...

651 5 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Tērpam nav ne vainas, laikam krūšu uzlīmes nepatika. Jā, šīs uzlīmes izjauc tērpa kompozīciju emotion

5 0 atbildēt

Manuprāt labas būtu tādas formas, kā šai meičai. Iedomājieties ar kādu prieku džeki dotos uz skolu.

5 0 atbildēt

Mūsdienās ļoti daudzi nesaprot kas tad īsti nemokrātija ir, tā nav visatļautība, kā daudzi to uzskata. Ja pelēkās vielas galvā nav, tad tik ātri arī neparādīsies, bet nu šai noveicies, viņai varbūt arī smadzenes nebūs nepieciešamas tuvākajā laikā.

5 0 atbildēt

Par skolas formām:

Pagaidām vienīgais vērā ņemamais arguments pret skolas formām ir to cena.

Cena, kā saprotiet - ir atkarīga tikai no mūsu uzņēmēju alkatības. Tas ir tieši tā pat, kā ar skolas grāmatu un darba burtnīcu cenu! Cenas ir nesamērīgas! Un kā zinām, skolas grāmatu ražotāji (ražotāja) jau sen ērti gozējas Latvijas miljonāru sarakstā.

Ja atrastu instrumentu, kas piespiestu ražotāju turēties pie samērīga un adekvāta peļņas procenta - produkta cena būtu pieejama visiem. Jo ticiet man - ražot vienveidīgu produktu lielos apjomos, ar paredzamu noieta lielumu - kur vēl izdevīgāka biznesa niša, kad ir iespējams līdz minimumam samazināt ražošanas izmaksas!?

Tie paši ķīnieši! Ja viņi ķertos pie šīs lietas, domāju, ka komplekts drēbīšu nemaksātu vairāk par 10 EUR! Kā būs ar to kvalitāti - to gan nezinu, bet no savas pieredzes zinu, ka normālam puikam vienas bikses neiet ilgāk kā 3 mēnešus, šuj kaut no skārda - tik un tā saplēsīs emotion

7 2 atbildēt

Kāpēc kailam ķermenim uzreiz piešķir nozīmi padauza. Cilvēki senatnē staigāja pliki tas ir dabiski un ja nesalst kāpēc nevar ģērbties atkailinoši?  emotion  Tās jau ir tikai krūtis un vīriešiem arī ir krūtis un par to neviens nebrīnās? Kad vienreiz šie aptumsības viduslaiki beigsies  emotion  Viss ir tikai galvās ja būtu ailziegts atkailināt kājas tad tās arī ar laiku tiktu seksualizētas un tas skaitītos vulgāri  emotion  

5 1 atbildēt

Es domāju, tai meitenei skola nav vajadzīga , atradīs citu veidu kā nopelnīt  un jūs jau nojaušat kā emotion  

4 0 atbildēt

Ar šādu pieeju driz ielas meitas ģērbsies formālāk nekā vidējā skolniece. 

4 0 atbildēt

Mana bijusī klasesbiedrene emo gāja uz skolu korsetē,  no kuras spiedās ārā krūtis, klasesvakarā dejoja striptīzu un piedāvāja sexu.  emotion 

4 0 atbildēt

Droši vien līdz septītajai klasei tikusi savos 18 gados emotion

3 0 atbildēt

Nu, tas toč ir par traku. 

4 1 atbildēt

Vajaga vienkārši būt apģērba veidiem, kurus skolās neatļauj nēsāt. Tie snapbacki, piemēram.

3 0 atbildēt

A vai vajag par jaunu izgudrot  velosipēdu, kurš sen jau ir izgudrots? Jau sen viņiem ir skolas, kurās mācās nākošā sabiedrības elite, un tur ir stingrība un dzelzs disciplīna, un biezi vien formas. Demokrātija ir lumpeņiem, kuri tik un tā knapi rakstīt iemācīsies.  Čiksai  lieliem, melniem burtiem  uz pieres ir rakstīts, ka šī būs sociālo dienestu redzeslokā.

3 0 atbildēt

Meitenei lkm augsts uzmanības deficīts

3 0 atbildēt

kill it with fire before it lays eggs.

4 1 atbildēt

Traki, bļin...   emotion  

2 0 atbildēt

Vienīgais, kur es iedomājos, ka meitenei var noderēt kas šāds ir tādam interesantākam vakaram ar savu puisi

2 0 atbildēt

Kaut kas nav kārtībā meitenei ar saprašanu, bet nu, mūsdienās jau jaunieši ir garīgi deģenerējušies ar tehnoloģijām uz selfijiem, ka nebrīnos, ja kaut kas šāds patiešām notiek skolas telpās.  

2 0 atbildēt

Tīrākais uzmanības trūkums, nekas cits.

2 0 atbildēt
Nu ja sitadas meichas augstskola , ka shi gerbtos, es atkal saktu macities , kamert v gafi atlauj emotion
1 0 atbildēt

Lai  tā te hu*ārī uz šuci ---> https://www.youtube.com/watch?v=RBvz5DEoyF0

 emotion  emotion  emotion 

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »